Feamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 µh said: insan sevgisi tam olarak hikayenin neresinde depoda, fazla yakan araba yapmayın diyor bu arada bmw fazla yakan ne arabasına biniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 daha fazla yakan bmw edit: babam daha mantıklı bir adam oldugundan onunki dizel,ben ergen beyinli oldugum için gittim benzinli aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 meh uzun yıllar önce 91 model bir corollam vardı, peder bey 50tl lik nokia telefonunu unutmuş. araçta ankara üni güvenlik kulubesiyle karşıdaki yurdun güvenliğinin arasında... eleman indirmiş camı, almış gitmiş telefonu gayet rahat. 50tl lik telefon için 110tl cama vermiştim istese verirdim ki telefonu : paylaşasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 50tllik telefon icin bicak falan yemek var bir de. birak gitsin cam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 "Şişli kalp vakfı oraları" ülkemizdeki semte göre en çok seks işçisinin barındığı yerdir. Yoksa başka emeller için oradayken başına gelen bu hadise ilahi adalet olmasın ? Deermişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar