Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amerika bombası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dersaneden birisi soledi ıraka yeni atılan bomba insanların hemcinslerinden hoslanmasını saglıcakmıs mumkunmudur?
gerci soleyen salak bişiydi ama gazetede okudum falan dedi[signature][hline]slash kotu solo yazmaz
Mesaj tarihi:
simdiki gaylarda delikanli olur ozaman heh[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Mesaj tarihi:
erkekler östrajen kadınlarada testesteron verseler eşcinseller yapılabilir aslında[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Mesaj tarihi:
Hayır aslında olay şu...

Afrodizyak etkisi yaratan bir bomba bu...Atıldığı zaman askerler birbirlerini cinsel bir obje gibi algılayacaklar...Düzeni bozulan ordu dağılacak ve savaşı kazanmak kolaylaşacak...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
şimdi ırak a atsalar kendi askerleri de etkilencek diycem ama....yok yani adamlar zaten gay..:D
hayır düşünemiyorum ellerinde donlarıyla amerikan askerlerine doğru sevinçle koşan direnişçileri :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil

[Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 16 Ocak 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
amerikan askerleri erkeklere de göz koydu galiba?[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.
Mesaj tarihi:
bizde arkadaşı şampiyonluk maçındaki kupayı çalıcaz diye kandırmıştık.

temizlemek için içeri giricez , sonra çalıp kaçıcaz demiştik almıştı ertesi gün temizlik malzemelerini.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.
Mesaj tarihi:
said:
Wordellion, 16 Ocak 2005 20:13 tarihinde demiş ki:
turke bişi olmaz hem bizi etkilemez yersin mesir macununu bişeyciin kalmaz

Abi eski mesir macunları nerde 15 tane yedim değişen birşey olmadı.Eskiden öylemiydi bi yerdin...
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 16 Ocak 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
dershanedeki eleman keklemiş mükemmel bir şekilde.

muhtemelen onu keklemişlerdir aptal bi cocuk soyleyen ben muhabbet olsun diye yazdım ya da bişiler bilen vardır diye[signature][hline]slash kotu solo yazmaz
  • Yeni Oluştur...