KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=6L4WSxvidWA vay lan. harbiden nasıl oluyor bu kafa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 *rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ayrıca açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Tori said: *rap ben genelde ingilizce kelimeleri türkçe okunuşları ile yazıyorum dostum. sıkıntı yok. açıldığı başlığı görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 x'in askeriyiz kafasını senin daha iyi anlıyor olman lazım kuddusi sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 şuna başlık açmayın zaten. başkaları adına utandığımız topak var oraya atın işte. ben orada paylaşmıştım da fb linkiydi görülmemiştir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 arcane said: x'in askeriyiz kafasını senin daha iyi anlıyor olman lazım kuddusi sdfds. bu tipin kafasına senin daha yakın olman lazım arcane sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 oha çok iyi akp forever niga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 KuddusiMavra said: arcane said: x'in askeriyiz kafasını senin daha iyi anlıyor olman lazım kuddusi sdfds. bu tipin kafasına senin daha yakın olman lazım arcane sdfds. niye ki? şu açıdan dedim, senin ömrün boyunca mutlaka birinin askeriyim demişliğin vardır diye düşünüyorum, yanlış mı? yanlışsa geri alıyorum lafımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mustafa Kemal'in Askeriyiz diyenle Tayyibin askeriyiz diyen adamı aynı görmek en büyük hata. Yok, özür dilerim. Daha büyük hata Atatürk ve Teyyibi karşılaştırmak. Kim Ki Teyyib? Ölüp gittikten bırak 50,100 seneyi 5 sene sonra kaç kişi mezarına gidecek? Kaç kişi adına şiir yazacak? Kaç kişi adına marşlar besteleyecek? Atatürk aydınlık demek, ilerleme, çağdaşlık, medeniyet demek. Uygarlık demek. Teyyib ise tüm bunların tersini savunan bir adam. Şu zibidinin yaptığı eylem trajikomik ama bunun gibi tiplerle Mustafa Kemal'in askerleriyiz diyen insanları birbiriyle karşılaştırmak çok aşağılayıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Ben Sünger Bob Kare Şortun askeriyim. Siz kimin askerisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Hadi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Ben Doğu Perinçek'in askeriyim. deal with it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Fakat o sözler, o ritm, o uyak... http://i.ytimg.com/vi/mpfjJwexXIw/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 KuddusiMavra said: sdfds. koskaca adamı ne hale soktunuz paticik shame on you!1!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar