kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 dnsten silinen bi domainimiz var elimizde. ip adresini falan verdiler. normalde windowsta etc nin icindeki host dosyasina 123.123.123.123 www.ahmet.com yazdigimizda girer. mac'te terminale "sudo nano /private/etc/hosts" yazip icerisine bu adresi ekliyorum ama yok banamisin demiyo. dns cache temizleme bile yaptim "dscacheutil -flushcache; sudo killall -HUP mDNSResponder" bu sekilde yine yemedi. acilmiyo lan sayfa. help mac kullanicilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 sudo nano /etc/hosts Burayi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 yok lan dur oldu heralde hallettim yevallah mail atan adam ne alakaysa hic anlamam macten, onun bilgisayarinda private icinde diye oyle yazmis bana. senin dedigin gibi benim host dosyam direk etcnin icinde gozukuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar