Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 senko said: bence biraz da rasmon'a yüklenelim! olm çok depresifim bu aralar zaten. yüklenirseniz dökülürüm çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 forgiver. anlattığımdan hiç bir şey anlamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Rasmon said: senko said: bence biraz da rasmon'a yüklenelim! olm çok depresifim bu aralar zaten. yüklenirseniz dökülürüm çok fena anlat açılırsın bize de konu çıkar hem fena mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 İlişkilere iş gözüyle bakmak ayıp olur mu bilmiyorum ama, Bir işte mutsuzsunuz. Ama parasız kalmak da istemiyorsunuz. "Yeni bir iş bulana kadar ayrılma. İşi bul, öyle ayrılırsın." önerisini herkes verir. İş konusunda bu kadar gerçekçi ve gaddar bir öneri sunabiliyorken konu insana gelince etik değerlerimiz ortaya çıkıyor. evet, ben de biliyorum işle insanın aynı şey olmadığını. Konu yine bize bırakılan sosyal öğreti mirasına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Dworgian said: Rasmon said: senko said: bence biraz da rasmon'a yüklenelim! olm çok depresifim bu aralar zaten. yüklenirseniz dökülürüm çok fena anlat açılırsın bize de konu çıkar hem fena mı ben ne konuştuğunuzu bilmiyorum ama okumadım da. konu ne şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ilk başta işini düzgün seçtiysen bir şekilde devam edersin sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 lan aynı olur mu işin yoksa geçinemezsin, yaşayamazsın ilişkin yokken yaşarsın çatır çatır ha bazı insanlar ilişki bağımlısı ama, adam 2 ay canımlı cicimli ilişkisi olmadan yaşayamıyor mesela, öyleleri de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 kimse kendini kandırmasın abi insan düzenli seksi özlüyo en çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Abi bak orada küçük yazmışım, biliyorum aynı olmadığını diye asdfhsg Sonuçta içimizde bencil olmayı ve gaddarlığı içselleştirebilmişiz demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Rasmon said: ben ne konuştuğunuzu bilmiyorum ama okumadım da. konu ne şimdi? keywords: sadakat, ilişki, aldatma, erkek, kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Rasmon said: kimse kendini kandırmasın abi insan düzenli seksi özlüyo en çok evli miydin sen? edit: hayır evlenince büyük sürpriz bekliyor seni öbür türlü sklşjdaskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 boşandım 5 ay oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Rasmon said: kimse kendini kandırmasın abi insan düzenli seksi özlüyo en çok Abi düzenli duygusal seksi özlüyo, emin ol 2-3 günde bir rus çağırsan 2 ay boyunca aynı tadı alamazsın. Ben almam şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Rasmon said: boşandım 5 ay oluyo. ha tmm. o zaman sürpriz değil. ama o zaman insan ne zaman düzenli seks i özlüo diye sorayım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 işte 5 aydır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Rasmon said: boşandım 5 ay oluyo. cnms ya sdfuhsdfjhksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Bekar arkadaşlar; Evlenince seks hayatınız giderek sönüyor. Olabildiğince uzatmak çiftin elinde elbet. Ama işte bekarlık cinsel hayatı ile evlilikteki tamamen farklı konseptler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Rasmon said: işte 5 aydır :D Abi hmmmm özel değilse kaç yıl evli kaldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 dworgian kendine kader ortağı arion sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Dwor bence hep psikoloji okumak isteyip sayısal zekası yüzünden mühendis falan olmuş biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 yok be. sadece merak ettiğim bir nokta var. sanki rasmon genelde gördüğüm çiftlerden farklı bir yapıdaymış evliliğinde gibi. yoksa ben yine evlenicem zaten yakında işalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Xaenin* Senin ilişkide bahsettiğin sadakat ile gerçekte bahsedilen sadakat çok farklı. O kadar çok kadının sadakatsizliğini gördüm ki (çoğunlukla eşlerine ve sevgililerine) onlardan öyle birşey beklemiyorum aynı şekilde onlara sadakatte vaad etmiyorum. Kadın erkeğin üzerinde egemendir, erkeği yönlendirendir. Ve bu iki cins için sadakat çok uzun süreli birşey olamaz. Eğer kadın neslinin devamı için kendisine daha güçlü bir eş bulursa, erkeğini aldatması kaçınılmazdır. İlk göreceği güçlü adaya yeşil ışık yakar. Bu ya içinde kalan geçmişten gelen bir şeydir, ya erkek arkadaşı onu yeterince tatmin edemiyordur ya da ona kadınlığını hissettiremiyordur ya da isteklerini yerine getiremiyordur vs… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Hah işte bunlar da diyorlar ki, Öyle kadınlar var ki, mutsuz olmak pahasına kendilerini kasıp senle devam ediyorlar. asfdkjsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Lord Argos hayvan mısın biz abi?İç güdülerimizle yaşamayı tahminimce bir 500-1000 yıl önce bıraktık. Medeniyet dediğin iç güdülerinin ve hayvansı yönlerinin törpülenmesidir zaten. Senin bakış açını doğru bulmuyorum. Toplum dediğimiz şeyde bu medeniyet tünelinin içinde bindiğimiz bir araba. Yok şöyle olur yok böyle, genellemelerine katılmıyorum. Evet kadınlar aldatıyor ama hepsinin senin dediğin sebeplerden aldattığını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 gecmis olsun gencler..hersey her zamankinden guzel olur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar