Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bilen yazsın bilmeyen öğrensin. Benim bildiğim şarap içine şeker var onunda doğruluğundan pek emin değilim.[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Apla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sanane len !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 balonunu patlatırım heeee[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Apla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 git bayıl biraya para falan ol iste sarhos sanane!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Apla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 patlatamassınki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 pıravo[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu "Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 dil altına şeker. viski için. ama dikkatlı olun , abartmayın.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Aramaya İnanmak Oleey be yazdım be[signature][hline]:-) canım benim :-) [Bu mesaj namesiz tarafından 16 Ocak 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Boommm[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Apla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 patlamadıki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bi biranın iki kat daha fazla etki etmesi için hüpleterek içmeyi dene..tüm bardağı derin derin hüplet..ben 2 birayı hüpleterek içsem çarpardı[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Benim dediğim içki adı değil ama teknikleri.[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 İçmeden 1 saat önce çukulata yemeye başla soora iç.. Hızlı iç.. Shot halinde iç.. Sanırım yeterli olacaktır...[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: felixxx, 16 Ocak 2005 20:41 tarihinde demiş ki: Bi biranın iki kat daha fazla etki etmesi için hüpleterek içmeyi dene..tüm bardağı derin derin hüplet..ben 2 birayı hüpleterek içsem çarpardı Ahaha bu ne demek be? Ne alaka ki?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ya ben içmeden sarhoş olabiliyorum. Ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Keşfedince hemen ilan ederim. :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 al herhangi bi yüksek alkollü bira sonra fondip that's all[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Biranın yanında şekerli leblebi ye... Ama mide bulantısı da yapabilir kişiye göre... Ya da en güzeli en yakın balyozla kafana bi tane geçir :P[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bak dardanel domatesli konserve sardunya mi sardalyami ondan + tarihi 1 gun gecmis yogurt + kuru feslegen akintisi ustunede cincincincin (tekel cin logosu itibari ile aldigi isim) 4 dakkaya etrafindakileri ciplak gormeye, tavandaki lambayi yesil gormeye baslarsin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 12dk sonra ise hurileri görmeye.. =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 şinciii, şarabı yemek kaşığına koyuyoruz, bir tane küp şeker atıp ocakta kaşığı kaynatıyoruz, iki dakka bekleyip üstüne buz, şarap ilave edip bardakta yanında taze kaşarla servis ediyoruz, kafaları çekiyoruz sora, hede seni seviyorum, hödö sana aşığım diyoruz :P[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Chiptech, 17 Ocak 2005 00:11 tarihinde demiş ki: 12dk sonra ise hurileri görmeye.. =P O hal ile huri yerine zebani ve bolca kazan da görebilir ;)[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: felixxx, 16 Ocak 2005 20:41 tarihinde demiş ki: Bi biranın iki kat daha fazla etki etmesi için hüpleterek içmeyi dene..tüm bardağı derin derin hüplet..ben 2 birayı hüpleterek içsem çarpardı harbi bu ne???[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 en kolay evdeki şişelerin dibini alıcan mavi ölüm hazırlayacan bööle votka viski cin min kanyak bi arada masrafsız olur hem[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 KARPUZ + ŞIRINGA İLE VOTKA = 10 üzeri 1000 KAFA karpuzu yiyince fantastik sarhoş olursunuz tavsiyedir ve kafa olma onaylıdır[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Goering, 17 Ocak 2005 00:30 tarihinde demiş ki: KARPUZ + ŞIRINGA İLE VOTKA = 10 üzeri 1000 KAFA karpuzu yiyince fantastik sarhoş olursunuz tavsiyedir ve kafa olma onaylıdır manyak bişey ya o yapacam bi ara :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar