Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

open-cart (ya da benzer) e-ticaret sitesi

BaaL

Öne çıkan mesajlar

http://www.ekbil.com

tasarım olarak olabildiğince minimal ve boş bi ana sayfa, öyle hava durumu saat vırt zırt hiç gerek yok üstte bi menu 3-5 buton. gerisi bildiğin e-ticaret sitesi.
şuraya atılacak, hosting domain mevcut. (godaddy)
ürün çeşidi 250 yeterlidir.
ürün çeşitleri de şurada mevcut : http://dukkanlar.gittigidiyor.com/ek-bil
her ürünün içerik sayfasında 4-5 fotosu olacak, 10 satır da açıklaması olur.

direkt olarak kredi kartı ile ödeme yapabilsinler istiyorum.

var mıdır yapacak birisi, kaça mal olur, kredi kartı ile ödeme alabilmem için yapmam gerekenleri de hallederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi başına yapmış düzgün çalışan bitane site gösterin .... ondan sonra millete verin.

Kredikartı diyor çalışsın diyor....

Bizim çalıştığımız firma var 1000TL den başlıyor yapıyorlar...

Bu firma dışında aylık para alan yerler var ürün sayısına göre filan...

...ama onlar gereksiz hep bence.

istersen telefon nolarını verebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben kendim deneyince orası batıyo burası sçıyo derken düzelttim kurdum 3 ay geçecek biliyorum. daha önce baktım bilmemne cart hatırlamıyorum ayarla ayarla bitmedi.

sanal pos olması lazım bi de.

proticaret'e baktım fiyatlar uçuk. eklentilerin çoğu gerekiyo hepsini pahalı koymuşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

taksitli satış yapacak mısın? o zaman olay değişiyor. taksit yoksa satış hacminde ciddi düşüş oluyor, bizim yaptığımız satışların kabaca 70% i taksitli.

sürekli mail geliyor şu bankaya taksit yok, ondan satın alamıyoruz diye.

benim tavsiyem local bir ajans bul, tanıdık falan olan. ensenelerine istediğin zaman çökebileceğin. iyi bir fiyat al. 1-2k'a yaptırırsın, kafan rahat olur uzun vadede. geliştirmeye gidecek olursan ajansa gidersin yine. sarvon'a git mesela bizim çalıştığımız. o çocuklar çok düzgün çalışıyordu. onların kesin hazır e-commerce modülleri vardır, siteye tasarım kastırmazsan ucuza kapatırsın bence.

tanımadığın freelancerlara falan hiç iş verme, saçını başını yoldururlar. pos entegrasyonu falan ciddi dikkat gerektiren işler. en ufak hatadan gg olabiliyorsun. sorun olduğu zaman müdahale edebilmesi gerekiyor yapan adamın. ondan ajans olursa ahmet olmasa mehmet olur, kapıyı çalar başına oturursun düzelttirene kadar asdad
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...