Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Laurelin said: girdim baktim oyun copmus heh Yuh.
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 şu oyun kadar kötü release gören mmo varmıydı ya beleş ayının yarısında bırakmıştım buglarından tiksinip ha pardon swtor var aynı tayfanın lolololol
Bluerain Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 mardox said: Nasil iyi mi? Questlerin bazıları buglı ama kim napsın zaten questleri takır takır t1 t2 orvr akarken. Orvr ve instant gelen scler sorunsuz + No bebe no kavga :) Yani benim gibi bu oyunu sırf atmosferi için seven ve hardcore pvp istese de yapamayan birine göre gayet iyi. Ama hardcore pvpciler ne derler, bilemem.
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 merak ettim şu serverı, indiriyorum bakalım
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Şu CE leri satan varsa alırım uygun fiyata maksat wow CE lerin yanına koyim
Marv Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Bende de vardı SE’de kim bilir nerede. Bulabilirsem tozlu kutulardan çıkarıp kitaplığa koymalı. GAO.com’dan ben de almıştım bir şey, kartpostalı hatırlıyorum da CD neydi hatırlamıyorum. Pre-order kodu ve bir kaç in-game item de vardı içinde. Bi b*ka yaramamıştı hatırladığım. Yazık oldu ya bu oyuna da, içimde bir yaradır. Özlüyorum Witch Hunterımla Chosenlardan yediğim dayakları. 😢 Bir ara da Black Guard’a sevdalanmıştım ama kısa ömürlü olmuştu ilişkimiz. WAR ® is everywhere a dostlar!
Öne çıkan mesajlar