Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU or US ? Seçim/Neden ?


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ping bakımından 100-150 EU ve 250-300 US olucaani tahmin ediyorum, pingler arası fark bi MMORPG için önemli değil gibi.U.s. serverlarinin daha dolu olcagi kesin ; ama avrupada beklenenin 10 kati talep olduunu düşünürsen bence çokta fark yok ; bir başka etmen oyuncu kalitesi olabilir ama amerikanın IQ ortalaması bence bu kaliteyi egale ediyor; son problem olarak amerika serverinda herkesin ing. konuşması ama avrupalıların almanca ve fransızcayıda çoklukla kullanmaları olabilir bence ki buda kendi dilince konuşçak olana server kampanyasıyla aşılacak bu kesin.. Ben oyumu EU dan yana kullanıcam. Sizde seçinimizi ve nedenlerinizi yazarsanız memnun olurum![signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Mesaj tarihi:
Bencede Eu nedne dıye sorarsanız su an cok kısı bırıkmıs durumda we bunların Eu'ya gecmesı cok zor(sacma bı cumle oldugu dedıgımı anlatamadım) bıde bunun yanında Amerikalıların alaycı tawırlarının olmaması pıng sorunu olmaması we de Turklerın cogunlugundan Eu :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
Bide "Turklerin çoğunluğu/çokluğu" var ... Buda herkes için olumlu bi etmen olmayabilir.(?) :) @.O[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Mesaj tarihi:
amerikalıların iq larına laf atmayalım lutfen.[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin.
Sizler druid değilsiniz
sizler imba shamanda da degilsiniz
sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz.
Mesaj tarihi:
hayır aslen kenyalıyım[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin.
Sizler druid değilsiniz
sizler imba shamanda da degilsiniz
sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz.
Mesaj tarihi:
yok bişi canım arkaya dogru ilerle bakalım[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin.
Sizler druid değilsiniz
sizler imba shamanda da degilsiniz
sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz.
Mesaj tarihi:
valla amerika ile 400 ping avrupa ile 200 ping civari bekliyorum (tabi prime timelarda 400-->1000 200-->400 kayar gibime geliyor tabi turk telekom ADSL portu vermeyi keser yurt disi baglantimizi arttirirsa bu soylediklerimi 10 a bolebilirsiniz.

(wolfestein enemy terratory e gore soyluyorum T3 baglanti ile soylediklerimin anca yarisini gorebildim tabi orda hostting olayini genelde bireysel yaptiklari icin pek dusuk pingler goremedim. Blizzard guzel hostlar bulursa mesela olurda ttnetten falan alicagimiz pingler 30 civari olucaktir ben yurt icinden sanane serverlarina 10 pingle baglandigimi bilirim)

Ha birde bire bir US serverinda oynuyan arkadas var gece 10 da 400-500 ping arasi aliyordu yani onlarda oglen 12 falandi ve en bos serverda oynuyordu (quest yapicak adam bulamayip pisti oynamaya karar verdik yani o kadar bostu)

Kısaca Avrupa her yonden daha iyi olacak gibi USin olabilecek tek iyi yani account satmakta zorlanmazsin her nekadar blizzard buna karsi ciksada
Mesaj tarihi:
gene bilmeden konuşuyorsunuz... amerikada prime time dahil 500 ping üstü olağanüstü durumlar dışında 2 haftadır oynuyorum henuz gormedim hatta warsong ve arthasta oynuyorum bazen yeşil bazen sarı barla oynuyorum hemen hemen hiç kırmızı olmadı bu bar...
amerikalıların iq larına gelirsek eminim aralarında sizden daha düşük seviyede olanlar olduğu gibi sizden daha yüksek seviyede olanlar da vardır bu yüzden koca bir milleti düşük iq lu olarak göstermeye hakkınız yok bence...
konu için de diyeceğim şudur, nerede oynarsanız oynayın oynayacağınız oyun aynı oyun o yuzden eu muş us miş bu kadar tartışmaları uzatmanın bir anlamı yok nerede oynamaya durumunuz müsaitse orada oynayın en güzeli...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Mesaj tarihi:
Hem zamanında Eclipse'de bazı amerikalılardan "fckin euros" yada "inglizce konuşucaksınız bizim serverımızda yoksa döveriz" filan gibi laflar duyduğumdan,hem de saat farklı olmaması için(raid,pvp vs..) EU tercih ettim.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Mesaj tarihi:
Bence koca bi milleti düşük iq lu göstermekte bi sakınca yok :P ;
Japonların boyları kısa ; bu bi gerçek...Genetik bi mevzu ona lafım yok ...
Amerikalılar düşüq IQ sahibi genetik olamaz çünkü tamamen karma bi dünya... Buna laf ederim ...[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Mesaj tarihi:
Ben EU derim ben de EU ya gelirim gelirsem[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Mesaj tarihi:
amerikalılar düşük iq hmm..
ama bunlar bütün dünyayı yönetiyoo[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
Amerika serwerı boş diyosunuz ben alcak cd bulamadım tüm stoklar tükenmiş ama bende eu serwerında oynıycam o ayrı neden diye sorarsanız kendimi artık avrupalı hissediyorum müzakere falan aldık ya o acıdan:) (şaka tabiki)
Mesaj tarihi:
amerikalıların aptal olduğuna inanmak bence hoşunuza gidiyo ben herhangi bi sorun yaşamadım adamlarla pek mmorpg tecrübem yok ama oynadığım oyunlarda gayet yardımcı insanlardı hep bazen "şakacı" olabiliyolar o kadar ama aptal demezdim ben olsam

eğer bu oyunu alırsam muhtemelen us'te oynıycam coğrafik koşullardan dolayı
ayrıca unutmayın kanadalılarda oynuyo us'te onlar gayet düzgün adamlardır :)[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Mesaj tarihi:
Hayatta 3 şeye In X we trust derim:
In God we trust
In Search(!) we trust
In EU we trust

Pingi iyi olacak , iskandinav ülkelerinin insanları kadar anlayışlı bir toplum olmadığı için bile seçilebilir...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Tauren Shaman
×
  • Yeni Oluştur...