Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransaya vize ?

Raistllin

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar kiz arkadasim fransiz oldugundan parise gitmek icin 2 hafta sonra vize almayi dusunuyordum simdi bu olaylar karsisinda imkansiz mi oldu sizce ? bizi etkilermi ? benim amacim sadece 5 gunlugune gitmekti.Bu arada Amerikada 1 yil kaldiktan sonra daha 2 hafta oldu turkiyeye geleli ve 5 yil amerikan vizem de var.Sizce bunun oluru nedir,davetiye mektubu sartmi veye onsuz gidebilirmiyim ?

Dipnot:Su an icin calistigim bi isim yok yani is de ariyorum bunlar da olumsuz mu etkilier?
Sosyal ağlarda paylaş

son olay dediğin nedir, şu dünkü intihar bombacısı mı? bir şey mi kaçırdım?

yoksa 5 yıl süreli Amerikan vizen olduğunu söylüyorsun.
Konsolosluğa başvur, vizeni alırsın.
edit: tur ile gidersen vizeyi rahat alırsın diyecektim ki bingildak yazmış. Ama 5 yıl süreli Amerikan vizen bence sana yetecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

son olay dediğin nedir, şu dünkü intihar bombacısı mı? bir şey mi kaçırdım?

yoksa 5 yıl süreli Amerikan vizen olduğunu söylüyorsun.
Konsolosluğa başvur, vizeni alırsın.

bugun bir dergiye muslumanlar baskin yapmis ve 10 tane fransizi oldurmus bu olay
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

paran varsa kolay veren eu ülkesinden birinden al, aktarmalı fransaya geç, girişini atıyorum yunanistandan yaparsın yunanistandan fransaya uçarsın direkt sorun olmaz

o kadar ugrasicagima kiz zaten fransiz,pariste evi var ve o davetiye yollasa onlar bana her turlu vermiyceklermi vizeyi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Raistllin said:

Arkadaslar kiz arkadasim fransiz oldugundan parise gitmek icin 2 hafta sonra vize almayi dusunuyordum simdi bu olaylar karsisinda imkansiz mi oldu sizce ? bizi etkilermi ? benim amacim sadece 5 gunlugune gitmekti.Bu arada Amerikada 1 yil kaldiktan sonra daha 2 hafta oldu turkiyeye geleli ve 5 yil amerikan vizem de var.Sizce bunun oluru nedir,davetiye mektubu sartmi veye onsuz gidebilirmiyim ?

Dipnot:Su an icin calistigim bi isim yok yani is de ariyorum bunlar da olumsuz mu etkilier?

Kız arkadaşını görmek için gittiği yazarsan gittiği gibi geri gelir başvuru.
Aynı şey kız sana davetiye gönderirse de geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

parası olmasına da gerek yok ki o şekilde, shengen çakıyorsun zaten fransa vizesiyle aynı para geliyor. Tek ekstra harcama 100TL falan Selanik'e otobüs bileti alacaksın o kadar asdf

Hatta Avrupa içi uçak seferleri yanılmıyorsam TR'den direkt uçuşa göre daha ucuzdu. İşine bile gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Raistllin said:

bingildak said:

paran varsa kolay veren eu ülkesinden birinden al, aktarmalı fransaya geç, girişini atıyorum yunanistandan yaparsın yunanistandan fransaya uçarsın direkt sorun olmaz

o kadar ugrasicagima kiz zaten fransiz,pariste evi var ve o davetiye yollasa onlar bana her turlu vermiyceklermi vizeyi ?

her türlü diye bir şey yok kesinlikle. her şeyin tam olsa bile her türlü diye bir şey yok. ama tabii ki şansını arttırır.
Sosyal ağlarda paylaş

Raistllin said:

hayir sormak istedigim su ben adamlara 4-5 gunluk otel rezervasyonu gosterip mi gitmeliyim turist amacli yoksa kiz arkadasimin davetiyesiyle onu ziyaretemi gidiyorum diyim ? hangisi daha mantikli ?

otel rezervasyonunun hiçbir geçerliliği yok. rez yaptırır dökümanı verir, sonra rezi iptal ettirirsin. yıllardır yapılan çakallıktır, yıllardır işe yaramaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Raistllin said:

davetiye al sen. gerçi davet için akraba fln olmak gerekio gibi bir şey duymuştum ama?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...