sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 A common thief joins a mythical god on a quest through Egypt. Director: Alex Proyas Brenton Thwaites Bek Gerard Butler Set Nikolaj Coster-Waldau Horus Geoffrey Rush Ra Filmle akalı henüz pek bilgi yok fakat sırf yönetmenine olan saygımdan merakla beklediğim filmler arasında. kadrosu da iyi duruyor.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 abi oynayanlari ikiser kez yazmissin ya bilmeden :) copy paste sorunu.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 haha ince görmüşsün, düzelttim eyvallah.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Iyi bir sey beklemiyorum ben. Dracula Untold'un yazarlari yaziyor, o film kotuydu.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 aslında drakula untold çok aceleye getirilmiş o yüzden salakça bi film olmuştu. alex proyas da 2009'dan beri film çekmiyor. salak bir senaryoyla iş yaparsa yazık eder kendisine. dur bakalım dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım.
Öne çıkan mesajlar