Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mercedes benz c 180 komp. blue efficiency luxury paket

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi sedan bakıyorum.
bmw düşünmüyorum
octavia çok süper gibi görünüyor 4lt yakıt tüketimi falan da var. gerçi çok yol yapmayacak araç
Mesaj tarihi:
chrome said:

abi sedan bakıyorum.
bmw düşünmüyorum
octavia çok süper gibi görünüyor 4lt yakıt tüketimi falan da var. gerçi çok yol yapmayacak araç

gerçekte %25 fazlasını yakıyorsun katalog değerlerinin
Mesaj tarihi:
superb e de bir bak
volvo da olabilir de 2.eli mercedes kadar güçlü değil tabi
jetta olabilir diyicemde vw hastası isen birde 2.el takıntın varsa tabii c serisi her türlü iyi
Mesaj tarihi:
Selam,

Eğer yaratacağı etki (kabaca etiket) gibi bir saplantı/beklenti yoksa bence Superb gayet güzel bir araç. Octavia III ise daha düşük tüketim, daha iyi performans sunuyor. Tabi bunun yanında daha mmmmmm uygun fiyatlı bir iç mekan sunuyor. Ama bana Superb pek çekici gelmiyor. Önümüzdeki sene yenilenip Octavia özelliklerine kavuşacak.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
çok sağolun abi. hepiniz.
haftalardır araba bakıyorum.

şunu sorayım bir de tiguan için ne düşünüyorsunuz?

bu arada bunların hiçbirini ben kullanmayacağım babama alıyorum. kendisi yeminli mali müşavir. araçla da gezer bol bol. yakıta pek bakmıyor ama.
Mesaj tarihi:
arada yeni araba aliyim diye bakiyorum, lan c180 ler iyi ve ucuzdu diye dusunup bakiyim dedim, c250'den asagisi yokmus lan burda. hic yok yani getirtmemis adamlar almanyadan dsfds
Mesaj tarihi:
Selam,

Abi Al bir tane 1.2TSI veya 1.4TSI motorlu Octavia falan, ver kullansın. Tiguan iç kalitesi beni hayal kırıklığı ile göndermişti. Sevemedim bir türlü onu. Belki de AVM'lerde hep abuk park eden bayanlar yüzündendir, bilemiyorum.

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...