Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Xunn la 0ne in savasi Real Madrid - Balcova Yasamspor mucadelesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Neyse ki biz variz http://i.imgur.com/1Fqr1GR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ne güzel çıkmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ooo rıdvan bakıyorumda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 rıdvan, friendzone'de değilsindir umarım. yan yana getirince belli bir uyum var aranızda çünkü. ciddiyim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 rıdvan sana molotof kokteyli sözüm vardı hatırladınmı ? bi ara buluşalım ya borcumu ödeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Rıdvan özel hayatımızı neden ifşa ediyorsun? =((((((((88888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Shean said: rıdvan, friendzone'de değilsindir umarım. yan yana getirince belli bir uyum var aranızda çünkü. ciddiyim lan. Sen nerden biliyorsun? Ekrandan mı hissettin? :((((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Cunku seni daglara taslara yazasim var..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ivy said: Shean said: rıdvan, friendzone'de değilsindir umarım. yan yana getirince belli bir uyum var aranızda çünkü. ciddiyim lan. Sen nerden biliyorsun? Ekrandan mı hissettin? :((((((((((((((((((( Evet, o kavgadan sonra hala kin mi güdüyonuz yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Hangi kavga? (unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 kismetse olsun demek duser bize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 iyi güzel o vakit. yanyana gelince abes kaçmıyorsunuz yani. bu bunun yanına olmaz lan demiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Rıdvan'ın da benim de manitamız var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Rıdvan ile ben, çok yakın arkadaşız :))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Black-ice said: http://s12.postimg.org/mp5fa7zz1/1392158899321.jpg Arka sayfaları lurk ederken şunu gördüm de çok fena crit yedim ya, portakal boğazıma kaçtı bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 yok abi hukumet gibi alistirdilar ufak ufak..bu 3. poz simdi..goz yadirgamamaya basladi artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 senin manitan yok, sen kadınsın. sen sevgilinin manitasısın. dsjfpıgıpsj rıdvan'ın manitası var diyebiliriz. şaka maka tüm hayaller yıkıldı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 foruma bak okcupid'e dönmüş yeminlen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 JrStorMesT said: tokatlı mark wahlberg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ivy resim koydu sandım ya bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 tamam bir sayfa geriye gitmem yeti bizim esmer koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ivy said: Rıdvan'ın da benim de manitamız var bu arada. ridvanin manita ivy ivy nin ki de ridvan mi ? yada ortak bi 3 . manita ayarladik onu paylasiyoruz mu ? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ayıkss ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bi saniye neler oluyo arkadaşlar elimizdeki son umut olan kadınıda kaptırdıkmı anasını satayım ? LAN BEN YOKKEN NAPTINIZ SİZ NE ARA KAPTIRDINIZ !!! özel mesaj diye bişi var forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar