duende Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 dersaneden birisi soledi ıraka yeni atılan bomba insanların hemcinslerinden hoslanmasını saglıcakmıs mumkunmudur? gerci soleyen salak bişiydi ama gazetede okudum falan dedi[signature][hline]slash kotu solo yazmaz
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yok mümkün diil...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 offf iğrenç.. birbirleriyle sevişen rebeller.. uwww generals oynamak lazım[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
daverc Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 simdiki gaylarda delikanli olur ozaman heh[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Menzili nekadarmış hadi bize etki ederse :D :D :D :D[signature][hline]Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server:diez Lightning Mage
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 erkekler östrajen kadınlarada testesteron verseler eşcinseller yapılabilir aslında[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Hayır aslında olay şu... Afrodizyak etkisi yaratan bir bomba bu...Atıldığı zaman askerler birbirlerini cinsel bir obje gibi algılayacaklar...Düzeni bozulan ordu dağılacak ve savaşı kazanmak kolaylaşacak...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 şimdi ırak a atsalar kendi askerleri de etkilencek diycem ama....yok yani adamlar zaten gay..:D hayır düşünemiyorum ellerinde donlarıyla amerikan askerlerine doğru sevinçle koşan direnişçileri :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 16 Ocak 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Zaten asıl planlarıda bu kendi askerlerini erkek ıraklılarıda gay yapmak istiyorlar[signature][hline]Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server:diez Lightning Mage
Head Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 amerikan askerleri erkeklere de göz koydu galiba?[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ama bir düşünün hadi bu bomba gerçekse ve menzili Türkiyeyide alyorsa? Olacakları düşünmek bile istemiyorum[signature][hline]Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server:diez Lightning Mage
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Böyle bi şeye inanmadın di mi?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bi düşünün dedim gerçekse. Yani hayal edin gerçek olduğunu dedim inandığım fln yok okadar saf değilim :D[signature][hline]Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server:diez Lightning Mage
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 dershanedeki eleman keklemiş mükemmel bir şekilde.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Gazetede çıktı.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Head Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bizde arkadaşı şampiyonluk maçındaki kupayı çalıcaz diye kandırmıştık. temizlemek için içeri giricez , sonra çalıp kaçıcaz demiştik almıştı ertesi gün temizlik malzemelerini.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 seks bombası bi kerem bunun adı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 turke bişi olmaz hem bizi etkilemez yersin mesir macununu bişeyciin kalmaz[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bu sefer rebeller bir aşkla saldıracak abd askerlerine. şevke gelecekler fululi tarzı[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Wordellion, 16 Ocak 2005 20:13 tarihinde demiş ki: turke bişi olmaz hem bizi etkilemez yersin mesir macununu bişeyciin kalmaz Abi eski mesir macunları nerde 15 tane yedim değişen birşey olmadı.Eskiden öylemiydi bi yerdin...
screamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Dün Sabah da yazıyordu[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
duende Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Mavi, 16 Ocak 2005 20:06 tarihinde demiş ki: dershanedeki eleman keklemiş mükemmel bir şekilde. muhtemelen onu keklemişlerdir aptal bi cocuk soyleyen ben muhabbet olsun diye yazdım ya da bişiler bilen vardır diye[signature][hline]slash kotu solo yazmaz
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ee peki bu ıraklı araplar amerikan askerlerinden de hoşlanmaya başlarsa nolucak :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ne varki bunda erkek adamin erkek sevgilisi olur :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bu alisamiyende denenmişti yanlıs hatırlamıyorsam...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05
Öne çıkan mesajlar