Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy Buluşması vol.32445

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam canıms.

Tarih: 10.01.2015 Cumartesi
Saat: 20.00
Yer: Kadıköy
Katılım: Wish, RamsesII, DoGMeaT, dreagloth, Dworgian.. (güncellenecek)

Aktivite olarak ben ocakbaşı mangal & alkol öneriyorum. Köfte, sucuk, pirzola falan çok iyi oluyor. Sedir'in arka tarafı bahsettiğim mekan. Şu akmar ile katlı otoparkın arasında kalıyor. Yok oraya gitmeyelim, şurası daha keyifli olur derseniz de her türlü uyarım.

Gelmek isteyenler yazsın kişi sayısına göre organize edelim.
Mesaj tarihi:
Önümüzdeki hafta, konuştuğum birçok insana uymuyormuş.

Hemen bu cuma veya cumartesiye ayarlayabiliriz. Bu cuma veya cumartesi için ne dersiniz? Ben mekana dört kez falan gittim. Et lezzetli.

Mekanın açık ve kapalı bölümü var. Zaten ocakbaşı olduğundan ısınıyosun.
Mesaj tarihi:
farketmez aga bana, muhabbet olsun yeter. Wishin dediği yere de giderim, normal biracıya da giderim, şarap evine de giderim.NO PROBLEM.

Cuma ya da cumartesi olur mutabıksak.
Mesaj tarihi:

Mekanın fotoları

https://d2z9qv80fklwtv.cloudfront.net/data/pictures/1/5905531/cb15a277751ded66bb889e0067aa448e_featured_v2.jpg

http://imganuncios.mitula.net/ma_aza_kadikoy_de_ift_kap_l_duz_ayak_kiral_k_dukkan_98895684496117030.jpg

Migros'un yanında mekan.

Masalar aslında 8 kişilik. O yüzden daha kalabalık olacaksak farklı bir mekana da kayabiliriz.
Mesaj tarihi:
Olur abi bana farketmez. Numaraları versek bir watsapp grubu kurup konuşabiliriz. Ya da buradan ayarlayalım her türlü mekan olur.

Ortam istihkam koğuşuna dönmesin diyorsanız barlı-biraneli de olur
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

Dworgian said:

Abi sosis partisi nedir ama ya

Abi erkek erkeğe oldu mu öyle deniyor, jargonu bu :)

jargonu sevmedim. amaç farklıymış gibi bir algı oluşturuyor gereksiz :|
Mesaj tarihi:
Gel gel, gayet düzeyli bir ortam olacak merak etme. Ramses bence o kadar da korkulacak bir adam değil. :D

Bomboş geyikli bir ortam yaşayıp evimize mutsuz gitmeyiz. Yeni insanlarla tanışmış olursun işte.
Mesaj tarihi:
barbu said:

ramses kendi sosisinin fotosunu çekip whatsapptan kızlara atan değil miydi? Sizin telefonları da istemiş...bilemedim.

İftira atma. Öyle bir şey ömrümde yapmadım ki buraya yazayım. Karıştırmayın başkasıyla...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...