duende Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 dersaneden birisi soledi ıraka yeni atılan bomba insanların hemcinslerinden hoslanmasını saglıcakmıs mumkunmudur? gerci soleyen salak bişiydi ama gazetede okudum falan dedi[signature][hline]slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yok mümkün diil...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 offf iğrenç.. birbirleriyle sevişen rebeller.. uwww generals oynamak lazım[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 simdiki gaylarda delikanli olur ozaman heh[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Menzili nekadarmış hadi bize etki ederse :D :D :D :D[signature][hline]Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server:diez Lightning Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 erkekler östrajen kadınlarada testesteron verseler eşcinseller yapılabilir aslında[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Hayır aslında olay şu... Afrodizyak etkisi yaratan bir bomba bu...Atıldığı zaman askerler birbirlerini cinsel bir obje gibi algılayacaklar...Düzeni bozulan ordu dağılacak ve savaşı kazanmak kolaylaşacak...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 şimdi ırak a atsalar kendi askerleri de etkilencek diycem ama....yok yani adamlar zaten gay..:D hayır düşünemiyorum ellerinde donlarıyla amerikan askerlerine doğru sevinçle koşan direnişçileri :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 16 Ocak 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Zaten asıl planlarıda bu kendi askerlerini erkek ıraklılarıda gay yapmak istiyorlar[signature][hline]Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server:diez Lightning Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 amerikan askerleri erkeklere de göz koydu galiba?[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ama bir düşünün hadi bu bomba gerçekse ve menzili Türkiyeyide alyorsa? Olacakları düşünmek bile istemiyorum[signature][hline]Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server:diez Lightning Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Böyle bi şeye inanmadın di mi?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bi düşünün dedim gerçekse. Yani hayal edin gerçek olduğunu dedim inandığım fln yok okadar saf değilim :D[signature][hline]Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server:diez Lightning Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 dershanedeki eleman keklemiş mükemmel bir şekilde.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Gazetede çıktı.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bizde arkadaşı şampiyonluk maçındaki kupayı çalıcaz diye kandırmıştık. temizlemek için içeri giricez , sonra çalıp kaçıcaz demiştik almıştı ertesi gün temizlik malzemelerini.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 seks bombası bi kerem bunun adı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 turke bişi olmaz hem bizi etkilemez yersin mesir macununu bişeyciin kalmaz[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bu sefer rebeller bir aşkla saldıracak abd askerlerine. şevke gelecekler fululi tarzı[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Wordellion, 16 Ocak 2005 20:13 tarihinde demiş ki: turke bişi olmaz hem bizi etkilemez yersin mesir macununu bişeyciin kalmaz Abi eski mesir macunları nerde 15 tane yedim değişen birşey olmadı.Eskiden öylemiydi bi yerdin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Dün Sabah da yazıyordu[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Mavi, 16 Ocak 2005 20:06 tarihinde demiş ki: dershanedeki eleman keklemiş mükemmel bir şekilde. muhtemelen onu keklemişlerdir aptal bi cocuk soyleyen ben muhabbet olsun diye yazdım ya da bişiler bilen vardır diye[signature][hline]slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ee peki bu ıraklı araplar amerikan askerlerinden de hoşlanmaya başlarsa nolucak :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ne varki bunda erkek adamin erkek sevgilisi olur :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bu alisamiyende denenmişti yanlıs hatırlamıyorsam...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar