Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iş yeri izin

forgiver

Öne çıkan mesajlar

salı gününe mülakat koymuşlar

zaten yılbaşından dolayı tatildeydim
2gün daha istersem sebebini soracaktır müdür

ben doğrusunu söyliyim diyorum, ne yapılır
4 kişiden 1 kişi seçilecek
listedeki 2 kişi benim çalştığım kurumun ilanına da başvurmuş googlelarken gördüm
Sosyal ağlarda paylaş

Babaanne anneanne yoluna basvur,pazar gununden pazartesı gunu ıcın ulusal bır gazeteye ilanda verdınmı olay tamamdır
misal:ilimiz eşrafından muhterem nuri beyin valideleri asuman soyadı hanım hakkın rahmetıne kavusmustur ,cenazesi pazartesi akşam namazını müteakip...
daha önce üniversitede sınavdan yırtmak için yapmıstım işe yarıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten izin yapmışsın, tam iş başı yapacakken rapor/hastalık vb. laflarını kimse yemez. İş görüşmesi değilse bile bahaneden yatış zannederler. Ayrıca hastayım demek evde yatıyorum demek, ikinci gün "acil bir şey oldu 2 saatliğine geliver" deseler ya da denemek için eve çiçek miçek gönderseler dev mahcup olursun.

Madem iş görüşmesine gideceğin yer ailenin yanında, ailenle ilgili bir şeyler uydur. Saçma sapan adliye meseleleri çıkmış kafaları basmıyor de, dedem büyük rahatsızlandı de, bir şey de git işte.

Normal zamanda iş görüşmesine özel izin vermek zorunda değil kimse bu arada, o dediğiniz istifayı verip ihbar süresini çalışırken olan bir şey. Şu anda ya kişisel izninden yiyecek, ya çaktırmayacak. Kişisel izninden yemekte de sorun yok ama direk görüşmeyi söylersen gidici gözüyle bakarlar, tam zam dönemi hoş olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

stadart sözleşme zam olarak bir şey olmaz
sözleşmeyeyi yenilemiyoruz diyebilriler en fazla ama demezler sanmıyorum

şu an çalıştığım birimde biraz eleman yokluğundan başlamak durumunda kaldım
bir kere konuştum bunu yeni personel gelinceye bıraktılar konuyu

o yüzden biraz da buna vesile olur diyorum
kazanırsam zaten sorun yok eşyaları almaya bile havalar ısınıca gideirm filan sdfasdf
Sosyal ağlarda paylaş

said:
4 kişiden 1 kişi seçilecek
listedeki 2 kişi benim çalştığım kurumun ilanına da başvurmuş googlelarken gördüm

bugun bir daha baktım da
bende başka giren 3 kişi de benim şu an çalıştığı kurumda sınava başvurmuş
ben de 4. sıradayım

şu an çalıştığım yer buraya göre baya iyi (ama ankara)
niye buraya gelmek istiyorsun diye sorup pas verirlerse golümü atarım
asdassdas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...