Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu nedir yahu?


bingildak

Öne çıkan mesajlar

enteresanmış, iyi de o çıkıntı her bi boka takılmayacak mı cebe girerken çıkarken en basitinden

bi'de assign ettiğin şeyin yapılması için tuş kilidinin açılması gerekmiyor mu? atıyorum foto çek dedim tuşa assign ettim, tuş kilidi kapalı, bastığımda camera'yı açabilecek mi acaba.

çok saçma geldi lan alet bana
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Akıllı Tuş (hızlı buton) ile zaman kazanırsınız. Akıllı Tuş, cep telefonunuzun kulaklık girişine takılan ve yazılım aracılığıyla tuşa çeşitli görevler yükleyebileceğiniz bir aparattır.

Bir fotoğraf çekmek istediğinizde önce telefonun güç tuşuna basmanız, ekran açılınca varsa kilit kodu girmeniz / ekran kilidini kaldırmanız, kamera uygulamasına tıklamanız ve uygulama üzerinden tıklayarak fotoğraf çekmeniz gerekir.

Neden bu kadar zaman kaybedesiniz ki?

Akıllı Tuş bunu tek bir tıklama ile yapabilir.

Karanlık bir ortamda fenere mi ihtiyacınız var?

Ekran kilidini açıp uygulama aramaya gerek yok. Ekran kilidini açmadan, uygulama aramadan da feneri açabilirsiniz.

Akıllı Tuş bunu tek bir tıklama ile yapabilir.

Örneğin çok gerekli olduğu bir anda zaman kaybetmeden ses kaydı yapmanız gerekti...

Ses kaydı yapmak için önce telefonun güç tuşuna basmanız, ekran açılınca varsa kilit kodu girmeniz / ekran kilidini kaldırmanız, uygulamalar menüsüne girmeniz, ekranı bir kaç kez kaydırmanız, ses kayıt uygulamasını bulup tıklamanız ve uygulama üzerinden ses kaydı yapmanız gerekir.

Akıllı Tuş bunu tek tıklama ile yapabilir.

Acil bir durumda 110, 112, 155 veya belirlediğiniz özel bir numarayı aramak istediğinizde bir çok tıklama sonucunda bu aramayı yapabilirken Akıllı Tuş bu aramayı tek tıklama ile yapabilir.

Telefonunuzun belleği yetersiz ve kullanım sırasında donup kalıyor mu?

Akıllı Tuşa, bellek (RAM) temizleme yazılımını atamanız yeterli. Tek tıklama ile buton telefonunuzun rahatlamasını sağlayacaktır.

Telefonunuzun güç tuşu çalışmıyor mu? Telefonunuzda güç tuşunun kronik bir sorunu mu var? Telefonunuzun güç tuşunu korumak mı istiyorsunuz?

Telefonunuzu Akıllı Tuş ile açmak sorununuzun en pratik çözümü...

Buton üzerinden tek tıklama, iki tıklama, üç tıklama ve kullanılan yazılımın izin verdiği ölçüde çeşitli görevler atamanız mümkün. Hem de telefonunuzun ekran kilidini açmak zorunda kalmadan!

Yapacağınız işlem için uygulama üzerinden çeşitli görevler tanımlayabilir, istediğiniz uygulamanın çalışmasını sağlayabilir, ön tanımlı senaryolarla tıklamaya çeşitli görevler atayabilirsiniz.

Atadığınız görev için ekranı açıp birden çok tıklama yapmayacağınız için bu pratiklik size zaman tasarrufu yanısıra bataryadan tasarruf imkanı da sağlayacaktır.

Akıllı Tuşa uyumlu birden çok uygulamaya Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak erişebilirsiniz. Akıllı Tuşu aldıktan sonra kullanabileceğiniz uygulamalar tarafınıza özel mesajla iletilecektir.

Fikir edinmek için uygulamaya ait videoyu ürün fotoğraflarının altındaki Videosunu İzle bağlantısı ile izleyebilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...