White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Arkadaşlar Merhaba Türkiyede yeni açılan lübnan asıllı odea diye bir banka var.Görüşleriniz neler, sizce çalışılabilirmi yoksa riskli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 böyle ufak tefek isimlerini bile duymadığım bi sürü banka var ya nasıl iş yapıyorlar çok merak ediyorum mahmut bank a gidip kim para yatırıyo odeabank için demiyorum genel olarak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Bizim arkadaş Burgan Bank'ta çalışıyor. Oldukça rahat olduğunu söylüyor. Gün içinde gelen sayısı az. Ama kariyer hedefleri konusunda ayrıca düşünmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 çalışılabilir mi derken? personel olarak mı müşteri olarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 kim is yapiyor diyorsun da..neredeyse herseyleri hazine guvencesinde tr kadar yuksek getirili az riskli ulke yok..adamlar dolar bazinda disarida % 0.04 filan kazanacaklarina burada % 20 leri goruyorlar.. ve tabi ki ..kara para... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Deathblade said: Bizim arkadaş Burgan Bank'ta çalışıyor. Oldukça rahat olduğunu söylüyor. Gün içinde gelen sayısı az. Ama kariyer hedefleri konusunda ayrıca düşünmek gerekir. burgan, tekfenin devamı. gayet de daşşaklı bir banka. elin arabını niye övdüysem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 reklam yuzu olarak hulya avsari kullandiklarindan dolayi bir antipatim var, cok kotu tercihti bir banka icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Ginaly müşteri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Güzel faiz veriyolar ama, yanılmıyorsam banka battığı takdirde devlet tarafından sadece 50 milyar güvencesi var, gerisi paranın yanıyor, yanılmıyorum dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 kurumsal bankacılığın neredeyse tamamını HSBC den apardılar, GMY sinden çaycısına kadar kurumsal anlamda Odea Bank = Eski HSBC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 BabacumMostors said: kurumsal bankacılığın neredeyse tamamını HSBC den apardılar, GMY sinden çaycısına kadar kurumsal anlamda Odea Bank = Eski HSBC yeni hsbc kötü de mi şu anda. eski iyiydi. o zaman odea bank da iyi. profit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 odeo bankla çalışan yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 sabo hani o kadar bilemedim eheh eski HCBS nin kurumsalı ne akdar iyiydiyse şimdiki odea o kadar iyi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Odea Rus bankası değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 denizbank rus bankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Hülya Avşar'lı reklamlarıyla benim gözümde kötü bir başlangıç yaptılar. Arap kökeninden dolayı çalışmal istemem zaten sürekli arayıp kartlarını iteklemeye çalışıyorlar 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Size yakın şubesi var ise çalışılabilir. Vadesiz hesap ücreti, kart ücreti yok.. Ancak bildiğiniz gibi atm si de yok.. Odeabank ile çalışan 2 tip insan mevcut şu an. Her yere başvurmuş kredi çıkmamış buraya başvurup kredi çıkıp çalışanlar. Çok zengin olup vadeli mevduatını burada değerlendirip birebir müşteri temsilcilerinden VIP hizmet almak için çalışanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Remus said: Odea Rus bankası değil miydi? odessa dan cagrisim yapmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 "White Wolf" said: Güzel faiz veriyolar ama, yanılmıyorsam banka battığı takdirde devlet tarafından sadece 50 milyar güvencesi var, gerisi paranın yanıyor, yanılmıyorum dimi ? 100 Milyar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Kulislerde, OdeaBank'ın kısa sürede nasıl bu kadar pazar payına sahip olduğuna dair inceleme yapmak için Harvard'dan bir ekibin geleceği dedikodusu dolanıyor. Gerçekteki pazar payını bilmiyorum. İlk kuruluş aşamasında HSBC'den çok sayıda personel (yönetici) aldıklarını gördüm. Altyapılarını da Denizbank iştiraki Intertech'den satın aldıklarını biliyorum. Kullanıcı dostudur, personel olarak çalışacaksan zorlanmasın. Personel olarak çalışılır mı diye soruyorsan, parasına bak. Kariyer hedeflerini gözden geçir. Başka bir yerden teklif varsa onu da yaz, tartalım söyleyelim. Müşteri olarak çalışır mı diye soruyorsan, sana diğer bankalardan daha fazla ne verecek onu düşün. İyi oranlar ve anında hizmet sunuyorsa neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 op nerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Burdayım, beni biraz arap asıllı banka olması tedirgin ediyor. Yarın öbürgün bu bankanın ortakları isis'i destekliyor , falan filan diye el koyarlar , olan bizim paraya olur diye çekiniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 qatarlı değil olm banka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 lübnan biliyorum ama, oralarda çalkantılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 lübnanlı audi grupun bankası, audi adaını türkiyede kullanamadıkları için odea dediler lübnanlılar için bkz: https://www.youtube.com/watch?v=f2c-tMZSZtY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar