forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 salı gününe mülakat koymuşlar zaten yılbaşından dolayı tatildeydim 2gün daha istersem sebebini soracaktır müdür ben doğrusunu söyliyim diyorum, ne yapılır 4 kişiden 1 kişi seçilecek listedeki 2 kişi benim çalştığım kurumun ilanına da başvurmuş googlelarken gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 patron böyle şeylere sert yapan biri degilse yarım gün izin koparıver. cok sanmıyorum ama, kendilerini efendi zannetikleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 iş ankara, mülakat istabul şu an istanbuldayım dönüşü ucuz uçak bileti almıştım iptali yok hiç kasamam gid-gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Dişçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 googlelıyarak nasıl buldun merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 mülkat listeleri yayınlanıyor dişçi güzel de yalan söylemek istemiyorum bir de 2 gün sürmez ya dişçi pazartesi de lazım işe gidip salı günü izin istenebilri de o da çok kasar 900 km fazladan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 eve hırsız girdi falan de onla uğraştım falan 2 gün sürer gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Babaanne anneanne yoluna basvur,pazar gununden pazartesı gunu ıcın ulusal bır gazeteye ilanda verdınmı olay tamamdır misal:ilimiz eşrafından muhterem nuri beyin valideleri asuman soyadı hanım hakkın rahmetıne kavusmustur ,cenazesi pazartesi akşam namazını müteakip... daha önce üniversitede sınavdan yırtmak için yapmıstım işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Git gel yap. Hastayım de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 ya insan gibi doğrusunu söyeyince zaten izin vermek zorunda kalmaz mı başka iş görüşmeleri için izin verilir gibi bir şey hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Kaç senedir çalışıyorsun orda? Patronla aran nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 (insert random country name) vize alacam salı gününe anca ankara başkonsolosluğuna randevu verebildiler pazarteside gelmek istemedim yıllık iznimden 2gün rici idiyirimmm diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 patrona bu başlığı forwardla arda bey vol x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 1 yıl, aram kötü değil de 2 güne de iş planlandı o kısmı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Herkes apartman yöneticilerinden nefret eder. Onunla ilgili gıcık bir bahane üret. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 3 gün rapor. temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 işinin başında, teknenin kıçında ol. (balıkçı teknelerinin dümeni kıç tarafındadır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 İstanbul'da salgın vardı en son, sen de hasta ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 6 senedir gurbetteyim ailemin yanında iş fırsatı çıktı salı gününe mülakat koymuşlar, karda kışta ankaradan gel-git yapamam 2 gün izin istiyorum diyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Zaten izin yapmışsın, tam iş başı yapacakken rapor/hastalık vb. laflarını kimse yemez. İş görüşmesi değilse bile bahaneden yatış zannederler. Ayrıca hastayım demek evde yatıyorum demek, ikinci gün "acil bir şey oldu 2 saatliğine geliver" deseler ya da denemek için eve çiçek miçek gönderseler dev mahcup olursun. Madem iş görüşmesine gideceğin yer ailenin yanında, ailenle ilgili bir şeyler uydur. Saçma sapan adliye meseleleri çıkmış kafaları basmıyor de, dedem büyük rahatsızlandı de, bir şey de git işte. Normal zamanda iş görüşmesine özel izin vermek zorunda değil kimse bu arada, o dediğiniz istifayı verip ihbar süresini çalışırken olan bir şey. Şu anda ya kişisel izninden yiyecek, ya çaktırmayacak. Kişisel izninden yemekte de sorun yok ama direk görüşmeyi söylersen gidici gözüyle bakarlar, tam zam dönemi hoş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 stadart sözleşme zam olarak bir şey olmaz sözleşmeyeyi yenilemiyoruz diyebilriler en fazla ama demezler sanmıyorum şu an çalıştığım birimde biraz eleman yokluğundan başlamak durumunda kaldım bir kere konuştum bunu yeni personel gelinceye bıraktılar konuyu o yüzden biraz da buna vesile olur diyorum kazanırsam zaten sorun yok eşyaları almaya bile havalar ısınıca gideirm filan sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 duygusal bir konuşma yaptım izni verdi gitti dönüşte biraz daha detaylı konuşcaz ama sanırım bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 said: 4 kişiden 1 kişi seçilecek listedeki 2 kişi benim çalştığım kurumun ilanına da başvurmuş googlelarken gördüm bugun bir daha baktım da bende başka giren 3 kişi de benim şu an çalıştığı kurumda sınava başvurmuş ben de 4. sıradayım şu an çalıştığım yer buraya göre baya iyi (ama ankara) niye buraya gelmek istiyorsun diye sorup pas verirlerse golümü atarım asdassdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 hiç sormuyorsunuz lan iyi geçti, diğer gelenler il dışıydı zaten yalnız şimdi kötü oldum lan trafik, kalabalık filan hayalini kurmak daha güzeldi istanbulun bisiklete filan binecektim hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 iç anadolu benim için bitmiştir inş. arada uğrarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar