KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Raistllin said: hayir sormak istedigim su ben adamlara 4-5 gunluk otel rezervasyonu gosterip mi gitmeliyim turist amacli yoksa kiz arkadasimin davetiyesiyle onu ziyaretemi gidiyorum diyim ? hangisi daha mantikli ? turistik seyahate gittiğini söyle. @rot...irtica değil, iltica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Her ne boksa kuddusi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 internetten tanıstınız galiba, vermezler o vizeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Raistllin said: @bingildak ise yarar mi yaramaz mi vize de ? yaramaz abi tabii ki de. booking.com'a giren ve rezervasyon yaptıran herkes o belgeyi verebiliyor. konsolosluklar bunun farkında. 15 dk sonra "cancel" a basiyor, paranı geri alıyorsun (o da para çekildiyse). konsolosluk her başvuruda rezervasyon kontrolü yapmaz, uğraşmaz da zaten. ancak turla falan gidiyorsan bir anlamı var onların. otelde rez yaptırdım, takılmaya geliyor dersen standard prosedürü yürütürler işte. o tarafta nelerin ağır bastığını op'un altına yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 toggie said: internetten tanıstınız galiba, vermezler o vizeyi. hayir kardesim amerika'da tanistik 6 ay beraber yasadik senin gibi fakirmiyim ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Dworgian said: Rotweiler said: Sebep şu, Kız arkadaşın, nişanlın bokun püsürün davetiye gönderise orada evleneceğin ve irtica edeceğin düşünülüyor ondan. HAHAHAHA kuzenim desin? o da mı olmuo Hacım Eu o kadar aciz değil. Adamlar zaten tüm associatelerini görebiliyor başvuru sırasında. Ki hatun yabancıymış euehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 en az 6 aydır işin yoksa üstüne ev veya araba yoksa banka hesabında ayda en az 3-5k giriş çıkış yoksa başvuru parasına yazık, hele ki fransa onu yapana kadar git bulgaristandan fln al, ordan gir, eu içinden fr e geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bingildak said: en az 6 aydır işin yoksa üstüne ev veya araba yoksa banka hesabında ayda en az 3-5k giriş çıkış yoksa başvuru parasına yazık, hele ki fransa onu yapana kadar git bulgaristandan fln al, ordan gir, eu içinden fr e geç 1 yildir amerkadayim tr ye geleli 3 hafta oldu,bankada 100 k'dan fazla para var,askerligimi yaptim ve makine muhendisiyim butun datalar simdi elinde :) ama calismaya firsat bulamadim daha bu islerin icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 aslında en güzeli ve en az kafa ağrıtacak olanı; boş verin fransaya gitmeyi...çağır yengeyi gelsin Türkiye'ye elini kolunu sallaya sallaya. paranızın çoğu cebinizde kalsın. ya da madem amerikan vizeniz var, harcayacak paranız var fransa'da, atlayın gidin amerika'ya, yakın geçmiş nostaljisi yapın. amerika fransadan çok daha ucuz neticede. 16 senedir her yere gidip geliyorum. 6 tane pasaportum var, ağzına kadar şengen vizesi dolu, hala adamlar her vizemin süresi dolduğunda bana azap çektiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Raistllin said: toggie said: internetten tanıstınız galiba, vermezler o vizeyi. hayir kardesim amerika'da tanistik 6 ay beraber yasadik senin gibi fakirmiyim ben ? fakir degilsen foruma niye soruyosun lan vize cıkar mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 KuddusiMavra said: aslında en güzeli ve en az kafa ağrıtacak olanı; boş verin fransaya gitmeyi...çağır yengeyi gelsin Türkiye'ye elini kolunu sallaya sallaya. paranızın çoğu cebinizde kalsın. ya da madem amerikan vizeniz var, harcayacak paranız var fransa'da, atlayın gidin amerika'ya, yakın geçmiş nostaljisi yapın. 16 senedir her yere gidip geliyorum. 6 tane pasaportum var, ağzına kadar şengen vizesi dolu, hala adamlar her vizemin süresi dolduğunda bana azap çektiriyorlar. abi mevzu karisik hatunun ailesi izin vermiyo turkiyeye ilk basta benim onlara kendimi tanitmam gerek beni tanidiktan sonra onyargilari kalktiktan sonra istedigi gibi tr ye gelebilir diyolar ve bende 4-5 gunluk kacamak yapmak istiyorum bahaneylede parisi gormus olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 @toggiee parasi olan foruma soramiyomu :) ne yapmam lazim gidip parayla danisman mi tutmam lazim,vs vs herneyse bilgi almak icin bu kadar islemi bosa yapmamak icin soruyorum deneyimli arkadaslara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Raistllin said: bingildak said: en az 6 aydır işin yoksa üstüne ev veya araba yoksa banka hesabında ayda en az 3-5k giriş çıkış yoksa başvuru parasına yazık, hele ki fransa onu yapana kadar git bulgaristandan fln al, ordan gir, eu içinden fr e geç 1 yildir amerkadayim tr ye geleli 3 hafta oldu,bankada 100 k'dan fazla para var,askerligimi yaptim ve makine muhendisiyim butun datalar simdi elinde :) ama calismaya firsat bulamadim daha bu islerin icinde abi son kez paylaşım yapıyor sana şans diliyorum. nerede olduğuna konsolosluk bakmaz. usa e başvuru yapıyor olsan, o vize işe yarardı. ref olurdu. bankada statik duran paranın anlamı yok, giriş çıkış hareketi olacak. senden zaten 6 aylık aktif döküm isteyecekler, + - lere bakacaklar. ne halt yediğini oradan çıkartacaklar. askerliğini umursamıyorlar. mesleğini umursamıyorlar (turistik için en azından) konsolosluk için esas olan şudur : başvuru yapan adam ülkesine kök salmış mı salmamış mı? aylık maaş yatan bir işi var mı? ticaret yapıyor mu? mal/mülk sahibi mi? kök salmayan her başvuru, potansiyel bir tehlikedir. bu yanıtlar kredi taşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Kuddusi Fransa Amerikdan pahalı diyerek zaten bir kez daha bilgeliğini konuşturdu. Amerika'ya gidin siz Amerika'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 @bingildak eyw reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 allah kolaylık versin. paris konusunda da sana söyleyeceğim çok çok çok çok çok abartılmış bir şehir. eyfel kulesini bile gördüğünde "bumuymuş lan?" diyeceksin. onun haricinde her şey pahalı. allahtan metro güzel işliyor. bir de türkler her yerde de avrupa'nın başka yerlerinde kimi insanların yaşadığı yemek sıkıntısını yaşamazsın. ve aslında sen kız arkadaşının ana-babasına şöyle 4-5 günlük bir paket tur hediye etsen İstanbul'a çağırıp. Bence en kral kendini tanıtma fırsatın olur. Özellikle ince işlerde her zaman deplasmandansa kendi sahanda olmayı tercih et derim.kusura bakma, ukalalık falan değil amacım, harbiden aklıma geleni paylaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Rotweiler said: Kuddusi Fransa Amerikdan pahalı diyerek zaten bir kez daha bilgeliğini konuşturdu. Amerika'ya gidin siz Amerika'ya. imkansiz fransanin ordan pahali olmasi,biz california'da tanistik ve 6 ay beraber yasadik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Rotweiler said: Kuddusi Fransa Amerikdan pahalı diyerek zaten bir kez daha bilgeliğini konuşturdu. Amerika'ya gidin siz Amerika'ya. bu konuda sözümü geri alıyorum. çünkü gidilecek şehir, yenilecek-içilecek mekanlar çok fark ettiriyor. yalnız kendi adıma 40 küsür ülkede, 200e yakın şehirde en çok para harcamak zorunda kaldığım yerin Paris olduğu gerçeğini de sizin gibi arkadaşlarımla paylaşmam gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Şurada'da bi noktayı düzelteyim. Banka dökümü 3 aylık istiyorlar, 6 aylık değil. Onun dışında yazdıkları'nın çoğu doğru. Adamların tek derdi "Bu adam kaçacak mı? Yoksa kaçmayacak mı?" Yani kendi ülkesinde kendisini ülkeye bağlayacak bi sebebi yoksa direk şüpheli yaklaşıyorlar. bingildak said: Raistllin said: bingildak said: en az 6 aydır işin yoksa üstüne ev veya araba yoksa banka hesabında ayda en az 3-5k giriş çıkış yoksa başvuru parasına yazık, hele ki fransa onu yapana kadar git bulgaristandan fln al, ordan gir, eu içinden fr e geç 1 yildir amerkadayim tr ye geleli 3 hafta oldu,bankada 100 k'dan fazla para var,askerligimi yaptim ve makine muhendisiyim butun datalar simdi elinde :) ama calismaya firsat bulamadim daha bu islerin icinde abi son kez paylaşım yapıyor sana şans diliyorum. nerede olduğuna konsolosluk bakmaz. usa e başvuru yapıyor olsan, o vize işe yarardı. ref olurdu. bankada statik duran paranın anlamı yok, giriş çıkış hareketi olacak. senden zaten 6 aylık aktif döküm isteyecekler, + - lere bakacaklar. ne halt yediğini oradan çıkartacaklar. askerliğini umursamıyorlar. mesleğini umursamıyorlar (turistik için en azından) konsolosluk için esas olan şudur : başvuru yapan adam ülkesine kök salmış mı salmamış mı? aylık maaş yatan bir işi var mı? ticaret yapıyor mu? mülk ve mal sahibi mi? kök salmayan her başvuru, potansiyel bir tehlikedir. bu yanıtlar kredi taşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Kuddusi tüm bildiklerini geç, sırf uçak parası bile gidiş geliş uçak masrafı + orada yiyeceği paranın bi kısmı kadar ediyor. Gideceği yer, kalacağı mekanı felan hiç saymıyorum bile. Sen iş için gidiyorsun çoğu zaman. Dolayısı ile "nerde kalınır" derdin olmadığı için pek fazla alternatif kullanmamış olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Rotweiler said: Hacım Eu o kadar aciz değil. Adamlar zaten tüm associatelerini görebiliyor başvuru sırasında. Ki hatun yabancıymış euehuhe e tabii. adamlar gıcık bir de. biz vizeyi almıştık balayı vs için, havaalanında adam "hani uçak biletin (dönüş), hani rezervasyon" fln die yardırdıydı peh ÇOK MERAKLIYIZ !!! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Rotweiler said: Kuddusi Fransa Amerikdan pahalı diyerek zaten bir kez daha bilgeliğini konuşturdu. Amerika'ya gidin siz Amerika'ya. Yerine göre değişir, Paris cidden aşırı pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 KuddusiMavra said: aslında en güzeli ve en az kafa ağrıtacak olanı; boş verin fransaya gitmeyi...çağır yengeyi gelsin Türkiye'ye elini kolunu sallaya sallaya. paranızın çoğu cebinizde kalsın. ya da madem amerikan vizeniz var, harcayacak paranız var fransa'da, atlayın gidin amerika'ya, yakın geçmiş nostaljisi yapın. amerika fransadan çok daha ucuz neticede. 16 senedir her yere gidip geliyorum. 6 tane pasaportum var, ağzına kadar şengen vizesi dolu, hala adamlar her vizemin süresi dolduğunda bana azap çektiriyorlar. amerika fransadan ucuz olabilir de, uçak parası yeter yahu (tr için konuşuyorum elbet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 fransızlar kendi pisliklerinde boğulabilirler ya avrupada gidip de halkından insanından nefret ettiğin yegane ülkedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Olm kız mı alacaksınız? Alla alla hepi topu üç gün kalıp dönüyosunuz. Ne bok atıyosunuz. Canınız sıkılıyosa atlayın trene 2 saatte diğer tüm büyük şehirlerde olabiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar