arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bunlar hep lüks büfe işte. 80gr 10-14 lira. salaş yerde yerim daha iyi ama onun da iyisi her yerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 100g 18 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 150 soyledim o bile kesmedi ama. Kasap donerde 200 soylemistim, tam gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Benim söylediğim yere gitmişsin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Yalniz cidden doner de soguk gibiydi biraz. Amk sallamadim senin yazdigini, keske okusaymisim. Ha yine oraya otuturdum buyuk ihtimalle ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Bir zamanlar döner diyince Hocapaşa Kasap Osman'dı benim adresim ama çalışanları ve sahibi su katılmamış öküz olduğundan bırakmıştım yemeyi. O zamandan beri de AMAN DÖNER YİYEYİM diye bir ihtirasa kapılmadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Anelor said: tavuk döner iğrenç birşey et döner yemeye parası yetmeyenler için üretilmiş bir alternatif. LÜT FEN Yaa bir zamanlar çok lezzetli tavuk dönerler vardı sonra ne olduysa bişey oldu, iğrenç bişeye dönüştü tavuk döner. Bi chicky kaldı benim bildiğim yenebilir tavuk döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Bufe olarak yedigim en lezzetli doner sultanahmetteydi, sultanahmet meydandan beyazit kampusune yururken Solda sedef bufe diye ufak bir yerdi. Baya leziz doneri ve acik ayrani vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 aksaray sadık usta. yine aksarayda yenikapıya inen yolda güzel sebzeli döner yapan bi yer de var. dandik turist mekanı gibi görünüyor ama can. iyidir. gece açıktır. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 döner dediğin beşiktaşta heykelin ordaki karadeniz dönercisinde yenir yer bulabilirseniz tabi resimdeki dönerin daha kalınını adamlar saat 10da takıyolar öğleden sonra 4 5 gibi bitiyo. kıyma değil gerçek et http://cdn1.bugunbugece.com/images/d.images/ck/doner-2-1024x682.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kıymasız döner olmaz. cağ kebabı yerim o zaman döner niye yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bi kere söylediğim yerde yesen anlarsın aslında kıymasızmı yenir kıymalımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kermitin dediği yer baya başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 horacegoesskiing said: kıymasız döner olmaz. cağ kebabı yerim o zaman döner niye yiyim. Aynen. Kiyma orani belli bir seviyede olmak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Hem yumusaklik hem De eti ete tutturma acisindan Et ete degmeYecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kasap dönere güzel diyen adam döner yememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 yankı bigün gelde götüreyim seni lan acıdım kötü kötü yerlerde döner yemişsin hep resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 türksel teknoloji zirvesine kim getirmişti döneri o da iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 böyle görünsün de kıymasız yapsın başımla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 horas gel senide götüreyim bak eshle birlikte. çıkıştada bira içeriz elmada. yemedim demezsiniz. adam pidesinide kendi yapıyo bu arada. pidesi çoook güzel yumuşacık böyle. ayranıda kendi yapıyo kapalı ayran içeni dövüyorum orda ben mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 iskender yapan yerden de dürüm döner yemeyin. kıymadır o bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Biz pideyle doner yemeyi birakali baya oluyo abi. Gel seninbayramogluna goturem. Ufkun acilir. Cikista da single maltla cilalariz Hala kasayi almadin mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Çağ kebabı; http://harbiyiyorum.com/wp-content/uploads/GelGor_Cag_Kebap01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 yankı yine haklı değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 orada yemedim de trabzonda et döner çok yedim. merkezde iki tane çok meşhur dönerci vardır. herhalde o minvalde bir yer. lezzetli değil orası diye iddia ediyor da değilim. yalnızca kıymasız dönerin bir kalite göstergesi gibi sunulmasına itirazım var. asıl az kıymayla o yapıyı tutturabilmek sonra da yufka gibi dilim kesmekte marifet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar