Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Ya kol ağrısı vs. derken dikkatsizlikten park sensörü olmasına rağmen arabayı garajın duvarına vurdum. Çok düşük hız olmasına rağmen siyah olmasından dolayı iki yerde böyle noktasal olarak boyası kalktı, beyazlıklar gözüküyor. Hani çokta belli olmuyor ama ben biliyorum. Bunun yanında çiziğin birinin yanında 1cm'lik falan da göcük oldu. Böyle tırnakla bastırmışsın gibi, hani genişçe bir şeyde değil. Ona yapacak bir şey yok tahminen ama diğer boya kalkıkları için böyle maket fırçalarımdan biriyle falan boya atayım diyorum. Şimdi şöyle boyalar var sprey, alsam mı diyorum. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/sprey-boya-parlak-siyah-200-ml-141144970?gclid=Cj0KEQiArK6lBRC5-_jv48uxgrgBEiQAuxdZ9V1OxWWh_wGTCpIy7kRHYHDduCutRWc4-Cox2oAubCQaAoN08P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 Yoksa bulaşma, servise gidince onlar yapar mı dersiniz? 15.000 de zaten bakımı olacakta daha 4.500'ü var... Ha bir de idareten şu tip bir şey alsam; http://www.n11.com/turtle-wax-black-box-siyah-arac-parlaklik-seti-P33481604 Uygulasam işte en azından biraz götürür mü? Gerçi çizik şeklinde değil bu boya kalktı direkt :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Selam, Görsel alalım, ustalar gelmez yoksa :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Garaja inince çekerim asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ojeyle kapat. temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 http://i.imgur.com/b9BisFO.jpg http://i.imgur.com/aUUhZz6.jpg http://i.imgur.com/M0bsehU.jpg Şehirler arası yol yaptım dün, sakarya da kar falan da yedim sdfasd pisliği mazur görün lel aslında temizlettiğimde bu arabayı başka izlerde çıkabilir. bilemedim :( böyle yok mu 100cl falan boya alıp ben fırça ile süreyim bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Önce arabayı yıkat abi. Sonra kalanını konuşuruz bences fgsdhsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 flaştan ya öyle, yoksa böyle koyu gri tabaka yok. az gri asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 100cl boya ile 3-4m2 sini boyarsın arabanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 pics or didn't happen ahah araba beyaz olmuş kirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Selam, Senin boya metalik değil mi? Vernik olmadan sırıtır. Oto boya satan yerlerde ver renk kodunu, sana 50ml veya 100ml yapsınlar. Üstüne de azıcık vernik dokundurursun. Pis arabayla çıkma karşımıza bir daha :p Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 oje güneşle renk değiştiriyor sararıyor. daksil de :) araba beyaz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 kardes, araba siyah demissin, fotolar gri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Böyle ufak bir durum da bende söz konusu. Beyaz araba için daksil ve oje haricinde ne yapılabilir? Benimkisi tampon üzerinde oldu ve altından siyah plastik görünüyor, gerçekten ufak ama düzeltmem lazım bir şekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 daksil ve oje haricinde beyaz boya kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 boya kalkmasindan degil o beyazliklar, muhtemelen duvarin boyasi veya siva arabayi iyi bir yika, o boyasi kalkan yeri de sungerle iyice sil gider o beyazlar sonra oto boyacisindan aracinin boyasini yaptir fircali kutuda veriyorlar zaten rotus icin. sprey isine sakin girme sprey boyanin tutmasi icin zimpara yapman lazim o kadarlik alan icin yorgan yakmak olur. ustune o sprey boyanin ustune vernik atman gerekecek falan daha onceden tecruben yoksa sakin girisme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Selam, Hafif beyaz izlerde bazen çizik giderici(pasta) de iş görüyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Fistan said: daksil ve oje haricinde beyaz boya kullanabilirsin Kireç mi plastik mi önerirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 abi yağlı boya direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 O ilk linkteki boyayı boşuna alma .Bir başka projede bunun gibi bir boyayı kullandım kurutamadım 2 3 gün sonra kurudumu lan bu diye dokundum parmak izim kaldı.Leş yani 4 tl lik boyadan ne beklenebilir.Çizik kalemleri var en azından spreyden daha iyi işe yarar kanısındayım.Belkide hiç yaramayada bilir.İşe yarayan birşeyi bu kadar ucuza verdiklerinde zaten kuşkulanıyorum en baştan .Al dene ama ne olcak kalem de 4 5 tl miş . http://www.hepsiburada.com/liste/cizik-gidericiler/department.aspx?categoryId=20035740 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 çiziğin etrafını iyice bantlayıp, beyaz sprey boya dene bence. sonucu yazarsan bence süper olur. ancak uzun vadede ton farkı olabilir diye tahmin ediyorum. kısa ve uzun vadeli sonucu yazarsan biz de bilgilenmiş oluruz. maliyet 13 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar