pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 bi hay bile demiyolar dj ler yalan mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 fedeye benziyo bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Laurelin said: Http://www.youtube.com/watch?v=jg_mZv_SdZw Gidilir :3 Ahuasdaf içeceği ekrana püskrüttüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Hayır lanet parça bi de diline dolanıyo insanın. İstemeden tekrarladığın Serdar Ortaç şarkısı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Parca zaten efsane adamda efsane otesi yorumlamis heueheu Severek dnliyoruz(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Wishmaster said: Biletin üstünde "kişiye özeldir, devredilemez" maddesi var. Ne kadar uygulanır bilmiyorum. İki kız arkadaşa bilet aldım kredi kartları yok diye. Benim adım çıktı biletlerde. Kaç gündür organizasyonla irtibat halindeyim gidecek kişi ben değilim vs diye. Bir hafta içinde dönüş yapacağız size dediler. En olmadı biriyle konsere gideceğim artık. Profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 sıkıntı çıkmıyor ya bilet konusunda. başkasınınmış değilmiş. o yüzden bileti kaybetsen bile tekrar basmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar