Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 chrome said: Dworgian said: chrome said: Ucak bileti aldim. Ben de gelecegim lan. gel gel. ben bayağı merak ediyorum senin kafa normalde nasıl işlio, muhabbetin nasıl fln Hosuma giden objelere ve kisilere kerkiniyorum abi ben gunluk hayatta yeni bir kelime öğrendim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 şimdi bu hafta olursa kadro ne, 17 si olursa ne. yaz da bakalım bi ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bence ertelenir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 2 said: Sunu haftaya erteleyin Kar kiyamet is var 17si olursa gelebiliyor musun? inbox'ın dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Wishmaster said: Selam canıms. Tarih: 10.01.2015 Cumartesi Saat: 20.00 Yer: Kadıköy Katılım: Wish, RamsesII, DoGMeaT, dreagloth, Dworgian.. (güncellenecek) Aktivite olarak ben ocakbaşı mangal & alkol öneriyorum. Köfte, sucuk, pirzola falan çok iyi oluyor. Sedir'in arka tarafı bahsettiğim mekan. Şu akmar ile katlı otoparkın arasında kalıyor. Yok oraya gitmeyelim, şurası daha keyifli olur derseniz de her türlü uyarım. Gelmek isteyenler yazsın kişi sayısına göre organize edelim. bence 24 veya 25 Ocak tarihlerine erteleyin. pazar günü erkenden yurtdışına gidiyorum ve cumartesi mutlaka halletmem gereken işler var. kaçırmak istemem böyle bir buluşmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Abi çetin abi de 17 sinde gelirim diyor sanırım bir 10 kişi oluruz haftaya yapılırsa sanırım. Ne diyon wishmaster? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 KuddusiMavra said: Wishmaster said: Selam canıms. Tarih: 10.01.2015 Cumartesi Saat: 20.00 Yer: Kadıköy Katılım: Wish, RamsesII, DoGMeaT, dreagloth, Dworgian.. (güncellenecek) Aktivite olarak ben ocakbaşı mangal & alkol öneriyorum. Köfte, sucuk, pirzola falan çok iyi oluyor. Sedir'in arka tarafı bahsettiğim mekan. Şu akmar ile katlı otoparkın arasında kalıyor. Yok oraya gitmeyelim, şurası daha keyifli olur derseniz de her türlü uyarım. Gelmek isteyenler yazsın kişi sayısına göre organize edelim. bence 24 veya 25 Ocak tarihlerine erteleyin. pazar günü erkenden yurtdışına gidiyorum ve cumartesi mutlaka halletmem gereken işler var. kaçırmak istemem böyle bir buluşmayı. mesaj kutun dolu üstad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 hesabi kim ödüyo, ödeyen bizi varsa gelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Bu cumartesi: Wish, RamsesII, Dworgian, Cavanagh, Zaugna, Kenshin, Babacum(belki), Holy(belki) Haftaya: Wish, RamsesII, Dworgian(:)-D), Cavanagh, Laorx, Kenshin(bi uğrar), Frantic(18i için gelirim demişti,öm attım cevap bekliyorum) Haftaya Babacum ve Holy kesin yok. Zaugna da büyük ihtimal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 holy ve babacum o "belki" leri değiştirsin bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Kimse Shean ve seru'ya cevap vermedi yalnız. PATİCİK FAKİRLERİ SEVMİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 niye ısmarlayalım abi alla alla askldjkaslj ona mı cevap verices bir de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mino said: Hmm yakınmış aslında... Gel bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Wishmaster said: 2 said: Sunu haftaya erteleyin Kar kiyamet is var 17si olursa gelebiliyor musun? inbox'ın dolu haftaya boş ona göre ayarlarım planları yani işi gücü olan çoğu insan zaten hafta içinde hafta sonunu planlamış oluyor ama haftaya boş yani randevu defteri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Dworgian said: niye ısmarlayalım abi alla alla askldjkaslj ona mı cevap verices bir de =) hacı senin pcde bir problem vardı ben çözmüştüm sanki. senle bizim dostluğumuz baki diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Evet gençler son olay nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 24 veya 25 yapın. Hava düzelir biraz. Önümüzü görürüz. Yoksa şimdiden afiyet olsun. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 haskdjash vay arkadaş. aaa dur bakim buradan da birinin bana dürüm sözü vardı. dogmeat miydi o ya. bunları matchlerim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 24-25 inde ben gelemem. zira d.günü kutlaması vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 cumartesi dogmeatta geliyo :D 24-25 şimdilik belirsiz cumartesi buluşuyoruz. Lakin yer neresi olacak o kesin değil herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Ben belki'yi geliyorum'a çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Tamam bu cumartesi buluşalım öyleyse. Laorx ve nixniz ile tanışamayacağız malesef. 10.01.2015 20:00 kadıköy. kadro: Wish, ramsesII, dworgian, cavanagh, holy, zaugna, kenshin. babacum'un başka programı var o güne ama bi ara gelip uğrayacak. Bu kadar kişi isek sedir'e gidelim. Et cidden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Haftaya olsa ben ısmarlardım... Sevmediğim adamlar hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 olm editör ne zaten? gelmesin editör manyak mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Bu arada bu sedir dediğim yerde hesap kişi başı 40-50 tl'ye gelir. Gerek yok diyen olursa daha salaş bi yerde toplanalım, bira&çerez falan takılalım muhabbetimizi edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar