istanbulbeyfendisi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Haha benim bu, öğrenci oldugumdan devlet böyle saglık güvencesi tanıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 benim arkadaşlar da devlet yurdunda kalıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Sen de marifetmis gibi yaziyosun. Aferin. Devlete de ayrica kafam girsin. Kardesim icin istedik yesil karti, aylarca ugrastirdi onun bunun cocuklari. En son AKP'li birini aradik tanidiklardan da adam telefon acinca "hazir hazir hemen gelip alabilirler" yanitini aldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 oha başımıza akepeli genel yönetici koymuşlar tepki videosu koyuyorum hemen http://www.youtube.com/watch?v=6e0R69sd0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 paramı sıçıyor yani özel okulda okuyanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 yok da hiç parası olmayanın hakkını yemeyecek kadar parası vardır. zor mu bunun mantığını oturtmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uyEikA2D-94 kule kudur, Hortum budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 öğrenciye devlet sağlıyor onu zaten. daha doğrusu üniversiteler default sağlıyor diye biliyorum. medikoya gidiyorsun ücretsiz muayene fln, olmazsa sevk alıyorsun gibi bi şeyler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar