BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bunu türkiyede yapcak adam varmı_?_[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Mage Speciality:Flame Main Weapon:+6/48 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 nasıl yani şimdi sen evinde iğrenç çöpleri tek tek ayırcanmı?[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Mage Speciality:Flame Main Weapon:+6/48 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bence türiyede zor...Türkiyede bu kdr halledilmesi gereken sorun varken çöp olayı için daha erken :) Kimse sallamaz,ama yolda yürüken artık çöp kutularını 3e ayırmaya başlamışlar.Plastikler,kutular ve oşetler diye.Güzel bir uygulama bence.[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Çöp ayırma işlemi elini çöp kutusunun içine sokup ayırma çeklinde yapılmaz. Onun yerine daha baştan çöpü uygun yere atarsın en azından avrupa ülkelerinde yaşayan ve öküz olmayanlar böyle yapıyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 İsviçreye gittiğimde 3 torbamı ne wardı pet şişe cam şide bide normal falam eger onalrı ayırmassan çopçuler almıyo .Bu geri dönüşüm açısından çok onemli bir şey bence bunu hemen uygulamalıyız Trdede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ben yapıcam. Ayrıca bunu yapmak zor bişi deil coplerini sonradan ayıklamaksa basta farklı yerlere at olsun bitsin zor değil ![signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ordaki resim sanırsam Türkiye'den.. zaten Avrupa'da baştan ayırıyorlar. Burada öyle geri dönüşüm merkezlerinde bant üzerinden yürütülüyor ve gereksizler ayırılıyor, televizyondan görmüştüm.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Tam laz mantığı olmuş önce atıp sonra ayıklamak :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 enee internet bölümüne cevap verceğime buraya vermişim aşağıdaki sayfalar karışmış lol. bende diyom nere gitti mesaj.. [Bu mesaj nedanko tarafından 17 Ocak 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 nedanko hahaha sandalyeden düşüodum abi komedi ya :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 alışmışız bikere eski düzene yenısıne alışmak zor ben üşengeç bi adamım şahsen ayırabiliceğimi sanmıyorum böle tek tek ama güzel bi uygulama :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: nedanko, 17 Ocak 2005 13:33 tarihinde demiş ki: enee internet bölümüne cevap verceğime buraya vermişim aşağıdaki sayfalar karışmış lol. bende diyom nere gitti mesaj.. [Bu mesaj nedanko tarafından 17 Ocak 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] L0lL :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ne var kardeşim 1 yerine 3 çöp kutusu olacak alakalı olanı alakalı yere atacan.. medeniyet fedakarlık etmektir.. dünyaya getireceği faydayı düşün[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Evde 3 çöp torbası olması zor bir süreç ama alıştıktan sonra bence gayette uygulaması olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 niye bu kadar zor olduğu fikrindesiniz ki bu işin? böyle düşündükçe daha da zor bir hal alacak. Gayet basit bir iş aslında.. hepimiz allaha şükür plastik, organik ve karton atıkları ayırabilecek kapasitedeiz.. bunu amerikada 5 çöp torbasıyla metalleri vs de ayrıştırarak yapıyorlar.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 türkiyede yapıcak bunu tanımıyorum.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ya okadar zor manyak birşey diil evinde 3 tane kutu oluyo yanyana kola kutusunu sağa yumurta kabuunu sola atıyon kağıtlarıda ortaya okadar o mantık ben yaparım belki ama sonuçta bizim çöpçümüz apartman çöpünü alırken bütün varilleri gene aynı yere boşaltacak değilmi:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 17 Ocak 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 valla ben yaparim.. maksat türkiye kazansın... kağıtlarımı da geri dönüşüme yolluyorum.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yaparız nolcak ya alışması zor olur biraz o kadar. hem gayet güzel bişi için uğraşıyoruz. 3 hazneli kutular falan çıkar kolaylaştırır olayı.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bölmeli çöp tenekeleri koysalar her mahalleye, belediyelerde halka beleş poşet dağıtsa bir kaç ay yetcek, üstünde plastik, kağıt, organik filan yazan daha sonrada geri dönüşüme uğramış poşetlerden tekrar çöp poşeti üretilsin tekrar dağıtılsın organik çöpler daha sık toplansın, diğerleri hafta bir filan günler ilan edilsin bence olur, pilot bölgede filan seçilsin, tvler tesisleri filan göstersin bal gibi olur[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 İzmir'de (ki İzmirin varoşu bile çöp toplama ve çevre temizliği açısından İstanbulun en lüks semtinden iyidir) 6 sene önce hemen her mahalleye, cam containerları konmuştu ve ilk başta herkes garipsese de şimdi herkes alıştı... O nedenle İzmirdeki uygulamaya çoğunluğun katılacağını düşünüorum. Gelelim İstanbul'a... Ya bu şehirde şu çöplerin sokaklara yığılmasına, çöp arabasının lütfederse sadece akşamları gelmesina bir türlü alışamadığım gibi, bu şartlar altındayken bile halkımız çöp torbası kullanmaktan aciz!! Şimdi bu insanların geri dönüşüm poşetlerinde organikmiş cammış diye çöplerini ayırmalarını düşünemiyorum bile... Ama olsa.. Olsa ki keşke olsa!![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bu şekilde ayrıştırmaya sırf üşendiği için gitmeyen eşşektir, hemde eşşoğleşşektir... Bunu aklı yetmediği yapmayı beceremeyen ise su katılmamış gerizekalıdır. Bu derece açık ve net, yumuşatma ihtiyacı da duymuyorum yazdıklarımı...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: sirnaber, 17 Ocak 2005 14:19 tarihinde demiş ki: *!anırır* ahhaheh öldüm gülmekten...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: fedaykin, 17 Ocak 2005 14:16 tarihinde demiş ki: Bu şekilde ayrıştırmaya sırf üşendiği için gitmeyen eşşektir, hemde eşşoğleşşektir... Bunu aklı yetmediği yapmayı beceremeyen ise su katılmamış gerizekalıdır. Bu derece açık ve net, yumuşatma ihtiyacı da duymuyorum yazdıklarımı... :P Sofrayı toplamayanlar belli oluyor :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar