samaella Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Yeni laptop aldım msi ın gtx850 kart var. Neyse kurdum vs ama grafikte bir sorun var algılayamadığım. Menü içlerindeki yazılar net değil, steam başlıklarıda aynı şekilde. Ama internet sayfaları net, windows pencereleri desktopta falan bir sorun yok http://i.imgur.com/UQGS4JG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 gayet net? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bana da net geldi. bi çözünürlükle oyna abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 tam anlaşılmıyo sanki ama bak bunu da ekliyim zoomlayıp bakın http://i.imgur.com/Q3F3JL8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 evet hafiften bi gebeşlik var. acaba çift ekran kartı muabbetinden dandik olanda falan mı öbürleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 yok abi dandik dediğin ekran kartı en az intel hd 4000 falandır. 5 tane 1080p film oynatır aynı anda o kart.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Arkadaşın laptopta da var aynısı, laptop ekranında iken oluyo bu sadece tv ye falan bağlayınca düzeliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 display ayarlarında herbokun büyüklüğünü ayarlayan çubukla oynadım steam pencere içleri vs düzeldi ama busefer cücük kadar oldu chrome bulanık ve ufak oldu :D ilk defa laptop kullanıyorum da bu 2 grafik kartı olayına sıçayım ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 evdeki samsung monitörümde de oluyor bu bw bilmem kaç eski baya, auto adjust tuşu var basıyon tarayıp netliyor. Belki bu işlemi yapan bir yazılım falan vardır ekranın bir ayarı ile ilgili olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 jpg attığın için fark anlaşılmıyor, png atman lazım fotoları ama sorunu anladım. çift ekran kartı olduğunu sanmıyorum ama problemin. yine de bak nvidia ise kart settings'den görebiliyorsun hangi program hangi ekran kartını kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 cleartype ayarlarına bir bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 mactype yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Herz ayarını default yapmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 hz ayarından olsa screenshotta göremezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar