OutLaw Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 DOWNUNDER US PvP Magtheridon LvL 60 UNDEAD ROGUE http://www.maxmeout.com/index.php%3Fserver=63.html Canım ulkemden canım bı gemı canım marmara denızımın canım ınternet kablosunu koparmasa daha cok upload edıcek SS var ama neyse ınternet duzelırse Boss Hunt'larında Ss lerını koyacagım ılerde.[signature][hline]BEYOTCH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 İlk warhorse alan Türk Unvanı Downunder a gidiyor. TEbrikler efendim =) 900 Gold olmakla birlikte son derece güzel bir goruntuye sahip.[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 abim gelıourz arkandan yavaş yavaş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutLaw Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ozgur sende cok yawas gelıon be olm :O[signature][hline]BEYOTCH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 heuehuh sorma abi 3 kredilik iki dersim f gelmiş ortalama hala 2.2 , neyse yaz okulunda alıcam o derslerın 2cılerını ortalam olucak 3.5 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 tebrikler bunun her tarafı mavi parlamıyomuydu yada mounth o uygulanan enchenttemi var daha çok parlaması için :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutLaw Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Omen sen cs dekı Omen'misin ? eski CK olan ?[signature][hline]BEYOTCH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutLaw Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ayrıca Horse Encle bu hale gelmıo 900G verıosun alıosun :O[signature][hline]BEYOTCH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 tebrikler epic mountlar ciddi cok tatlı bide epic raptor ss alıp koyabilirsen cok sevinirim bide ordaki helm -helm of firemı- onun cooldownu 6dk mı 10dk mı ? said: OutLaw, 17 Ocak 2005 17:58 tarihinde demiş ki: Canım ulkemden canım bı gemı canım marmara denızımın canım ınternet kablosunu koparmasa yok bu sefer balıklar kemirmiş yine 1 ay gelmez :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 güle güle bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: OutLaw, 17 Ocak 2005 18:05 tarihinde demiş ki: Omen sen cs dekı Omen'misin ? eski CK olan ? yoq[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: -Ari-, 17 Ocak 2005 18:16 tarihinde demiş ki: tebrikler epic mountlar ciddi cok tatlı bide epic raptor ss alıp koyabilirsen cok sevinirim bide ordaki helm -helm of firemı- onun cooldownu 6dk mı 10dk mı ? Epic raptor gördüm. Sadece renkleri farklı yani undead gibi değil.[signature][hline]pff [Bu mesaj OffChu tarafından 17 Ocak 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 epik kurt nassı peki bide onu soralım, orc lar açıkta kalmasın bunca zamandır oynuyorum görmedim hiç.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bitek undead ın bineği farklı epiclerde, gerisinde sadece renkler farklı.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 olmadı şimdi bütün epic mounth lara armor koymaları lazım nie böle ayırımcılık yapıyolar :( illa battleground da pvp revard olan mounth umu kazandırcaklar bana :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bence oyundaki en karizma binek[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 oyundakı en karızma bınek bana gore elflerın saberleri en kötüsüde human atları bana eşek gibi geliyorlar :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 şurdan oyundaki tüm binekleri resimleri ile görebilirsiniz ayrıcana :) (pvp puanı ile alınanlar yok tabi henüz)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hehe honarable indirimi diye bişi varmış bak bilmiyodum ben bunu . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Tebrikler :) Bu maxmeouttaki ranking neye göre ? Paraya veya kille göremi??[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Parlak paladinlerin hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: OmeN, 18 Ocak 2005 00:12 tarihinde demiş ki: hehe honarable indirimi diye bişi varmış bak bilmiyodum ben bunu . . . Bu iskonto "Reputation" ile ilgili. Sadece binekler için değil. O "reputation" hangi ırka aitse o ırktaki tüm parasal değeri olan şeylerde %10.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ben de frostsaber ıma binicem işalah bi gün =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Penth eu ya gel paladin aç , lvl 40 ol sana benden at beleş(daha doğrusu silver hand denilen şerefi eksik tanrıdan :P )[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Parlak paladinlerin hastasıyım [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 18 Ocak 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: _Dalamar_, 18 Ocak 2005 02:28 tarihinde demiş ki: Penth eu ya gel paladin aç , lvl 40 ol sana benden at beleş(daha doğrusu silver hand denilen şerefi eksik tanrıdan :P ) Hahaha =) Yok, night elf huntress harici bozar beni =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: voic3, 18 Ocak 2005 02:32 tarihinde demiş ki: öh be, 900 altın verilirmi diyicem, verilir aslında ama genede çok para ya. bu kadar kolay mı para kasmak? ha unutmadan level 60 kaç gunde kaç saat kasarak oldun. Level 60 ta tum trainlerini vs. tamamladiktan sonra para kasmak cok kolay. Eger silah-armorlarin falan hep drop ve superse zaten alacak pek birseyin kalmiyor. Farm ettikce cebinde birikiyo para hizlica..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar