Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Digital TCG olarak Scrolls ustine tanimam ben. HS bir kere trade olmadigi icin beni kaybediyor, kim ne derse desin yani. Ayrica digital olmasini Scrolls gibi innovasyonlarla belli etmiyor. Desteleri de kucuk buluyorum. Ben de yillardir TCG oynayan biriyim yani, bir TCG olarak sevmedim. Kendi gorusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 heartstone bilgisayarda oynamak icin magictan baya daha iyi bi oyun. genius demem ama tam kıvamında derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Goty çok net Hearthstone ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 magic streamlersen 500 kişi HS streamlersen 5000 kişi izliyor. basit bir tercih pro için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 MAGİC NE LAN NERD SÜRÜSÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 nerd değil chicken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar