mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 nvidia kartla beraber bi tane key verdiler başlıkta yazdığım 3 oyundan bi tanesini alabiliyorum direk bu key ile. steamden baktım hepsi 60 dolar bu oyunların. şirkette steam engelli olduğu için google üstünden sadece dolar fiyatlarını gördüm. yorumlara göre fiyatı değiştirebilirim tabi. almak isteyen olursa steam üzerinden aynı değerde bi oyun ile takaslamak isterim. isteyen olur mu? ben hiçbirini oynamak istemiyorum bu oyunların elimde patlamasın birinin işine yararsa. benimde işime yaramış olsun hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 steam fiyatının aynısına satamazsın. (zamanında kazandığım bundle ı steam fiyatlarının 10 15 usd altına satamadıydım oradan biliyorum :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Ebay'de 30 dolar kuponlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 tmm madem 30 dolar bende 30 dolarlık bi oyunla tradeliyim. fiyat önemli değil yani maksat benimde işime yarasın bi başkasınında. ztn havadan gelen bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 mokoko said: şirkette steam engelli olduğu için google üstünden sadece dolar fiyatlarını gördüm. şirkette steam mi engelli ya?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Yakin zamanda 60 liraya sattim ayni keyi 75'ten baslayip. Baya satan var sanirim 50 liraya kadar inebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar