xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 malum format yuzunden midir nedir. macbook uzerinden flash diske yukledigim dosyalari windowslu bilgisayara aktarmak istiyorum ama windows flashdiski gormuyor. tavsiye program nedir windows icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Hangi windows kullanıyorsun bilmiyorum. Accık anlatsana sorunu hiç mi görmiyor yoksa , gözüküyor da formatlayam mı diye soruyor. Direk sorunu bilmeden tahmini 3 yöntem. 1. USB flashı farklı bir usb tak. 2. Aygıt yöneticisine gir ,Evrensel seri veri yolu yoneticisi gir, USB kök hub yazan her seyi sağ tık kaldır. Restart at. USB flashı tak. 3.Bios tan kontrol et USB portlar acık mı ? Ayrıca XHCİ mi ne, oyle bir şey vardı yeni bioslarda USB 3.0 için olan , açıksa kapat gitsin. Ondan sonra tak USB flashı porta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paragon yukleyerek hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar