hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ninja scroll : tek 94 dakikalik bir filim.. 93 yapim olmasina rağmen anime'de samurai faktorunu hala en iyi işleyen filimler arasinda yer almaktadir .aşiri vahşet ve kan içersede olsundur , kibagami Jubei cooldur süperdir , ayricA diğer ninjalar , "way of the ninja" konsepti , ambians ve eşsiz ninja teknikleri çok iyi işlenmiştir ... başyapittir [hline] ninja scroll TV ise populer filmin 2003 yilinda TV ye 13epsx24dk olarak aktarilmiş halidir.. kahramanimiz jubei biraz daha konuşkan olsada yine ağır ve coolluğunu bozmamiştir , istemeden kendisini kayip krallığın hazinelerini arayan 2 güçlü grubun arasinda maiden of light'ı korurken bulur..bol kan çıkar , güzel ve eşsiz dövüş teknikleri her bölümde yerini alır ....[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bayağı merak ettiğim bir anime, gel gör ki bilişim teknolojisinin ancak müzelik hizmetlerinden faydalanabildiğim için anime sayfalarına öküzün trene baktığı gibi bakabiliyorum maalesef. halimi vaktimi biraz daha iyileştirebilirsem belki buradan bir yardımsever karşılığını alarak bana cd'ye çekebilir..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Benimde çok sevdiğim bir animedir.Abimiz coollu yeter zaten :)[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Jubei Kibagami cok karızmadır,abimizdir zaten benımde favorı anıme fılmımdır ayrıca....[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 film olanini izleyeli 1.5 sene falan oluyor, arsivde simdi o. dizi ise.. *!torrenta bakar* % 40 olmus eheh. Tr ye gelince bitmis olursa (subat tatili) sana haber veririm ben Sam :) 5-6 cd tutacagini tahmin ediyorum inmis olan dosyalarin boyutlarina bakarak.[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 eyvallah çelik biraderim benim.. :)[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ayrıca ninja resurrection ninja scrollun devamı diildir. ben bunu zor yoldan öğrendim. bilginize.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 merak ettim abi nası zor yoldan öğrendin ? :D[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 :) Tv serisinin görüntü kalitesi çok iyi.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 download adresi istiyorum... ninja scrollu indirdim de diğerlerini nası bulacaz? p2p kullanmak istemiyorum, adamlar arada çıkıp gidince deliriyorum. site olsa süfer olur.[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 internetten dvdyi sipariş edip getirtip burda götüme sokarak grudgecım. :)[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 kötü bi anime diil ki resurrection. niye kıcına soktun ki? izleseydin işte getirtmişken :D[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 mükemmel diyebilirim ninja scroll için.[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Nınja scroll cok ıyıdır hatta benım ıcın en ıyıdır...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 izledim sonra soktum. ayrıca beenmedim de. önyargı temelli olabilir fekat muhtemelen yine de öle aman aman beenceem bi anime olmazdı.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ikıncı seyrettıgım manga fılmı akıradan sonra gercenten cok saglam bır fılm etkıleyıcı ve actıonu guzel olan keske ılk akıra yerıne bu fılmı seyretseymısım dedırttı bana[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 resurrection çok herhangi bir anime anlamsız tutarsız jubei'nin adıondan başka ilk filme dair bişi yok[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Gerçekten süper bir animeydi. Hatta izlediklerimin en iyisiydi. Benzerleri animeler biliyormusunuz?[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ninja Scroll söz konusu oldu mu genelde susmayı yeğlerim ama kısaca ne düşündüklerim : 1- Jubei karizmadır , cool'dur : Orası doğru ama Jubei hakkında yazacak başka birşey yok mu Allah aşkına? Roninliği ve Lone Wolf & Cub gibi Ronin tabanlı manga'larda bahsi sıkça geçen kaderin karma'sı ile alakalı "lanetlenme" olayından neden kimse bahsetmez? (Ki bu Ninja Scroll'ün en kayda değer özelliğiydi) 2- Savaşlarda heyecan öğesi -bence- yoktur , normalde her biri Jubei'yi düzinlerce kez öldürebilecek yeteneklere sahip düşmanların topu topu 2-3 dakikalık savaşlar sonrası nasıl komik derecede kolay şekillerde öldükleri ve bazı insanların -örneğin ben- bu Anime'den nasıl soğudukları gözleden kaçmamalıdır. 3- Ninja Scroll çıktıktan sonra bu tarz alternatif dünya işleyen kanlı-canlı , kesmece animeler adeta mitoz bölünmeyle çoğalmıştır ki bence Samurai X OAV'ları dışında bence hiçbiri kayda değer değildi. 4- Gerçekçilik yok diyemem.Gerçekçilikten öte alternatif gerçekçilik vardır , mantığınıza uymayan bir nokta oldu mu "there is no spoon" diye düşünürsünüz ister istemez.Hatta arcade oyunu beat'em up'larını andıran işlenişi eklenince derinlik aramaz , "hatasız kul olmaz , hatamla sev beni" diyen bu animeyi bağrımıza basarız. (Alternatif gerçekçilik demişken , GITS de alternatif gerçekçilik örneğidir ama Ninja Scroll gibi işin b... 'ı çıkarmaz ) 5- Anime ilgili başyapıtları izlememiş birçok kişi -isim vermiyorum ülkemizdeki genel için konuşuyorum- Ninja Scroll'e "gelmiş geçmiş en iyi anime" der ki bu bence traji komik bir olaydır. 6- Yurtdışındaki fanlar genelde TV serisini sevmez. 7- Ninja Scroll'ün yönetmenini severim , en sevdiğim 10 anime filmi arasında kafadan sayacağım A Wind Amnesia gibi bir yapıma imza atmıştır ki bu bence kadri bilinmemiş bir klasiktir.İzlemeyenler çok şey kaçırırlar. Bir yargısız infaza kurban gitememek için yazayım : Ninja Scroll ortalama izleyici için iyi bir örnek ama asla bir klasik veya onun ötesi değil.Kötü olmasa da kusursuz bir yapım olmadığını da kabul etmek gerekiyor.Aksi halde fanatizm yapmış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: kalima, 13 Temmuz 2004 16:32 tarihinde demiş ki: resurrection çok herhangi bir anime anlamsız tutarsız jubei'nin adıondan başka ilk filme dair bişi yok Ninja Scroll ile kesinlikle alakası yoktur Ninja Resurection'un Zaten Ninja Scroll'ün ekibi yapmadı onu , bir nevi Ninja Scroll'ün ününden yararlanmaya çalışan korsan bir Ninja Scroll klonu diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben movie yi seyretmiştim ama konu cok kpuk ilerliyordu pek bir sey anlamadın açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Jubei Samurai shadown 4 oyununda var sanırım yanlış mı hatırlıyorum?[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 series>movie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 jubei delikanlı ninjaların asıdır. canavara dönüşmez, jutsu kullanmaz, kunai, tel ve kılıcı ona yetmektedir. ninja resurrection'nun kahramanı ise yagyu jubei'dir. aslında eski bir filminin animesidir. 10 bölüm olarak tasarlanmış, ama proje iptal edilmiştir. devam etseydi, jubei'nin musaşi miyamoto ile dövüşünü izleyebilecektik. ninja scroll'la aynı tipleri kullanan Y+M, yagyuu ninja arts scroll, yagyuu ninpouchou, the_yagyu_ninja_scrolls, adflarını taşıyan bir manga serisi mevcuttur. güzel bir hikayesi var. ama dikkat edin, sm'de içeren echi sahneleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 abi güzelliği oydu zaten. yani gerçekçiydi anime. ve en çok sevdiğim şey. bi tür freakshow ortasında düz normal bir ninjanın cool bir şekilde freakleri kesmesiydi :D SENİ ÖLDÜRÜRÜM'le kalmıyordu combatlar. sapık karakterler tecavüz falan da ediyolardı :? öyle bişey değil mi zaten savaş? kimsenin ölmediği gay animelerdense bunu tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar