BaaL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 http://www.ekbil.com tasarım olarak olabildiğince minimal ve boş bi ana sayfa, öyle hava durumu saat vırt zırt hiç gerek yok üstte bi menu 3-5 buton. gerisi bildiğin e-ticaret sitesi. şuraya atılacak, hosting domain mevcut. (godaddy) ürün çeşidi 250 yeterlidir. ürün çeşitleri de şurada mevcut : http://dukkanlar.gittigidiyor.com/ek-bil her ürünün içerik sayfasında 4-5 fotosu olacak, 10 satır da açıklaması olur. direkt olarak kredi kartı ile ödeme yapabilsinler istiyorum. var mıdır yapacak birisi, kaça mal olur, kredi kartı ile ödeme alabilmem için yapmam gerekenleri de hallederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 wix ile deneyebilirsin kendin de. wix.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 http://www.woothemes.com/woocommerce/ Şöyle bi wordpress eklentisi var.Bu konuda en bilineni bu galiba.E-ticaret ehli bi arkadaşla konuşurken mevzusu geçmişti oradan aklımda kalmış.Bu işini görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Kendi başına yapmış düzgün çalışan bitane site gösterin .... ondan sonra millete verin. Kredikartı diyor çalışsın diyor.... Bizim çalıştığımız firma var 1000TL den başlıyor yapıyorlar... Bu firma dışında aylık para alan yerler var ürün sayısına göre filan... ...ama onlar gereksiz hep bence. istersen telefon nolarını verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 proticaret vardı hazır eticaret olarak ücretsizdi galiba, eklenti/temalar paralıydı yanlış hatırlamıyorsam, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ya ben kendim deneyince orası batıyo burası sçıyo derken düzelttim kurdum 3 ay geçecek biliyorum. daha önce baktım bilmemne cart hatırlamıyorum ayarla ayarla bitmedi. sanal pos olması lazım bi de. proticaret'e baktım fiyatlar uçuk. eklentilerin çoğu gerekiyo hepsini pahalı koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 değiştirmişler o zaman hatırladığım sanalpos modülü komple ücretsizdi paralı mı yapmışlar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Hazir e-ticaret kullanma. Cok pahaliya geliyo zamanla. Opencart tavsiye ederim, her ihtiyacini karsilar o. Milyon tane temasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Sanal POS ile ne uğraşıyorsunuz abi. Paypalle ödeme alsan bile daha rahat edersin, ver %2.5 kafan rahat olsun. Koy ödeme düğmesini bitsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Sanal Pos dedigin de, PayU ya üye ol, 7 tane bankanin posunu veriyolar. PayU modülünü de alirsin 100-200 liraya hic ugrasmana gerek kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 taksitli satış yapacak mısın? o zaman olay değişiyor. taksit yoksa satış hacminde ciddi düşüş oluyor, bizim yaptığımız satışların kabaca 70% i taksitli. sürekli mail geliyor şu bankaya taksit yok, ondan satın alamıyoruz diye. benim tavsiyem local bir ajans bul, tanıdık falan olan. ensenelerine istediğin zaman çökebileceğin. iyi bir fiyat al. 1-2k'a yaptırırsın, kafan rahat olur uzun vadede. geliştirmeye gidecek olursan ajansa gidersin yine. sarvon'a git mesela bizim çalıştığımız. o çocuklar çok düzgün çalışıyordu. onların kesin hazır e-commerce modülleri vardır, siteye tasarım kastırmazsan ucuza kapatırsın bence. tanımadığın freelancerlara falan hiç iş verme, saçını başını yoldururlar. pos entegrasyonu falan ciddi dikkat gerektiren işler. en ufak hatadan gg olabiliyorsun. sorun olduğu zaman müdahale edebilmesi gerekiyor yapan adamın. ondan ajans olursa ahmet olmasa mehmet olur, kapıyı çalar başına oturursun düzelttirene kadar asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 düzgün bi open cart (uygun tema) + payU mükemmel gözüküyor (tu) sarvon'a bi sorayım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 kendim yaptım gitti valla ^^ http://www.ekbil.com payU da bağlıycam ilk fırsatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar