ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 chrome bana gıcık olmadığını yazsın, konu kapansın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 adım emre, plaka 35, izmirden selamlar, iyi forumlar arkadaşlar. ailelere selamlar, büyüklerin ellerinden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ben hekir olsam kendimi heklerdim. tek rakibim kendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ivy said: Adım attım, özür diledim yahu daha ne yapayım? Sen de Rıdvan'dan özür dile, çocuğa hakaret ettin. Ha umursamadı ama olsun. Daha önceden de dedim. Gene diyorum, sinirlenince saçma cümleler kurduysam afedersiniz, göz ardı edin. Rıdvan seviyesiz bir şekilde "hatun araklıcam diye kedi alırsan bu olur hahaha" gibi bir cümle kurup, benim de o seviyeye düşmemde hataydı. İnsanların kişisel hayatlarında çıkarım yapmasınlar artık. Yoksa kendilerinede aynı şey oluyor işte. Gene de öyle bir şey dediğim için afedersiniz, hata bende. Neyse, ginaly'e lafım yok zaten. Resmen arada çırpınıyor beyler ben de espiri yaptım farkedin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 http://memeguy.com/photos/images/even-sharks-get-a-little-scared-sometimes-its-nothing-to-be-ashamed-of-43411.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Theridone said: ben hekir olsam kendimi heklerdim. tek rakibim kendim abi sana bir şey sormak istiyorum. sence mastrübasyon yapmak insanın kendini hacklemesi sayılabilir mi? sistemden bir veri çıkartıyorsun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 idilik said: şu ana kadr chrom'un nefret listesinde olanlar: 1. ivy 2. Shean 3. Aluriel gerçi uludere'li konularda Aluriel'e ben de gıcık oluyorum, ama hayvanlı konularda bir şikayetim yok kendisinden. sjfghsjd idil nerelerdesin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Acaba aramızdan bir kişi, 2'ye istediği ilgiyi gösterebilir mi? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 hepinizi hekledim ama cd-rom'unuz yokmuş lan, açıp kapayamadım : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ben soru sordum cevap vermedi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 chrome said: abi sana bir şey sormak istiyorum. sence mastrübasyon yapmak insanın kendini hacklemesi sayılabilir mi? sistemden bir veri çıkartıyorsun çünkü. hayir MySQL database'in kendini resetlemesi gibi dusun, kayitli tum datalardaki ek yukleri onariyorsun. Sistemin kendini daha iyi calistirmasi icin gerekli zaten. Hacklenme daha cok guzel bir kadin gorup tum kanin beyni terketmesiyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Ivy ihtiyacim yok ben and konu sahibi icin koyuyorum... Hayatimda ilk defa odasina kedinin kumunu koyan birini goruyorum hemde yatak odasina! Haha http://www.troll.me/images/ma/look-son-a-attention-whore.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 pontipati said: idilik said: şu ana kadr chrom'un nefret listesinde olanlar: 1. ivy 2. Shean 3. Aluriel gerçi uludere'li konularda Aluriel'e ben de gıcık oluyorum, ama hayvanlı konularda bir şikayetim yok kendisinden. sjfghsjd idil nerelerdesin ya? hep buralardayım ben =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 benden kimsenin ozur dilemesine gerek yok, gozluklu ve asosyal oldugum gercegi bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 katılmıyorum bu yorumuna rıdvan. karşıt argümanlarım var söylediklerine karşı. bir başka zaman karşılaşırsak açacağım bu konuyu. kesinlikle reset olduğunu düşünmüyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Shean said: Resmen arada çırpınıyor dedi kedisinin odasına dışkıladığını demeden edemeyeceğini beyan eden adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 idilik said: pontipati said: idilik said: şu ana kadr chrom'un nefret listesinde olanlar: 1. ivy 2. Shean 3. Aluriel gerçi uludere'li konularda Aluriel'e ben de gıcık oluyorum, ama hayvanlı konularda bir şikayetim yok kendisinden. sjfghsjd idil nerelerdesin ya? hep buralardayım ben =)) nasılsın ne var ne yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 chrome said: Theridone said: ben hekir olsam kendimi heklerdim. tek rakibim kendim abi sana bir şey sormak istiyorum. sence mastrübasyon yapmak insanın kendini hacklemesi sayılabilir mi? sistemden bir veri çıkartıyorsun çünkü. Bunun cevabini burda sadece noyan verebilir sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 olm özel mesaj diye bir şey var. bize niye okutuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 IQ:-1 IQ:-2 IQ:-3 . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 e iyidir, senden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 2 said: http://www.troll.me/images/ma/look-son-a-attention-whore.jpg bunu hangi kabız yazdı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 lan kedi iyi ki okumayı bilmiyor. insanlığa söverdi yeminle, topiğin geldiği hale bak dfsdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Bitti değil mi tartışma? Yeni bir tartışma çıkarsa bana haber verin, bensiz bir şey tartışmayın lütfen. şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 idilik said: e iyidir, senden? iyi. kaçtım ben kendine iyi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar