Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 neler varmış bizim ülkede http://instagram.com/rich.kids.of.turkey/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bence iran döver zenginimiz bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Bunlar zenginse British Royalty nere gitsin asdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bizden kids lik geçti tabi artik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Zengin fakir farketmiyor. Zevksizlik ülkenin genlerine işlemiş. http://i.imgur.com/P3MQsUW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Umarım galeriden falandır resim. Ferrariye göndersen resmi, geri alır aracı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 çok kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bentleye simit susamı dökmek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 aahahhaha 8 farklı kişiyi tanıyorum fotolradan rich kids of ankara olmuş bu daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Az önce gördüm bende, yok ya çok zevksizler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 lan, dan bilzerian midir nedir adam kapatti o mevzuyu, hala kasiyolar ya sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 seni goremedim aytunccum. moriarty said: aahahhaha 8 farklı kişiyi tanıyorum fotolradan rich kids of ankara olmuş bu daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Zengin olunca deniz kenarında/yatta mayo/bikini ile foto çektirmek vatani görev mi oluyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 off nasil kiskanmis pis fakir. sende cektir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 SeaGle said: Zengin olunca deniz kenarında/yatta mayo/bikini ile foto çektirmek vatani görev mi oluyor lan? "yatım var" diyecek adam. nasıl diyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 aquila said: seni goremedim aytunccum. moriarty said: aahahhaha 8 farklı kişiyi tanıyorum fotolradan rich kids of ankara olmuş bu daha çok ben cacığım abi o fotolarda biri süleyman demirelin torunu, diğeri meseşa kızlardan biri var orda babası yurtdışında otel kapamıstı 18 yaşına girince kızına parti yapmıştı kızının tüm arkadaşlarınıda özel ucalşa götürüp hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 entreparatoners of turkey diye acalim o zaman biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ona varım şükrü. Var mısın yırtmaya olsun sloganımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 neyi yırtıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 zenginleri asıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 senin agzini. kermit said: neyi yırtıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bence fotolar yeterince zengince değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 neresi kids lan bunların yaş ortalaması 35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Dworgian said: SeaGle said: Zengin olunca deniz kenarında/yatta mayo/bikini ile foto çektirmek vatani görev mi oluyor lan? "yatım var" diyecek adam. nasıl diyecek? abi yazın tekne turuna katılacaksın, millet yer kapma derdindeyken koşup hemen teknenin burnunda bi resim çekiliosun ?? profit. bide böyle gidip solo resim çekilmeye çalışanlara photobomb yapıosun ki, bu rkot gibi şapşikler bakın teknem var yapamasın. adam kartal sanayiye gitmiş mercedesle resim çekilmiş rkot diye paylaşıo. allahın krosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 zaten niye taklit etme gereği duyuyoruz anlamıyorum. rkoi olacak para varsa orada paylaş foto? niye illa "biz de" diyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar