SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Selamlar, Development amacli ultrabook bakiyorum. Visual Studio, Sql Server, Eclipse falan hepsini aynanda calistirsin, aglamasin istiyorum. Rami bol, islemcisi guzel, SSD'li (SSD'siz de olur ben takarim sonradan kendim), high-end'e dogru giden fakat 3.000 TL falan civarinda bisey. 13 veya 15 inch olabilir de hafif olmasi lazim. 1 - 1.3 kg civari. Ne onerirsiniz? Simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 macbook air 13" 256 gb ssd 8 gb ram i7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 macbook air var 2013 i5 4gb ramli 128gb ssd'li ama yetmiyor iste saticam onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Ultrabook ve performans bir arada giden seyler degil ve Macbook Air ultrabook performansinin tepelerinde dogrudan. Eger Macbook Air yetersiz geldiyse Ultrabook'dan vazgecip soyle bir sey al: http://www.bimeks.com.tr/urun/142581/toshiba-satellite-p50t-a-12e-touch-w8-.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Su nasil? http://shop.lenovo.com/tr/tr/laptops/lenovo/yoga/yoga-3-pro/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 GERGE said: Ultrabook ve performans bir arada giden seyler degil ve Macbook Air ultrabook performansinin tepelerinde dogrudan. Eger Macbook Air yetersiz geldiyse Ultrabook'dan vazgecip soyle bir sey al: http://www.bimeks.com.tr/urun/142581/toshiba-satellite-p50t-a-12e-touch-w8-.aspx nasıl değil ya asus ultrabook var bende 16gb ram çift ekran kartı corei7 işlemci ssd hardisk utanmasa havalanacak alet vm + eclipse + zibilyon tane şey koşuyor üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Asus mu ? meh. Ultrabook arama, hafif notebook ara. Vindoz bagimli olmasan direkt 15" macbook pro derdim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 vindoz bağımlılığı değil de 3000 tl sınırı olmasa ben de macbook pro önerecektim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 abi macbook air'in i7 8gb ramlisine baktim icine windows falan kurarim diye ama 4kya cikiyor fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 senko said: GERGE said: Ultrabook ve performans bir arada giden seyler degil ve Macbook Air ultrabook performansinin tepelerinde dogrudan. Eger Macbook Air yetersiz geldiyse Ultrabook'dan vazgecip soyle bir sey al: http://www.bimeks.com.tr/urun/142581/toshiba-satellite-p50t-a-12e-touch-w8-.aspx nasıl değil ya asus ultrabook var bende 16gb ram çift ekran kartı corei7 işlemci ssd hardisk utanmasa havalanacak alet vm + eclipse + zibilyon tane şey koşuyor üstünde. Senin Asus ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 zenbook 32vd sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 mac'lerin artik intel islemciyle gelmesiyle arada fark kalmamasi suretiyle asla mac'lere bosa para verme. hele hele programci adamin hic isi olmaz maclerle. isletim sistemi les. windows da iyi demiyorum ama hic degilse daha kolay kullanimi. ayrica bir sürü programci icin yardimci programlar var. bende samsung ativ book 8 var. ssd taktim canavar ucuyor. visual studio, ms sql, photoshop, daha bir sürü program günlerce acik laptopda. tik demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bu mightee şey mi ya neydi o bilgate fanboy KİMDİ O ÇIKARAMADIM sabahlara kadar ms savunuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 mightee said: mac'lerin artik intel islemciyle gelmesiyle arada fark kalmamasi suretiyle asla mac'lere bosa para verme. hele hele programci adamin hic isi olmaz maclerle. isletim sistemi les. windows da iyi demiyorum ama hic degilse daha kolay kullanimi. ayrica bir sürü programci icin yardimci programlar var. bende samsung ativ book 8 var. ssd taktim canavar ucuyor. visual studio, ms sql, photoshop, daha bir sürü program günlerce acik laptopda. tik demiyor. 2.5 kg abi alet, cok agir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 WaNTeD said: bu mightee şey mi ya neydi o bilgate fanboy KİMDİ O ÇIKARAMADIM sabahlara kadar ms savunuyodu yok lan ne alakasi var, linux var mis gibi kur oyna bilgisayarinda. her türlü isletim sistemi / donanim kullandim. mac'ler en dandikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 mightee said: mac'lerin artik intel islemciyle gelmesiyle arada fark kalmamasi suretiyle asla mac'lere bosa para verme. hele hele programci adamin hic isi olmaz maclerle. isletim sistemi les. windows da iyi demiyorum ama hic degilse daha kolay kullanimi. ayrica bir sürü programci icin yardimci programlar var. bende samsung ativ book 8 var. ssd taktim canavar ucuyor. visual studio, ms sql, photoshop, daha bir sürü program günlerce acik laptopda. tik demiyor. Hani .net'cisin tamam da en cahili bile kalkip programci adamin mac'le isi olmaz demez be. El insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ben ms in hic bir ürününü kullanmiyorum, windows haric. eskiden apple II ortaya ciktiginda insanlar kod yazip birbirlerine dagitiyolardi bi ilkti evet ama o devir gecti. mac hicbir sekilde benim islerimi kolaylastirmiyor. arayüz les. birden fazla programi ayni anda yönetmek neredeyse imkansiz. benim edindigim tecrübeler maclerle iyi degil. her yeni güncellemelerinde "now is the bar transparent, how cool is that ! *hunharca alkis*" seklinde oldugu icin düzelteceklerini de düsünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 di said: mightee said: mac'lerin artik intel islemciyle gelmesiyle arada fark kalmamasi suretiyle asla mac'lere bosa para verme. hele hele programci adamin hic isi olmaz maclerle. isletim sistemi les. windows da iyi demiyorum ama hic degilse daha kolay kullanimi. ayrica bir sürü programci icin yardimci programlar var. bende samsung ativ book 8 var. ssd taktim canavar ucuyor. visual studio, ms sql, photoshop, daha bir sürü program günlerce acik laptopda. tik demiyor. Hani .net'cisin tamam da en cahili bile kalkip programci adamin mac'le isi olmaz demez be. El insaf. asdjasf şu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 mightee said: ben ms in hic bir ürününü kullanmiyorum, windows haric. eskiden apple II ortaya ciktiginda insanlar kod yazip birbirlerine dagitiyolardi bi ilkti evet ama o devir gecti. mac hicbir sekilde benim islerimi kolaylastirmiyor. arayüz les. birden fazla programi ayni anda yönetmek neredeyse imkansiz. benim edindigim tecrübeler maclerle iyi degil. her yeni güncellemelerinde "now is the bar transparent, how cool is that ! *hunharca alkis*" seklinde oldugu icin düzelteceklerini de düsünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 mek kullanan herkes zengin ve sadece facebooka giren insandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ahaha iyimis, windows 7 den sonra bok oldu gerci bunlarda apple'a benzemeye basladilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 mightee said: ben ms in hic bir ürününü kullanmiyorum, windows haric. eskiden apple II ortaya ciktiginda insanlar kod yazip birbirlerine dagitiyolardi bi ilkti evet ama o devir gecti. mac hicbir sekilde benim islerimi kolaylastirmiyor. arayüz les. birden fazla programi ayni anda yönetmek neredeyse imkansiz. benim edindigim tecrübeler maclerle iyi degil. her yeni güncellemelerinde "now is the bar transparent, how cool is that ! *hunharca alkis*" seklinde oldugu icin düzelteceklerini de düsünmüyorum. Senin edindigin tecrube iyi degil diye OS kotu olmuyor, mac les olmuyor, ya senin isine yaramamis oluyor ya da sen kullanmayi becerememis oluyorsun. Bu arada aklin sira trolluyosun sanirim da hic olmuyo be mudur. Yani birak diger konulari, daha bir onceki sayfada visual studio, sql server, photoshop acik bana misin demiyo demissin bi sonraki sayfada micros~1 urunu kullanmiorum zaten yeaaa diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 SpiderS_DangeR said: Selamlar, Development amacli ultrabook bakiyorum. Visual Studio, Sql Server, Eclipse falan hepsini aynanda calistirsin, aglamasin istiyorum. Rami bol, islemcisi guzel, SSD'li (SSD'siz de olur ben takarim sonradan kendim), high-end'e dogru giden fakat 3.000 TL falan civarinda bisey. 13 veya 15 inch olabilir de hafif olmasi lazim. 1 - 1.3 kg civari. Ne onerirsiniz? Simdiden tesekkurler. Bu arada OSx kullanayım ben gibi bi kaygın varsa hackintosh yapabilirsin yeni alacağın alete.Dual boot falan hoş olur.Ben evde masa üstümü hackintosh yaptım, dual bootta windows vardı.Geçen gün windows tarafınıda formatlayıp yedek hdd yaptım.Uzun süredir oradan boot etmiyomuşum aleti onu farkettim.Baya bayaa native e yakın iş görüyosun.Bazı ufak tefek sıkıntılar yok değil tabi ama kullanım kolaylığı, performans cart curt gibi sebepler mevzuyu sübvanse ediyo. Böyle bi girişimde bulunacak olursan, wireless adaptor un intel olmamasına dikkat et.Inteller için osx driverı çıkmadı hala.Ekran kartını zaten büyük ihtimalle nvidia alırsın ama orada bi problem yaşayacağını sanmıyorum. Masaüstünde tonymacosx kullanıyorum.Laptop içinde konu başlığı varmış burada.Almadan önce burayı bi incelemeni tavsiye ederim. http://www.tonymacx86.com/laptop-compatibility/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 abi ne kurarsanız kurun ubuntu kurmayın ya unity ne boktan bişi olmuş böyle tamam hızlı basit ama kullanımı çok zor, menüler en yukarda çıkıyor sadece fln alışamadım çakıcam üstüne KDE sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 senko said: abi ne kurarsanız kurun ubuntu kurmayın ya unity ne boktan bişi olmuş böyle tamam hızlı basit ama kullanımı çok zor, menüler en yukarda çıkıyor sadece fln alışamadım çakıcam üstüne KDE sanırsam. kde ye geçmeden önce xfce4 ü denesene.gnome 2.6 ayarında.performansı yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar