Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba anahtarları neden elde tutulur cebe konmaz?

TahtaBacak

Öne çıkan mesajlar

en iyisi kontakta bırakmak anahtarı
kimse çalmaz zaten bu ülkede
en rahatı
hatta şöle görünebilir biyer bırakmak lazım hanı kötü biyere park ettiysek fln biri gelsin çeksin 1-2 metre ileri sora yıne içeri bıraksın anahtarı die[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 16 Ocak 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
ilginçtir tabii ama ben şimdiye kdr hiç böle bişe görmedim...Bende genelde cep telefonumu masanın üstüne koyarım ama hava atmak için diil çok msj geldiği için...Çantamın kilitlenip açılması çok ilginç ve uzun cebimede sığmıo genelde masaya koyuyorum belki böle bi durum vardır dicem ama saçma olucak

yani diyosun ben çok popülerim herkes bana mesaj atıyor =P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TahtaBacak, 16 Ocak 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
evet gerdi ne olucak görmemişin telefonu olmus tutmus antenini yok etmiş sende bunlardansın büyük ihtimal

diyelimki öyleyim..
ne olacak? senimi geriyor benim ne oldugum?

cok gerdiyse bana gelme doktora görün[signature][hline]imza, tAKA

AAL' 05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 16 Ocak 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
insanların hareketlerine bu kadar takılmanın anlamı nedir ki? sen yapmıyosan yapma bırak insanlarda yapsın. hem madem kötü bi alışkanlık/hareket olarak görüyosun.. bırak herkez yapsın sen yapma , insanlar içinden sivril. dünyayı sen mi kurtarıcan?

buna sonuna kadar hak veriyorum[signature][hline]imza, tAKA

AAL' 05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tAKA, 16 Ocak 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
neden anahtar elinde dolasiyor millet sorusuna sahsen verebilecek tek cevabim var kaba olmak istemem ama..

elalemin derdi senimi..

ne demek elalemin derdi seni mi gerdi ya? adamın aklına garip de olsa bi soru gelmiş paylaşmak istemiş?

dahası ne? insanlarla ilgili herhangi bir özelliği tartıışmayacak mıyız bu forumda? asıl sizi ne yapmaya geriyo burda tartışılanlar?? isteyen kroluk olarak görüyordur isteyen rahatlık. bunlar ortaya dökülür saçılır ortak bi fikir oluşturulmaya çalışılır, en olmadı insanların ne düşündüğünü öğrenmiş olursun.

burda tartışılanın sorumluluğu modlarda beğenmezlerse kilitlerler, garbage a yollarlar, en olmadı silerler. asıl size noluyor da burdaki gayet basit bir tartışmadan geriliyonuz???

fitil oluyorum bu aralar yeni başladı bu sanane? seni mi gerdi? vıdı vıdı? tarzı saçma msglar beğenmiyorsanız alt-f4 yapın şikayet edin modlara msg atın şurdaki 2 kuruşluk forum okuma zevkimin içine etmeyin.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 17 Ocak 2005 02:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Obscura, 16 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
said:
vaniLLe, 16 Ocak 2005 18:55 tarihinde demiş ki:
bendede mesela öle bi tik var sokakta öle elim bos bi sekilde gezemem ya anahtari cikarip sallarim yada baska bisi :D

nekadar sallarsan salla
son damla düşer dona yanlız unutmamak gerek :)

ama fakatt lakin ben sey hede hödö...hehe kahretsin öle demek istememistim aslinda :-o !:D anahtar sallamak iste alla alla hemende kötü tarafina cekmeyin:-)(cok pis pot kirarim haha)[signature][hline]I need u like a devil needs sin...

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 17 Ocak 2005 03:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 16 Ocak 2005 18:55 tarihinde demiş ki:
bendede mesela öle bi tik var sokakta öle elim bos bi sekilde gezemem ya anahtari cikarip sallarim yada baska bisi :D

Vah...[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de sevmem cepte birşey taşımayı, elde de telefonla gezmekten hoşlanmadığımdan yandan asmalı çanta taşıyorum sağ omuz üstünden sol tarafa doğru takılan hani böyle. Garip bi tanım oldu, neyse eheh =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon

Sosyal ağlarda paylaş

abi yok yaw oda yürüken pat pat vuruyor ne öle. kadınların öle derdi yok tabii. hepsinde birer çanta. makyaj malzemesinden yer kalıyosa bişeyler daha koyuyolar işte :)[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 20

---
[b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok bak yana götüreceksin iyice tam yanında olacak böyle ayağını rahatsız etmicek, o zaman rahat eheh. En azından cepte rahatsızlık veren bi nesne olmuyo[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 17 Ocak 2005 02:43 tarihinde demiş ki:
said:
tAKA, 16 Ocak 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
neden anahtar elinde dolasiyor millet sorusuna sahsen verebilecek tek cevabim var kaba olmak istemem ama..

elalemin derdi senimi..

ne demek elalemin derdi seni mi gerdi ya? adamın aklına garip de olsa bi soru gelmiş paylaşmak istemiş?

dahası ne? insanlarla ilgili herhangi bir özelliği tartıışmayacak mıyız bu forumda? asıl sizi ne yapmaya geriyo burda tartışılanlar?? isteyen kroluk olarak görüyordur isteyen rahatlık. bunlar ortaya dökülür saçılır ortak bi fikir oluşturulmaya çalışılır, en olmadı insanların ne düşündüğünü öğrenmiş olursun.

burda tartışılanın sorumluluğu modlarda beğenmezlerse kilitlerler, garbage a yollarlar, en olmadı silerler. asıl size noluyor da burdaki gayet basit bir tartışmadan geriliyonuz???

fitil oluyorum bu aralar yeni başladı bu sanane? seni mi gerdi? vıdı vıdı? tarzı saçma msglar beğenmiyorsanız alt-f4 yapın şikayet edin modlara msg atın şurdaki 2 kuruşluk forum okuma zevkimin içine etmeyin.

sana 2 satır cevabım olacak

birincisi forum okuma zevkine beni katmayacaksın o zaman benim yazdıklarımıda görmezden geleceksin kendi fikirlerim yada soylediklerime bu kadar alınmana gerek yok sahsen verdigim cevap oldugunu belirtmistim

ve ikincisi, ki ayrıca arkadas gormemislik olarak nitelendirirse bunu, bu soyledigi benide gerer baskasinida gerer. seninde dedigin gibi kiminin kırolugu kiminin rahatlıgı kiminin gormemisligi. bu yorumda bulunmasaydi belkide duzgun bir tartisma ortami yaratilabilirdi. bilmem demek istediklerimi ne kadar anladın[signature][hline]imza, tAKA

AAL' 05
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...