xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Geliyorum ulan. http://i.imgur.com/nAoRfCu.gif
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 NolaxThensbane said: KenshinHimura said: olum ben de geliyim mi yada ay gelsem yabancı kalırmıyım falan diye düşünmeyin ya her zaman yaptıgımız şeyler işte kremşanti sıkıp çıplak meme uçlarımızı yalıcaz günlük sıradan yani kaptım bileti biri bana kanepe ayarlarsa ya Ayarlarız.
2 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Dworgian said: öğlen 13.30 da alınan antibiotik sonrası akşam içki içilir mi? çok acil cevap plz 6 saatte kaybolur zaten antibiotik in etkisi
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Abi antibiyotiklerin zaten sadece 3 türü alkolle etkileşimi hasar bırakıyor. Yaygın kullanılan (solunum yolları enfeksiyonları vs için olanlar, vb) antibiyotiklerde sadece etkiyi azaltır. 6 saat sonrası da arkadaşın dediği gibi...
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bora xunnlar olmazsa haber ver bana
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Ben de yarından itibaren kalçadan antibiyotik iğne yemeye başlıyorum. Ben alkol almayacağım. Meyve suyum ile yanınızda süt arkadaşınız olarak yer alırım artık.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Aslında ben de çok içmesem iyi olur. Sonra dilimin kemiği olmuo herşeyi anlatıyorum deli gibi. Beyniniz şişer askldjaskl
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 aslında milli içeceğimiz ayran varken... (buluşma saray muhallebicisine alındı)
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Abi şu dwor, ramses ve dogmeat üçlüsünün muhabbetini çok merak ediyorum. Birbirinden farklı üç kafa :D
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Wishmaster gerildim bak şimdi içmeyince sen.Ötelesene 2 gün. Cumartesi içki al, pazar iğneyi yaptırırsın :D Allah'tan dworgian içecek, çenem açılır diye korkma :D
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 garsonları sadece dogmeat çağırcak bu arada (unutmadı)
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bol foto çekin ve paylaşın lütfen.
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Çetin Baba, namahremi paylaşmayalım özelimiz bizde kalmasın mı :D
elesso Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ramsesi görünce hep şu konu geliyor aklıma öyle özdeşlemiş kafamda. ağda partisi yapılır gibi sanki bu buluşmada http://forum.paticik.com/read.php?20,512293,page=1
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 On yıl geçmiş abi, utandırmayın şöyle milleti :P
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Gelecekler bana tel no'larını özelden atabilir mi? Whatsapp grubu kuracağım.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Wishmaster said: Abi şu dwor, ramses ve dogmeat üçlüsünün muhabbetini çok merak ediyorum. Birbirinden farklı üç kafa :D hahahas seni de katarak ben de merak ediyorum aslında
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 KenshinHimura said: bora xunnlar olmazsa haber ver bana Bu geliyorsa yokum. http://i.imgur.com/dTxjAyV.png
Seele Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Dworgian said: Wishmaster said: Abi şu dwor, ramses ve dogmeat üçlüsünün muhabbetini çok merak ediyorum. Birbirinden farklı üç kafa :D hahahas seni de katarak ben de merak ediyorum aslında Ucak bileti al geleyim kardes :(
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 xunn gel gel. en son sizi sinemada gördüydüm ben toplu halde galba. ondan önce de bi kere wow exp alımında gördüm sanırsam laskdjsl
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Seele said: Ucak bileti al geleyim kardes :( first class bileti aldım e-mail ver forwardlayayım
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Seele said: Dworgian said: Wishmaster said: Abi şu dwor, ramses ve dogmeat üçlüsünün muhabbetini çok merak ediyorum. Birbirinden farklı üç kafa :D hahahas seni de katarak ben de merak ediyorum aslında Ucak bileti al geleyim kardes :( Sent. ;)
Öne çıkan mesajlar