Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dönüm noktası

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Anhora said:

Tamam güzel diyorsunuz da sadece CCNA almakla bitmiyor ki bir sürü kursa gidip bir sürü sertifika almak gerekiyor. Çok teferruatlı geliyor bana.

e abi noolcaktı ki? diplomayı gösterip direkt altına porşe mi çekecektin? girdiğin her işte farklı sertifikalar alman gerekecek zaten, bi yerde sallıyorum cisco kullanılır onu alırsın, başka yerde alcatel kullanılır onun eğitimlerini sertifikasını dayarlar, bi yerde motorola kullanılır orada çalışmak için o sertifikaları alırsın. yani öğrenmeyi sevmiyorsan zaten bilişim sektörüne bulaşma bence.
Sosyal ağlarda paylaş

^This.

Bitmiyor gerçekten. Her şirketin kendince kullandığı donanımlar farklı olabiliyor doğal olarak. Şirkette bir backup sistemi var, program evlere şenlik. Acronis, yiyorsa öğrenme... Bir de sistemler hep değişiyor, her zaman sistemler gibi senin de güncellenmen şart. Yoksa işin dışında kalıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

O allahın emri zaten 10 yıldır bilgisayar kullanıyorum. Her sene biz de kendimizi, bildiklerimizi güncelliyoruz. Öğrenmenin sonu yok. Ben de öğrenmeyi severim.

Köle gibi çalışan olmamak için ne yapmak gerek ? Bundan da biraz bahsedin.

Bazı insanlar kendi cafelerini açıp mutlu oldukları işi yapıyorlar, bazıları reklamcı olup fikir üretiyorlar bundan zevk alıyorlar.

Bense iş hayatını kasvetli, stresli, devamlı üstlerin astlara baskı yaptığı, monoton ve çalıştığının karşılığını alamayan insanların oluşturduğu bir yapı olarak algılıyorum. Çok mu karamsar bir düşünce bu Türkiye'nin gerçekleri bu değil mi? işkolig'deki şirket çalışanlarının yorumlarına bakıyorum, çoğunluk işini/şirketini sevmiyor gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ccna'yı örnek olarak yazdım ama alması en kolay sertifikalardan. Sonrasına kasman lazım.
http://www.examcollection.com/ şurdan bakarsın işte. Bunu temel gibi düşün üstüne seçebilecceğin yığınla rota var beğendiğine devam edersin. kafan alıyorsa birazda şansla 2 sene içinde para kazanmaya başlarsın 4 senede iyi yerlere gelirsin. Bi 10 sertifika döşemen lazım.

Bir arkadaşım benim gibi ziraat müh. ama bilişim için temeli vardı, microsoft ve network kastı üstüne çok koydu şimdi iyi bir firmada IT müdürü.

Yani bir başla zaten devamı rahatça gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

ccna'yı örnek olarak yazdım ama alması en kolay sertifikalardan. Sonrasına kasman lazım.
http://www.examcollection.com/ şurdan bakarsın işte. Bunu temel gibi düşün üstüne seçebilecceğin yığınla rota var beğendiğine devam edersin. kafan alıyorsa birazda şansla 2 sene içinde para kazanmaya başlarsın 4 senede iyi yerlere gelirsin. Bi 10 sertifika döşemen lazım.

Bir arkadaşım benim gibi ziraat müh. ama bilişim için temeli vardı, microsoft ve network kastı üstüne çok koydu şimdi iyi bir firmada IT müdürü.

Yani bir başla zaten devamı rahatça gelir.

Sağol hocam verdiğin tavsiyeler için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...