Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Babadook (2014)

Quel-Thul

Öne çıkan mesajlar

abi film hakkında yazmak istiyorum da tekrar izlemem lazım sanırım biraz allak bullak oldu kafam

ama asıl begendiğim özelligi korku öğesi olarak jumpscare kullanılmaması, jacob's ladder'ı anımsattı bu açıdan. adam gibi korku filmi işte, oyunculuk çok iyi, cocuga özellikle bayıldım böle agzını ayırıp mal mal bakısları falan haha
Sosyal ağlarda paylaş

çocuğun oyunculuğu çok iyi ama acayip sıkılım izlerken.

başta çocuğa kıl oluyodum,sonradan kadına kıl oldum haliyle.
sonunu pek beğenmedim korku filmi diye açtık dram çıktı sdfs.
kadının depresyonunu babadook olarak sembolleştirmişler,kadın sonunda epresyonuyla beraber yaşamısını öğreniyo falan filan.beni çok sarmadı kısacası

6/10
Sosyal ağlarda paylaş

benim bugün ne seyrettiniz'de yazdığım şeyi kopyalamış adam :D aha daha iyi açıklama olamaz. bu nedenle tırt. korkutucu öğeler de sıfıra yakın

Rukin said:

sonunu pek beğenmedim korku filmi diye açtık dram çıktı sdfs.
kadının depresyonunu babadook olarak sembolleştirmişler,kadın sonunda epresyonuyla beraber yaşamısını öğreniyo falan filan.beni çok sarmadı kısacası

6/10
Sosyal ağlarda paylaş

baba ba dook dook dook

bu kickstarter'dan çıkma bir film. uzun süredir bekliyordum.

korku filmi değil aslında. psikolojik gerilim ile dram arası birşey. pek germeyebilir. filmin derdi başka.

HER bilgisayar oyununda kullanılan ejderha/yaratık sesini efekt olarak kullanmasalar daha iyi olurmuş

babadook tipi, kitabı falan efsane iyi ama ya. keşke düz korku filmi olsaydı

Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak fena değil ama bazı sahneleri çok klişe olmuş maalesef.

Kadının içindeki kötülüğü kusarak çıkarması, köpeğin gereksiz ölümü, kadın çocuğu boğarken çocuğun sezercik gibi annesini severek vazgeçirmesi vb.

Sonu da biraz fazla zorlama gibi olmuş geldi bana.

Egzotik hayvan gibi yaratığı beslemeleri çok acayip olmuş üstüne çocuk ne zaman göreceğim diyor..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...