chrome Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 2010 modelini buldum bir tane temiz 64 e bırakıyor. hasarı falan da yok. nasıl sizce? 60 65 bareminde daha iyi bir alternatif var mı bir de onu sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 golf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 abi sedan bakıyorum. bmw düşünmüyorum octavia çok süper gibi görünüyor 4lt yakıt tüketimi falan da var. gerçi çok yol yapmayacak araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 ben guiletta'lara aşık oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 abi ben de onu anlayamiyorum c180 nere octavia nere..hani belli bir kullanim amacin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 chrome said: abi sedan bakıyorum. bmw düşünmüyorum octavia çok süper gibi görünüyor 4lt yakıt tüketimi falan da var. gerçi çok yol yapmayacak araç gerçekte %25 fazlasını yakıyorsun katalog değerlerinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 chrome said: abi sedan bakıyorum. bmw düşünmüyorum octavia çok süper gibi görünüyor 4lt yakıt tüketimi falan da var. gerçi çok yol yapmayacak araç a3 sedan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 a3 sedan bildiğim kadarı ile çok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 superb e de bir bak volvo da olabilir de 2.eli mercedes kadar güçlü değil tabi jetta olabilir diyicemde vw hastası isen birde 2.el takıntın varsa tabii c serisi her türlü iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 C180 iyidir ya. Babana alacaktın galiba; mercedes'e binsin adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Selam, Eğer yaratacağı etki (kabaca etiket) gibi bir saplantı/beklenti yoksa bence Superb gayet güzel bir araç. Octavia III ise daha düşük tüketim, daha iyi performans sunuyor. Tabi bunun yanında daha mmmmmm uygun fiyatlı bir iç mekan sunuyor. Ama bana Superb pek çekici gelmiyor. Önümüzdeki sene yenilenip Octavia özelliklerine kavuşacak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 O model C180ler biraz fazla yakiyor sehir ici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 çok sağolun abi. hepiniz. haftalardır araba bakıyorum. şunu sorayım bir de tiguan için ne düşünüyorsunuz? bu arada bunların hiçbirini ben kullanmayacağım babama alıyorum. kendisi yeminli mali müşavir. araçla da gezer bol bol. yakıta pek bakmıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Duzgun kullanacagina yemin ediyosa porsche bile alinabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 manyak mısınız olm almayın c180 falan. benzinden anamız ağlıyor bu 180 lerden sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 c180 in km de 50 kuruş yaktığı söyleniyor doğru mu bu? ortağım 3.20i aldı 2014 yeni çok az yakıyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 yaw mali müşavir yakıta niye baksın taş çatlasa 10bin lira fazla para vercek 5lt/100 km yakana göre mezara mı götürsün adam parayı koy gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 chrome said: c180 in km de 50 kuruş yaktığı söyleniyor doğru mu bu? Sehir ici 10lt alti zor eski C180le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 kapıcı mercedesi diye aratınca c 180 çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 proje yapan inşaat mühendisi olarak anca bu kadar oluyor. iskandinav kapıcısıdır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 arada yeni araba aliyim diye bakiyorum, lan c180 ler iyi ve ucuzdu diye dusunup bakiyim dedim, c250'den asagisi yokmus lan burda. hic yok yani getirtmemis adamlar almanyadan dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 benzin fiyatları buradaki gibi olsun görürüm ben onları prins lpg diye dolanırlar etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 valla $1.81 di en son galon fiyati depoyu fulledigimde hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Selam, Abi Al bir tane 1.2TSI veya 1.4TSI motorlu Octavia falan, ver kullansın. Tiguan iç kalitesi beni hayal kırıklığı ile göndermişti. Sevemedim bir türlü onu. Belki de AVM'lerde hep abuk park eden bayanlar yüzündendir, bilemiyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 c180 komp 15lt sehir ici, c180 b/e 12lt. 60-65 tl diye alirsan uzer kullanirken :) passat 1.4 tsi al babaya aliyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar