Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En kolay ve masrafsız sarhoş olma yöntemleri.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dil altına şeker.
viski için.

ama dikkatlı olun , abartmayın.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.
Mesaj tarihi:
Bi biranın iki kat daha fazla etki etmesi için hüpleterek içmeyi dene..tüm bardağı derin derin hüplet..ben 2 birayı hüpleterek içsem çarpardı[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
İçmeden 1 saat önce çukulata yemeye başla soora iç.. Hızlı iç.. Shot halinde iç.. Sanırım yeterli olacaktır...[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
said:
felixxx, 16 Ocak 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
Bi biranın iki kat daha fazla etki etmesi için hüpleterek içmeyi dene..tüm bardağı derin derin hüplet..ben 2 birayı hüpleterek içsem çarpardı

Ahaha bu ne demek be? Ne alaka ki?[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Mesaj tarihi:
Biranın yanında şekerli leblebi ye... Ama mide bulantısı da yapabilir kişiye göre...

Ya da en güzeli en yakın balyozla kafana bi tane geçir :P[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
bak dardanel domatesli konserve sardunya mi sardalyami ondan + tarihi 1 gun gecmis yogurt + kuru feslegen akintisi ustunede cincincincin (tekel cin logosu itibari ile aldigi isim)

4 dakkaya etrafindakileri ciplak gormeye, tavandaki lambayi yesil gormeye baslarsin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
şinciii, şarabı yemek kaşığına koyuyoruz, bir tane küp şeker atıp ocakta kaşığı kaynatıyoruz, iki dakka bekleyip üstüne buz, şarap ilave edip bardakta yanında taze kaşarla servis ediyoruz, kafaları çekiyoruz sora, hede seni seviyorum, hödö sana aşığım diyoruz :P[signature][hline]-Old School Keşh-
Mesaj tarihi:
said:
felixxx, 16 Ocak 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
Bi biranın iki kat daha fazla etki etmesi için hüpleterek içmeyi dene..tüm bardağı derin derin hüplet..ben 2 birayı hüpleterek içsem çarpardı

harbi bu ne???[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Mesaj tarihi:
said:
Goering, 17 Ocak 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
KARPUZ + ŞIRINGA İLE VOTKA = 10 üzeri 1000 KAFA
karpuzu yiyince fantastik sarhoş olursunuz
tavsiyedir ve kafa olma onaylıdır

manyak bişey ya o yapacam bi ara :D[signature][hline]-Old School Keşh-
  • Yeni Oluştur...