aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bi de mont giydim usumem diye gotunuzu bacaginizi acikta birakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mont içi için şu hoşuma gitti. http://www.decathlon.com.tr/forclaz-200-erkek-polar-id_8225499.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 North Face'de bi bavul beğendim geçen, 600 lira dediler lan. Normal bildğin carry on luggage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Anhora said: KidLazer said: ben o parayı gider jack wolfskin'e basardım canavar gibi. Bu tarz markalar arasında kalite farkı var mı? The North Face bana da biraz marka satıyor geliyor. yok. ama jack daha güzel ürünlere sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Anhora said: Mont içi için şu hoşuma gitti. http://www.decathlon.com.tr/forclaz-200-erkek-polar-id_8225499.html ben şöyle takılıyorum http://www.decathlon.com.tr/arpenaz-300-3in1-su-gecirmez-erkek-montu-id_8285331.html bendeki yağmurluğu bulamadım burda işte içime bu senin paylaştığın linkteki poları giyiyorum, üzerime de yağmurluğu giyiyorum tam bu benim linkteki gibi oluyo, monta gerek kalmıyo böyle yapınca. kafana bi bere bi atkı tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Gömlek üzerine kazak giymeye de gerek kalmıyor. Güzel taktik senin gönderdiğin linkteki iç daha kaliteli gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Aynen. Otobüste dolmuşta okulda vesaire erotik erotik soyunmana ya da kan ter içinde kalmana da gerek kalmıyo, ceketi poları çıkardın mı tamam. Ha 7/24 böyle geziyorum diye hatun saklıyo evde polarımı arada, çıkarken mecbur kazak falan giyiyorum o yüzden ama o ayrı mesele sdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 moncler aldim, michelin figuru gibi geziyorum giyince sisiyor lanet sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 800 lira vereceksen sakın içi polar olanlardan alma, mis gibi kaz tüyü olan, tri-climate bir jacket al. Yeni modellerde thermoball var, kaz tüyüne oranla iyi mi kötü mü bilemeyeceğim. Bende 550 fill tri-climate var, daha memnun olduğum başka mont olmadı. kuru havalarda dışını çıkartıyorum t-shirt üstüne pofuduk north face'imle akıyorum, acaip sıcak tutuyor. Benim modelin sevmediğim tek tarafı tağmurluğun cepleri yok gibi birşey. Karlı havada elleri cebe koyamıyorsun çünkü boydan boya açılıyor kenar. Dağcılık için yapılmış çünkü o içerdeki ısıyı düşürmek için. Başka bir shell alıcam o yüzden. Ama içindekinin cep iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar