BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Osmanlı oyunum dün bitti. İlk EU4 oynumdu. İkinciye bu akşam başlayacağım bir 4 saat oynarım sanırsam. Bu süreçte SS'lar alıp bir fotoroman oluşturacağım. Açık söylemek gerekirse ben ilk iki fikirden tarafım çok cephe olayını Osmanlı'da yaşadım yordu bi miktar savaşmaktan çok orduları sağa sola gönderip beklemekle geçti hayatım. HRE politikalarından hiç haberim yok. Papalığıda hiç görmedim o sebeple Avusturya olabilir. Aynı şekilde sırf iş olsun diye 1800'de aldığım koloni techi ile attığım 3 tane sefalet koloni dışında kolonide hiç kurmadım. O sebeple birde İzlanda olduğundan erken şekilde Kuzey Amerikaya koşup Norveç üstünden bir İskandinav İmparatorluğuda olabilir. Norveç çok zor dendi ama belki İsveçlede deneyebilirim aynı şeyi özgürlük alıp Norveçi annexleyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 kılınclı Japonya derım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 bu bölüm yavaş yavaş neden bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Olm MMOların altında resmi olarak kapanmış warhammer direk net olarak patlamış rift felan var bu mu bitcek. Ayrıca lets play gibi bişi işte. Video olayı zahmetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 30 tane foto çekip onların altlarına teker teker bozuk klavye türkçenle yazmak mı kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Steamin otomatik scr shot olayı var tek düğmeyle. Türkçem bozuk değil lan fazla. Çok istiyosan bi dahaki sefere video yaparım sırf senin için. asfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Hre ironmode on ach kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Abi Ironman bana gelmiyo. İlgisi çabuk dağılan bir insanım carpet siege bitince mesela 6 x speed yapıp alt tab yapıyorum ya da yanlışlıkla truce um olan ülkeye dalıyorum okumadığımdan mesajları. Yoksa yaparımda dikkat gerekiyo yok bende o dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Aslinda al azteci amerikayi kendin kurtar avrupayi feth et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Bi dahaki sefere denerik onu ama %250 tech penalty çok acıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 aztec değil de, dlc'ler varsa kızılderililerle oyun baya keyiflidir. Bu yerlilere özel OP binaları var, karayipler çok zengin ve kuzey amerika sayıldıgından senin kendi toprağın olarak kalıyor. Konfederasyonuydu, Diğer yerlileri fethetmesiydi, Batılılaşmasıydı, acaba bu hibne inglizler saldıracaklar mı bana falan derken, bi bakmışın world leader olmuşun, roma için sefer düzenliyorsun gg huron ya da cherokee iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Bu arada açık sölemek gerekirse ben Romayı ya da Jerusalemi fethedince daha fantastik bişiler olacak diye umuyodum. Hiç bir şey olmadı lan. +1 missonary verdi o kadar. Constantinepoleyi fethetmek bile daha heyecan verici bi olaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Almanya'yı kurmaya çalışan Brandenburg, Teutonic Order filan da epey keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Teutenic Order bishopry değil mi?Royal marriagesiz zor değil mi gereksiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Aynen. Teutonic Order baya zor. Hre'ye filan katılmadan olmuyor zaten. Yoksa parçalıyo komşu devletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Roqq said: Aynen. Teutonic Order baya zor. Hre'ye filan katılmadan olmuyor zaten. Yoksa parçalıyo komşu devletler. Ki gerçeğide o. Canı sıkılınca Polonya yiyo Teutonic Orderi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 japon diyen arkadaşların topunun allah belasını versin yuzum gulmedi resmen hep dert hep cile bi kere mi iyi event olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Japonya oyundaki en bayık ülke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 halt etmiş onu diyen. çini vassallaştırıp annexlemesi, baharat adalarıydı, rusya'ya doğru kolonileşmesi, zengin hint topraklarına çökebilmesi falan derken batılılaşmaya başlıyorsun. O aralar endonezya civarında avrupalılar koloni kurmaya başlıyor zaten eğer toprak kaldıysa -ki kalmıştır büyük olasılık tropikal toprakları kolonileştirmek zor, o saatten sonra ister afrikadaki kolonilere dal, ister amerikaya. Ruslarla aksiyon kaçınılmaz zaten. Sırf avrupada değil diye yapıcak bişey yok diye düşünmemek lazım. ben oynarken inanılmaz sık enflasyon event'ı denk gelmişti, hatta buldum; zhou, shun, manchu vassalım, herşey negzel derken best event based paradox, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Resmen belimi büktü eventler. ZAten ekonomim evlerden urak. 100 goldu aşamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Bende bir japon acayım özendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 yok abi vazgeçtim japonyadan hayattan soguttu beni oynana bi daha töbe isveç denicem şimdi ufacık incik boncuk adalara gitmek için iflahım kesildi belimi dorultamadım bide zaten kolonileşeirken bhutanı aldım overextenmsiondan yattım urasamıcam bi daha save load felan sildim saveleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Sparkcaster said: bu bölüm yavaş yavaş neden bitmiyor vay anasını. Fps bölümü zamanında çok eleştiri konusu edilmişti, şu bölümün halen açık olması çok iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar