Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 hacıt sanki ios ve androidde dediğini yapan telefonla default gelmiş app var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 var lg'de lelelellele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 YOQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 gel elletiyim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 var abi nasil yok cyanogen'le mi geliyor bilmiyorum default alarm zimbirtisinda stopwatch ve countdown da var kur countdownu kaldir agirligi dudududu yapinca indir modunda kullaniyordum gayet, ekran kapansa da caliyor tap n go diye bir seye rastladim dizayni cok kusmuk gibi olmayan, ekran acikken precise gibi kitleyince de windowsun api yuzunden cok precise olamiyor timerlar sanirim, otuyor yine de elle kurmak gerekiyor yalniz her seferinde, neyse artik :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 PrudenT said: gel elletiyim bak 1 qid yha slk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar