sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 A common thief joins a mythical god on a quest through Egypt. Director: Alex Proyas Brenton Thwaites Bek Gerard Butler Set Nikolaj Coster-Waldau Horus Geoffrey Rush Ra Filmle akalı henüz pek bilgi yok fakat sırf yönetmenine olan saygımdan merakla beklediğim filmler arasında. kadrosu da iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ikiser ikiser kadro super olur tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 anlamadım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 klonlarla ilgili bir film galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 clone wars? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 abi oynayanlari ikiser kez yazmissin ya bilmeden :) copy paste sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 haha ince görmüşsün, düzelttim eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Iyi bir sey beklemiyorum ben. Dracula Untold'un yazarlari yaziyor, o film kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 aslında drakula untold çok aceleye getirilmiş o yüzden salakça bi film olmuştu. alex proyas da 2009'dan beri film çekmiyor. salak bir senaryoyla iş yaparsa yazık eder kendisine. dur bakalım dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar