Grego Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Freeshop yada Havaalanında tanıdık sahip bir pati var mıdır? Konu; paketi hatta paketi saran naylonu bile açılmamış, yanlış alınan parfümün doğrusu ile değiştirilmesi. kime sorsam pek mümkün değil diyor, siz ne diyorsunuz? ~bahsi geçen havaalanı ahl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 faturası var ise mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 fatura var, hatta daha 2 gün oldu alalı. nasıl yapılır? direkt biz gitsek o kısma girilemiyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 havayoluna başvur, bazen özel durumlarda yanına eskort vs bişi verip salabiliyorlar pasaport kontrolü ötesine. bir de ahl'yi tav grubu işletiyor. şu da ahl resmi sitesi http://www.ataturkairport.com/en-EN/Pages/Main.aspx buralarda sıkça sorulan sorular ya da şikayet benzeri bir şeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 cit yetkisi yok ama galiba onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 alt tarafı parfüm en kötü durumda birine hediye edersin niye okadar kasacaksın ki ?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 barbu said: faturası var ise mümkün. de nasıl mümkün barbu? sorular içinde şuraya baktım. http://www.ataturkairport.com/en-EN/contactus/Pages/FrequentlyAskedQuestions.aspx geçmiyor ama bir arayıp soracağım bakalım. kasmaya gelince, değiştiriliyorsa, yakınım baya havaalanına, yanlış almışlar, iki dakkada değiştireyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 valla ataturk havalimanını bilmem ama ben dubai freeshoptan parfum almıştım. Sonra içime sinmedi. Gittim ilerideki başka bir freeshoptan iade edip, başka parfum ile değiştirdim. Normal dükkan gibi, iade aldılar, aradaki farkı ödedim. yenisini aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 işte sorun, iç tarafa girememek şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 E evet giremezsin haliyle diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Prosedur olarak biraz alengirli bir olay. Free shop gumruklu bolgenin disi oldugu icin, senin aldigin urunun once gumruklu bolgeden gumruksuz bolgeye gecmesi, iade edilip degistirilmesi, sonra tekrar gecis yapmasi lazim. Surusune bereket prosedur cikarabilirler. ATU halledebilir gerci, bir sor ATU ye istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 aldığın ürünü biletine işliyorlar bilet duruyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 atu öyle bir değişim yapılmıyor diyor telefonla. ama sanırım yurtdışına çıkan birine yamayacağım, allem edip kallem edip değiştiriliyor bir şekilde. bilet durmuyordur. oraya gidip carlamak lazım biraz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bence "çok komik fiyatlara veriyorum, havalimanından aldık" diyen tayfayla bağlantıya geç. onlara sat. sonra yurtdışına giden gelen bir tanıdık olursa ya da sen çıkarsan o parayla doğrusunu ele geçir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 sonuç; tekrar yurtdışına çıktığınızda bir şekil halloluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar