Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Laurelin said: girdim baktim oyun copmus heh Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 şu oyun kadar kötü release gören mmo varmıydı ya beleş ayının yarısında bırakmıştım buglarından tiksinip ha pardon swtor var aynı tayfanın lolololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 mardox said: Nasil iyi mi? Questlerin bazıları buglı ama kim napsın zaten questleri takır takır t1 t2 orvr akarken. Orvr ve instant gelen scler sorunsuz + No bebe no kavga :) Yani benim gibi bu oyunu sırf atmosferi için seven ve hardcore pvp istese de yapamayan birine göre gayet iyi. Ama hardcore pvpciler ne derler, bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 İronbreaker' ımı özlüyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 merak ettim şu serverı, indiriyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 t3 de açıldı miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Şu CE leri satan varsa alırım uygun fiyata maksat wow CE lerin yanına koyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Bende de vardı SE’de kim bilir nerede. Bulabilirsem tozlu kutulardan çıkarıp kitaplığa koymalı. GAO.com’dan ben de almıştım bir şey, kartpostalı hatırlıyorum da CD neydi hatırlamıyorum. Pre-order kodu ve bir kaç in-game item de vardı içinde. Bi b*ka yaramamıştı hatırladığım. Yazık oldu ya bu oyuna da, içimde bir yaradır. Özlüyorum Witch Hunterımla Chosenlardan yediğim dayakları. 😢 Bir ara da Black Guard’a sevdalanmıştım ama kısa ömürlü olmuştu ilişkimiz. WAR ® is everywhere a dostlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar