DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Zeytin,peynir,tereyağ,nar ekşisi gibi şeyler sipariş eden var mı internetten? normalde pazardan fln yapıyorum bu tür alışverişi,tadına bakmak lazım sonuçta,ama internette çok butik olduğunu iddaa eden şeyler var,onlar ilgimi çekiyor misal : http://urun.gittigidiyor.com/gida-urunleri/ev-yapimi-antakya-domates-salcasi-1-kg-135612062#product-information http://urun.gittigidiyor.com/gida-urunleri/hakiki-nar-eksisi-katkisiz-100-dogal-1-kg-136935209 http://urun.gittigidiyor.com/gida-urunleri/salamura-zahter-yeni-sezon-taze-139556762 merak ettim fikrinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 internetten alma, araştır işte oralardan sana gönderebilecek birilerini bul. Babamın mesela internetten bir arkadaşı var Antakya da, adam yatalak vs. ama ona para gönderiyor babam işte biraz da fazla eşine dostuna yaptırıyor ya da aldırtıyor. Hani böyle fabrikasyon üretim vs. değil, kendi eliyle etiketini yazıyor vs. ne olduğunu. Nar ekşisi, dut pekmezi vs. hep oradan gelir bize. Ayvalık'tan zaten zeytin ve ürünlerini kendimiz alıyoruz. Halam Elazığ da oradan bir ton şey gelir paso. Babamın eski çalışanı var mesela Kartepe'den yumurta gelir ne bileyim Taşköprü'den sarımsak geliyor. Böyle harvestlıyoruz TR'nin her yerinden asdfasd Tanıdıklara vs. soruştur işte memleketten gönderim yaptırtacak elbet birilerini bulursun. Netten böyle yöresel diye satılan fabrikasyon şeylerin bir tonu aşırı kolpa şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 yumurta nasıl geliyor ya kırılmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Bu hatayköyevi bana nedense güven verdi. Denemelik bir kez alabilirsin aslında sdafsda Gerçi bizim annemlerin köyünde böyle doğal bal doğal bal, MÜKEMMEL BAL diye glikozu şekeri dayayan şerefsiz akrabaları da biliyoruz. Böyle fotolar çekip millete şeker dayanmış bal falan yediriyorlar... Aluriel said: yumurta nasıl geliyor ya kırılmadan Ya kargoyla vs. değil. Eleman GOP'ta yaşıyor zaten işte hafta sonları ablasının oteli var orada, yardım için oraya gidiyor. Gittiğinde işte yüklüyor bir sepet falan arabasının arkasında güvenle getiriyor. Oradan da işte her hafta mutlaka babamın yanına en bir kez uğrar, getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 İpek hanımın çiftliğine bak paran çoksa, değilse de pazara devam. Diğerlerinin çoğu halden aldığını kargoyla kaktırıyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bir de tabi gercek mal ucuz olmuyor ..marketlerde 10 tl ye aldigin glikoz bali yaninda kilosuna 80 i gorunce carpiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ipek hanim seysi iyi diye duymustum ben de cevreden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 reçel ve bal baya overrated şeyler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 çilek ve vişne reçeli çekti canım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Tamek reçel ve balparmak baldan başkasını yemediysen evet. Ya da sadece pazardan alınan çileğe kilolarca şeker basıp reçel yapan anne reçelini yediysen yine evet. Ama kendi bahçende yetişen erikten yapılma az şekerli mis gibi tatlı erik kokan bi reçel yedin mi, ya da foçadan güzel bi ıhlamur balı yedin mi bu fikrin değişir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Drall said: Tamek reçel ve balparmak baldan başkasını yemediysen evet. Ya da sadece pazardan alınan çileğe kilolarca şeker basıp reçel yapan anne reçelini yediysen yine evet. Ama kendi bahçende yetişen erikten yapılma az şekerli mis gibi tatlı erik kokan bi reçel yedin mi, ya da foçadan güzel bi ıhlamur balı yedin mi bu fikrin değişir bence yedim ikisini de. değişmedi fikrim yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ya su koyden bal getiren, tarlasindan domates getiren ne bileyim sacmasapan acik sacik baharat getiren, efenime soyilyim zeytinliginden zeytinyagi getiren cevre'yi nasil olusturuyoruz kendimize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ya yok ole ballar var ki yediginiz zaman allerjik reaksiyondan olmeniz olasi..zaten sifa niyetine yenilenler de onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Sigara içiyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 senko said: ya su koyden bal getiren, tarlasindan domates getiren ne bileyim sacmasapan acik sacik baharat getiren, efenime soyilyim zeytinliginden zeytinyagi getiren cevre'yi nasil olusturuyoruz kendimize? pesin oduyorsun getir alacagim diyorsun..genellikle dukkanda filansa mekandan baska dogalcilarin izini bulman da olasi..yani balcidan zeytinci adresi bulman gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 deniyecem bu hatay köy evini galiba https://www.facebook.com/pages/Hatay-K%C3%B6y-Evi/119342664886364 şöle bi feysbukları var bana samimi geldi akrabadan eşten dosttan söylemek bence de ideal ama kimseye zahmet vermek istemiyorum,van'dan erişte ve otlu peynir,hataydan yazın çökelek,nar ekşisi,sumak,zahter vs herşey geliyor,ama kışın bu işlerle uğraşacak akraba/tanıdık bulamıyorum,herkesin işi gücü var Aluriel said: reçel ve bal baya overrated şeyler ya söylenmiş zaten ama ev yapımı bir portakal reçeli,annane yapımı bir incir reçeli,şöyle ekşi ekşi bi vişne reçeli üfff yani,nasıl sevilmez? marketten aldıysan yahut şeker dolu meyve tadı alınamayan rezil reçeller yediysen adına üzülürüm ooof kayısı mevsimi gelsinde bi marmelat yiyim diye bekliyorum ben ya hani reçeli anlamadım ama balı nası sevmez bir insan? ıhlamurunu neyle tadlandırıyorsun? yoğurt-bal-yulaf 3lüsünü yemiyor musun? yahu güzel bal çiçek kokar ve derin bir lezzete sahiptir,cidden nasıl sevilmez ya öfff darladın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 dana22 said: senko said: ya su koyden bal getiren, tarlasindan domates getiren ne bileyim sacmasapan acik sacik baharat getiren, efenime soyilyim zeytinliginden zeytinyagi getiren cevre'yi nasil olusturuyoruz kendimize? pesin oduyorsun getir alacagim diyorsun..genellikle dukkanda filansa mekandan baska dogalcilarin izini bulman da olasi..yani balcidan zeytinci adresi bulman gibi.. yok ilk kontak nasi kuruluyor onu merak ediyorum yasla ilgili heralde benim yasimdaki kimse homamade recel bal ekseninde konusmadigi icin getirenleri de bulamiyorsun gece gece cok ta muhim bir konuya takildim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 senko said: ya su koyden bal getiren, tarlasindan domates getiren ne bileyim sacmasapan acik sacik baharat getiren, efenime soyilyim zeytinliginden zeytinyagi getiren cevre'yi nasil olusturuyoruz kendimize? abi yemeyi içmeyi sevmen ve etrafına sorman lazım sadece bu ben mesela,homini gırtlak yaşayan bir adamım,evde kaliteli peynir yoksa yemin ederim yataktan çıkmaya üşeniyorum "üff kahvaltıda ne yicem ya" diye misal peynir için önereceğim adres; mısır çarşısının orda kurukahveci mehmet efendinin sokağından rüştem paşa camiye doğru yürürken solda kalan bir peynirci var,adı ekin mi,ya öyle birşey,istanbuldaki en favori peynircim,beyaz peynir ve kaşar için.(taze kaşar denilen hilkat garibesi şeye kaşar diyorsanız ayrı tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 gerçek balın peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bunların hepsi çakma, hileli boşuna heves etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 abi yedim ev yapımını da yedim köy yapımını da yedim. bi ayva reçeli biraz seviyorum gibi, onun dışında yok yani. bal olayı da aynı. market balı vs değil olay. fark etmiyor istediğin kadar doğal/gerçek olsun. 10 sene yemesem yine aklıma gelmez. zaten kahvaltı yapan bi insan da değilim hehe ıhlamur da orta okulda annemin zoruyla içmiştim en son, onu da hiç sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 İmkanım olsa günde 4 öğün kahvaltı yapar, aralarda da et ve balık yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 et hadi neyse de balık da hiç sevmem asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 tavuk severim ama ona varım her türlü :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar