son_goku Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 herkese selam:).bir zamanlar burası sadece UltimaTr idi sanırım.fakat şimdi çok güzel bölümler gelmiş.en dikkatimi çeken bölüm ise anime bölümü oldu.inşallah o bölüme katkım olur.[hline]Son Goku Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 inşallah. selamlar ola... ... one more...welcome... ;)[hline]You want a piece of me, boy? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
son_goku Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bu balon galiba birkaç güne kalkacak değil mi?yeni gelenlere verdiğiniz geçici bir hediye galiba bu balon.[hline]Son Goku Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 24 saat. hah bak yeşil çin çayı hazırladım senin için iç keyfine bak[hline]You want a piece of me, boy? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
son_goku Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 *!çayını içer.* teşekkür ederim.eline sağlık çok güzel olmuş:).çok uzun yoldan geldim biraz dinleneneyim.[hline]Son Goku Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 *!sandalye verir* al otur.[hline]You want a piece of me, boy? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
son_goku Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Bonecrusher sana nasıl bu kadar iyi dövüştüğümü anlatayayım mi?sende çok iyi dövüş sonra,paticikte sana yan bakanları döversin:-P.[hline]Son Goku Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 *!bir sandalye de kendisine kapar ve oturur* hmm anlat hep merak etmişimdir.[hline]You want a piece of me, boy? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
son_goku Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 önce herşey dikkat meselesi,döveceğin kişiye dikkatini verirsen gerisi gelir.sana birde sopa vermek gerekiyor şimdi. *!çantasından yedek sopasını çıkarır...* al bu senin olsun:).[hline]Son Goku Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 saol.[hline]You want a piece of me, boy? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Şiddet istemeyiz bu forumlarda, rahat durun tepişmeyin. =P Hoşgeldin son_goku. UltimaTRden beri epeyce değişti burası. Sana kestirmeleri göstereyim ben, sen daha sonra kendi yolunu belirlersin. Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. Eğer hala heyecanın yatışmadıysa yeni açılan bölümümüz komikte biraz gezinip neşelenebilirsin. İyi eğlenceler =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 dur ya konuşuyorduk şurda devam et sen goku anlatmaya[hline]You want a piece of me, boy? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 selam[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: son_goku, 03 June 2003 10:58 tarihinde demiş ki: bu balon galiba birkaç güne kalkacak değil mi?yeni gelenlere verdiğiniz geçici bir hediye galiba bu balon.[hline]Son Goku silin o balon u[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 21:10 tarihinde demiş ki: siz lamer açlığı yaşıyonuz galiba Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodelwen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ehue. bende yeni kaydoldum ama nasıl oynayacagımı bilmiyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Hoşgeldin Blood. Bu ne oynamak istediğine bağlı, hangi oyuna meraklıysan gidip ilgili forum bölümüzde sorabilirsin. Bizim bir serverımız yok herhangi bir oyun için, ama tanıtımlarını yapıyor ve ilgilenen arkadaşlara yardımcı oluyoruz community olarak. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Bloodelwen, 03 June 2003 15:57 tarihinde demiş ki: ehue. bende yeni kaydoldum ama nasıl oynayacagımı bilmiyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim.. ne oynucaktın ki[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 21:10 tarihinde demiş ki: siz lamer açlığı yaşıyonuz galiba Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
son_goku Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bone ben sana dövüş tekniklerini sonra anlatırım:).herkese selam tekrardan...[hline]Son Goku Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 elime verdin sopayı kaç saattir bekliyorum burda :P[hline]You want a piece of me, boy? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
son_goku Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 şimdi sopa elinde olduğuna göre o sana kalmış istediğini döversin:-P.ama sadece karşındakine dikkatini vermelisin:).[hline]to be or not to be Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 dövüş tekniklerini anlatçaktın hayda sen de işin kolayına kaçtın.[hline]You want a piece of me, boy? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
son_goku Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 biras öyle oldu:)[hline]to be or not to be Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 hoşgelmişsin :D[hline]Mixed Website .:Magician FM:. [email protected][/b][/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: son_goku, 03 June 2003 10:42 tarihinde demiş ki: bir zamanlar burası sadece UltimaTr idi sanırım.[hline]Son Goku Ahh ahh nerede o böyle taş gibi isimler.Şimdi layt isimlerle geçiniyoruz :( Ama zafer yakındır, *göz kırpar*[hline]Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hoşgeldin güzel forumlarımızaa[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.