dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 jarvis 1/16 turkmus.. kurdo degil tabii lan. turko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Çok parlak bir yapım değil, atmosferi sarmıyor sanırım. Bir de haddinden fazla dikdörtgen suratlı kadınları izleyemiyorum. Glee'deki Lea Michele mesela, rezillik, gerçi Glee her türlü gitmiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 dizi tatildeykenki geçen zamanda nedense ben çok soğumuşum bundan ya. ilk bölümü açtım 5-10 dk izleyemeden kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 durağan action dan dolayı o banada oluyor o bişi olcakmış gibi bekle sonu geliyor illa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Bu sezon daha ilgi cekici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Hanimla izlenir mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 kizin surati kare. hanimin kiskanacagi bir tip degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 okaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ama hanim biyikli ise stark'i kiskanabilir. care lazer epilasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 o biyik sendromu nedense baku da cok karsima cikmisti, hala oylemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 rayonlar haric nope. sehir icindeki kizlar ortalama bir turk kizindan cok daha bakimli hatta. compare edecek olursak daha feminen ve bakimli kiz sayisi kesinlikle bizden daha fazla. (tabii bu durum konusana kadar gecerli. konusunca bariz negatif etki yapiyor ya...) gerci ben azerbaycan sayfasini kapattim, bi iki gun sonra mars gibi bi yere gidiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Hanimla izlenir mi ne demek ya? Izlenememe kriteri nedir? Tartismamiz gereken konu bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 "kiz guzelse hanim kiskanir, cok kiskanc cunku" diye dusundum ben sadece. ya da cok tutucudur hanim, meme falan gorunce utanarak kalp krizi geciriyordur kosede. spartakus'te kucuk felcler gecirmistir. ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Ben hastasıyım Haley Atwell'in çok güzel kadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 said: After two seasons of fighting crime, Agent Carter has been given her walking papers. The ABC show, based on a character from the Marvel Cinematic Universe, has been canceled. iptal olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 e çünkü öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 aptallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 ratingleri patlakti baya gg olur diyorlardi aylardir, belki burdan karakterleri dondurup cevirip shield'a eklerler bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Belliydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 http://i.imgur.com/uXcqxUi.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 2. sezonun 3-4 bölümünü izleyip devamını getirememiştim. Şaşırmadım iptal olmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 ben ilk 10 dakikasını bile izleyememiştim. buraya da yazmıştım zaten. marvel dizilerini de severim yani normalde ama bu baya bayıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar