Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toplumun Ahlakının Bozulmasını Rozi Nasıl Önledi...

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Evde arka planda arada sırada açık duran o aptal kutusundan yükselen sesler arasında en uyuz olduğum şeylerin başında reklam kuşakları gelir. Arada eğlenceli bir kaç tane olsa da bazıları cidden ömür törpüsü. Hele o salak ped reklamları yok mu iyice fena...

Genç kız pedi diye salak bir sloganla çıkan, yaşlıların kullanmasının nedense sakıncalı olduğu Rozi'nin reklamında regl günleri kelimesini şirinleştirip Rozi günleri yapmışlardı. Neyse efendim dedik, gülüp geçtik. Ancak en son yaptıkları değişiklik beni dumurdan dumura uğrattı. Sağolsun Rozi Türk örf ve adetlerini korumayı kendisine görev bilmiş, yeni yetişen nesillerin ahlakının bozulmasını önlemek için hiç bir masraftan kaçınmayarak reklamlarındaki bir cümleyi değiştirmiş. Nedir bu cümle efendim, Rozi günlerinde "anlayışlı bir sevgili" lazım değilmiş, "anlayışlı bir nişanlı" lazımmış...

Tabii ki bazı kendini bilmez gafiller reklamı çekerken herkezi kendileri gibi sapık ilişkiler ağı içine düşen kafirlerden sanıp bu reklamı çekmişlersede, hiç bir Türk genç kızının sevgilisi olmayacağını, en azından nişanlısı olacağını bilen üst merciler duruma müdahale edip bu yanlışı düzeltmişlerdir.

Namuslu Türk halkı adına Rozi'ye bu davranışından dolayı teşekkür ediyor, kafir reklamcıların hesap günü geldiğinde cennemde bir güzel yanmalarını temenni ediyorum.

Saygılarımla[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

*bön bön bakar*[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla alakalı birşey paylaşmak istiyorum sizle..

Güzel bir bayan arkadaş üsküdar(yobaz hq)'daki kuyumcularda özellikle birşey arıyor ama kime gitse bulamıyor, tersleniyor.. Bu arada üstündeki giysiler mini etek ve bluz.. En sonunda 4. kuyumcuda şu cevabı alıyor:

"Tabi vermezler önce şu giyimine kuşamına bak, rezil kadın"[signature][hline]Touch of death is never gentle...

[Bu mesaj Slat tarafından 17 Ocak 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 17 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
Konuyla alakalı birşey paylaşmak istiyorum sizle..

Güzel bir bayan arkadaş üsküdar(yobaz hq)'daki kuyumcularda özellikle birşey arıyor ama kime gitse bulamıyor, tersleniyor.. Bu arada üstündeki giysiler mini etek ve bluz.. En sonunda 4. kuyumcuda şu cevabı alıyor:

"Tabi vermezler önce şu giyimine kuşamına bak, rezil kadın"

Böyle durumlarda acaba hakaret davası açma hakkımız var mı merak ediyorum.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

böleleri aslında daha çok sokakta karşılaştıkları bu tip kadınlara asılırken evde kendi karılarına kızlarına kapanmaları konusunda baskı uygularlar ama...

rozi reklamında ikinci bi masraftan kaçınmışlar ama kızın parmağına yüzük takmayı unutmuşlar,nişanlı değişikliği için teşekkür etdikse bunun içinde kınıyoruz onları...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 17 Ocak 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
Namuslu Türk halkı adına Rozi'ye bu davranışından dolayı teşekkür ediyor, kafir reklamcıların hesap günü geldiğinde cennemde bir güzel yanmalarını temenni ediyorum.
Saygılarımla

+1 bu lafına benimki biraz daha ağır olacak ama kusurakalmayın
Eğer cennete gidersem, benim cenetim bu kandırmacaları yapıp insanları galyana getiren insanları büyük bir kılıçla kuşbaşı doğradığım an olacaktır. O zaman huzura ericem.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

aaa evet ya
ben de onu geçen gün farkettim
" e anlayışlı bi nişanlı lazım " falna filan
ben dedim içimden "o sevgili diil miydi ya yanlış mı hatırlioum"
sonra deidm ki yoksa senin dediin nedenden dolayı mı değiştirdiler falna " yok artık o kadar da olmaz" diodum
harbiden öleymiş ya!![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...