Anhora Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Sırf TR'deki garantisi için Asus Zenfone 2'yi almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 o telefonlarin cogunda pil degistirilemiyor..benim de kafami o kurcaliyor..1-2 sene sonra pil giderse ne yapacagiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 2 sene pili mükemmel dayanan telefon yok zaten piyasada. En babası 2 yıl sonra ölmeye başlıyor. (kullanım payı da var tabi) Ek olarak telefon alayım 4-5 sene kullanalım devri kapandı zaten. Garantisi bittiği gibi sağı solu pörtlemeye başlıyor yeni nesil çoğu elektronik aletlerin. Babane evinde vardır 1990 üretim Sony tv. 24 yıldır taş gibi çalışır. Şimdi al bakalım 10 yıl görürse iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 dana22 said: o telefonlarin cogunda pil degistirilemiyor..benim de kafami o kurcaliyor..1-2 sene sonra pil giderse ne yapacagiz ? g3 alın.... sdlfkm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Zenfone menfone hiç beklemeyle uğraşmadım. G3 32 GB aldım geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar