Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Birliği Çöpleri

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Bence türiyede zor...Türkiyede bu kdr halledilmesi gereken sorun varken çöp olayı için daha erken :) Kimse sallamaz,ama yolda yürüken artık çöp kutularını 3e ayırmaya başlamışlar.Plastikler,kutular ve oşetler diye.Güzel bir uygulama bence.[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Çöp ayırma işlemi elini çöp kutusunun içine sokup ayırma çeklinde yapılmaz. Onun yerine daha baştan çöpü uygun yere atarsın en azından avrupa ülkelerinde yaşayan ve öküz olmayanlar böyle yapıyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko hahaha sandalyeden düşüodum abi komedi ya :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

alışmışız bikere eski düzene yenısıne alışmak zor
ben üşengeç bi adamım şahsen ayırabiliceğimi sanmıyorum böle tek tek ama güzel bi uygulama :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Sosyal ağlarda paylaş

niye bu kadar zor olduğu fikrindesiniz ki bu işin? böyle düşündükçe daha da zor bir hal alacak. Gayet basit bir iş aslında.. hepimiz allaha şükür plastik, organik ve karton atıkları ayırabilecek kapasitedeiz.. bunu amerikada 5 çöp torbasıyla metalleri vs de ayrıştırarak yapıyorlar.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

ya okadar zor manyak birşey diil
evinde 3 tane kutu oluyo yanyana
kola kutusunu sağa yumurta kabuunu sola atıyon kağıtlarıda ortaya okadar o mantık

ben yaparım belki ama
sonuçta bizim çöpçümüz apartman çöpünü alırken bütün varilleri gene aynı yere boşaltacak değilmi:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider

[Bu mesaj Chemical tarafından 17 Ocak 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bölmeli çöp tenekeleri koysalar her mahalleye,
belediyelerde halka beleş poşet dağıtsa bir kaç ay yetcek, üstünde plastik, kağıt, organik filan yazan
daha sonrada geri dönüşüme uğramış poşetlerden tekrar çöp poşeti üretilsin tekrar dağıtılsın
organik çöpler daha sık toplansın, diğerleri hafta bir filan günler ilan edilsin
bence olur, pilot bölgede filan seçilsin, tvler tesisleri filan göstersin
bal gibi olur[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir'de (ki İzmirin varoşu bile çöp toplama ve çevre temizliği açısından İstanbulun en lüks semtinden iyidir) 6 sene önce hemen her mahalleye, cam containerları konmuştu ve ilk başta herkes garipsese de şimdi herkes alıştı... O nedenle İzmirdeki uygulamaya çoğunluğun katılacağını düşünüorum.
Gelelim İstanbul'a... Ya bu şehirde şu çöplerin sokaklara yığılmasına, çöp arabasının lütfederse sadece akşamları gelmesina bir türlü alışamadığım gibi, bu şartlar altındayken bile halkımız çöp torbası kullanmaktan aciz!! Şimdi bu insanların geri dönüşüm poşetlerinde organikmiş cammış diye çöplerini ayırmalarını düşünemiyorum bile... Ama olsa.. Olsa ki keşke olsa!![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

Bu şekilde ayrıştırmaya sırf üşendiği için gitmeyen eşşektir, hemde eşşoğleşşektir...

Bunu aklı yetmediği yapmayı beceremeyen ise su katılmamış gerizekalıdır.

Bu derece açık ve net, yumuşatma ihtiyacı da duymuyorum yazdıklarımı...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 17 Ocak 2005 14:16 tarihinde demiş ki:
Bu şekilde ayrıştırmaya sırf üşendiği için gitmeyen eşşektir, hemde eşşoğleşşektir...

Bunu aklı yetmediği yapmayı beceremeyen ise su katılmamış gerizekalıdır.

Bu derece açık ve net, yumuşatma ihtiyacı da duymuyorum yazdıklarımı...

:P Sofrayı toplamayanlar belli oluyor :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...