DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 her kahvaltınızın fotosunu cekip fantezi mi yapıonnuz? haha instagrama koyun likelar aksın güzeeel o tavadaki sarı şey ne? mıhlama ? ekmek kahvaltıda kızartılır,tervihen üzrine tereyağ sürülür,şayet fırından cıkalı 15 dakka olduysa o ekmek,kızartman lazım o olayı çözene kdar 7'yi anca alır bu sofralar ayrıca umarım yanlış görüyorumdur ama domatesin kabugu soyulmamıs galiba 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ilkindeki pastırma degil ikincide sahandaki kuymak, ordan dengeliyor peyniri :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 kuymak ne ya koylumusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 prosciutto mu lan o kafir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 aslinda tereddutte kaldim. itetine instagram ne ya koylumusun yazacaktim ilk ama fistana yazdim nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 çünkü köylüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 kizarmis ekmek hic avrupai degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bütün vitamini ölüyor kızartınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sanat sepet işleri olsun,insana verilen değer olsun,avrupadan öğreneceğimiz çok şey var ama mutfak kültürüyle tüm dünyanın dalge geçtiği ingilizler,yahut kahve+kruvasana kahvaltı diyen fransızlardan kahvaltı konusunda öğrenecek bir şeyimiz yok ortalamanın üstü bir van kahvaltıcısında edebileceğiniz kahvaltının benzerini,dünyada az yerde bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 espresso + kruvasan kahvaltisi italyanlarda var. hatta cogu zaman sadece espresso oluyor. ama o kahvaltiyi yapan adama saygi duymani sagliyor. lan deve gibi adam nasil ogle yemegine kadar 6 saat ayakta kalabildi diye hayrete dusup biat ediyorsun. ben mesela oyle beslensem suna donusurum http://www.59saniye.com/sevgilisi-terkedince-21-kiloya-dusen-kiz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 kruvasana dua et sen. ruslarda kahvalti = bir fincan kahve. isin ilginci aksam yemegi yiyen rus da gormedim. belki cok az salata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 DoGMeaT said: sanat sepet işleri olsun,insana verilen değer olsun,avrupadan öğreneceğimiz çok şey var ama mutfak kültürüyle tüm dünyanın dalge geçtiği ingilizler,yahut kahve+kruvasana kahvaltı diyen fransızlardan kahvaltı konusunda öğrenecek bir şeyimiz yok ortalamanın üstü bir van kahvaltıcısında edebileceğiniz kahvaltının benzerini,dünyada az yerde bulabilirsiniz. Abi yalnız amerikanların pancake'ini unutuyorsun bol kalorili hayvan gibi akça ağaç şuruplu falan. Buna ek olarak boşnak böreği, git ye bakam bosnada off... Ama haklısın sayabildiğimiz bunlar bizim başka bişey değil. Bi de thailand'da pho çorbası içiyorlarmış sabah sıcak sıcak, o da güzel olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 pancake turk kahvaltisindan daha mi iyi dendi wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 iskembenin yerini tutar mi? gecenin korunde kafa iyiyken mis gibi iskembeyi mideye indirip yaticaksin oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 olm bu konuda ne konuşuoz ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 iskembeden konusuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 evet köylüyüz. /reklamlar www.aktugkoykahvaltisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 abi sabahları kelle-paça, ayak-paça içmek benim favorim. Yemin ediyorum titreyerek içiyorum o çorbayı o kadar hoşuma gidiyor. En iyisini de Manisa-Akhisar'da içtim.Harika kelle paça yapıyorlardı, bol etli acılı ve kemik sulu. İstersen içine küçük doğranmış pide de koyuyor pideli de içebiliyorsun. Ben böyle lezzet görmedim......... Bi de sabahleyin ege de katmer yaparlar çift yumurtalı dersin hayvan gibi peynirli-yumurtalı tereyağlı katmer gelir önüne.Bir yedin mi net 8 saat tok durursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 antepde sabah 8de beyran diye bişey içtim o gün doğdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 RamsesII said: Abi yalnız amerikanların pancake'ini unutuyorsun bol kalorili hayvan gibi akça ağaç şuruplu falan. Buna ek olarak boşnak böreği, git ye bakam bosnada off... Ama haklısın sayabildiğimiz bunlar bizim başka bişey değil. Bi de thailand'da pho çorbası içiyorlarmış sabah sıcak sıcak, o da güzel olabilir... bele bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Black-ice said: antepde sabah 8de beyran diye bişey içtim o gün doğdum ayran olmasın bak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 http://turistip.files.wordpress.com/2012/05/beyran_corbasi1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sabah niye içiyorsun bunu? acıdır bi de o şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 antepte içiliyo işte sabahları oraya özgü bi olay. acı tabi ben önce acısız istedim anlamsız bişey geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Lan okuyamadım ben. Olay nedir? Niye siliyosun ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar