Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

öncelikle tebrik ederim 2 seçenekten daha zor olanı seçtigin için ve kavgaya devam etmeye karar verdigin için

60 sayfayı skipleyerek yazıyorum, sıradışı bir konu olduğu kesin ama patinin böyle bir konuda arkanda duracagını tahmin etmek icin 60 sayfayı okumama gerek yok

veda konusuna gelirsek, fazla muhabbetimiz yok fakat patiyi pati yapan adamlardan (sdfs bunu yazarken acaba alınır mı diye düşündüm, güldürdü) biri olduğunu inanıyorum, fazla uzaga gitme
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu kadar desteğin sebeplerinden bi tanesi de patiyi pati yapanlardan biri olması zaten. sonuna kadar da hakkediyor patiye kattıklarıyla ve birikimiyle vs tartışmaya bile gerek yok işin o boyutunu zaten..

üzülerek söylüyorum belki ama sıradan bi üye yada forum dışı birisi için patiden aynı desteğin verildiğini göremezdik bence. kimse yanlış anlamasın veya alınmaca gücenmece olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamina gore degisirdi bence o. Gelip burda 24/7 troll olayim ya da milleti uyuz edeyim diyen tiplerden biri olsaydi yiyecegi troll'un haddi hesabi olmazdi ve yonetim de gayet goz yumardi zira "eglence" adi altinta yapilanlarin haddi hesabi yok. Ektigini bicmis olurdu kisi.

Yeni uye gelseydi yine troll varsayilirdi bu da yine bu yukardaki "eglence" anlayisinin urunu olurdu ki yeni uye niye gelip anlatsin bunu buraya ?

Yine de kendi adima konusacak olursam ben elimden geldigince izin vermezdim sanirim zira nefret ediyorum su eglence/troll adi altinda iteklenen cyber bully olayindan.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Adamina gore degisirdi bence o. Gelip burda 24/7 troll olayim ya da milleti uyuz edeyim diyen tiplerden biri olsaydi yiyecegi troll'un haddi hesabi olmazdi ve yonetim de gayet goz yumardi zira "eglence" adi altinta yapilanlarin haddi hesabi yok. Ektigini bicmis olurdu kisi.

Yeni uye gelseydi yine troll varsayilirdi bu da yine bu yukardaki "eglence" anlayisinin urunu olurdu ki yeni uye niye gelip anlatsin bunu buraya ?
su direk ikiyuzlulugumuzu gosteriyor abi

maalesef katiliyorum farkli tepki verilecegi fikrine

ilk mesajdaki nicki degistir baskasininkini koy 2. mesaj bye fag olurdu muhtemelen. ha beyin gelisimini tamamlamamis hiyarlari tespit edip uzaklastirmamiz acisindan yararli olabilirdi o ayri.
Sosyal ağlarda paylaş

Belki bu konu içinde buna yeltenenler olabilirdi ama en başta di tarafından önü bıçak keser gibi kesildi. 1 kişinin yörünge bileti yeterli oldu :D

Ama o olmasaydı dahi aynen sırf konuyu açan Arya olduğu için %90 aynı desteği vereceği inancındayım.

Bu konuyu Biyik açmış olsa ohoooooo. Düşünemiyorum shitstormu... :D
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

ayakta işemenin klozetin pis olması dışında avantajı yok ki
dikkatli olmaınca sıçrıyor

micro tanecikler halinde her tarafa sıçrıyor tabi ultra hd algıyla focuslanmadığın sürece göremezsin. bu yaşına kadar da ışıkta hiç göremediysen görmezden gelmeyi çok iyi öğrenmişsin tebrikler. Ama gerçek şu ki ayakta işerken her yere sıçrıyor olabildiğince buna bacaklarınız da dahil.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin öncelikle senin adına çok mutluyum. bende de gender identity disorder var ve hissiyatını çok iyi anlıyorum. cinsiyetleri aşan bir güzellik ve çekiciliğe sahip olmak ve görselin ötesinde sahip olunan sürekli gelişmeye açık bir zeka ile doğup büyümek... Bir birimize çok benziyoruz fakat masteries tree'mizde sen female bonusları tercih etmişsin ben de unisex bonusları =)) İkimizde kendimize en uygun olanları yaptık elbette.

Bunun dışında çekirdek enerjisi yoğun bir indigo olduğunu da görüyorum. Dünyayı değiştirmek ve iyileştirmek konusunda arzunu görüyorum ve bu konuda çok da başarılı olduğunu söyleyebilirim. Şu an kendi insiyatiflerinle kendi ödüne dair yaptığın dönüşüm farkında olduğundan çok daha fazla insanın iyileşmesine ve dönüşmesine faydalı oldu ve biliyorsun ki başarıların ile çok daha fazla insanın hem özüyle bir olmasına hem de önyargılarını aşmasına şevklenmesi adına çok güzel birşey yapıyorsun sadece kendin olarak. Önünde nice başarılar ve güzellikler var. Ama gönlünü en çok mutlu edebilecek başarılar gerçekten bütünün hayrına direkt etki edebilecek güç ve güzellikte olan başarılar. Bu konuda yanında olduğumu bilmeni isterim.

Ayrıca hem female hem male gender surgeryler olan karşılıklı bir birimizi sevdiğimiz arkadaşlarım var ve onlarla bu durumlara dair bir takım sanatsal çalışmalar içerisindeyiz. Hem seninle yüzyüze tanışmayı hem de arzu ettiğinde diğer sanatçı arkadaşlarımla da tanıştırmayı çok isterim. Belki hep birlikte yapabileceğimiz birşeyler de keşfedebiliriz.

Hehe bu konuda bir çok güzel sözler var. Aynı kişilerin bir çoğunun bana tam tersi şekilde davranması çok ironik. 2 yıldır kendi nickimle bile takılamıyorum ve buradaki çoğu kişi anlayış ve kabullenicilikten bahsediyor, aynı yetkililer senin nickini değiştirirlerken benim her ay kendi kullanıcı hesabımdan login olmak istiyorum dememe rağmen moderasyon içi yapılan oylamalardan kabul görmüyor Dynamick değiştirmek istese bile. Söylenen sözler elbette çok güzel ama gerçeğin gerçek dili eylemlerle gerçeklik bulur ve insanların samimilik oranı düşük çifte standarçlığı benim hala miğdemi bulandırıyor.

Umarım son pragrafımda yanılıyorumdur ve paticikte sana güzel yorumlarda bulunanların gerçekten kalplerinde ve zihinlerinde çok güzel değişim ve dönüşüme vesile olmuşsundur. Ama burası türkiye ... kaypaklık ve kolpalığın merkezi gibi geliyor bana. Sonuçta burada herkes çok zeki , anlayışlı, vatan sever , vizyon sahibi ama durumlar ortada =)) Ama bunların zaten hiç bir önemi yok zaten. Önemli olan kendimiz olabilmemiz ve keyifle yaşarken onu daha güçlü kılıp güzel şeyler başarabilmemiz.

Mutlu yıllar <3
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

abi bu kadar desteğin sebeplerinden bi tanesi de patiyi pati yapanlardan biri olması zaten. sonuna kadar da hakkediyor patiye kattıklarıyla ve birikimiyle vs tartışmaya bile gerek yok işin o boyutunu zaten..

üzülerek söylüyorum belki ama sıradan bi üye yada forum dışı birisi için patiden aynı desteğin verildiğini göremezdik bence. kimse yanlış anlamasın veya alınmaca gücenmece olmasın.

Trollün bokunu çıkarmayan kendi halinde herkese aynı destek olurdu bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...