Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Linux yükle, webserver ve backup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 hdmi da varsa harika bir HTPC olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Iste cok fil izliyosan tv ye xbmc olur ya da plex kurarsin media server olur. 8 bit emulator kurup atari yaparsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Win8 ve teamviewer kurdum. uzaktan denetimsiz kontrolü açtım. kenara bi yere taktım cihazı. çalıştırınca otomatikman wifi'ıma bağlanıyor. üzerinde utorrent ve utorrent remote mevcut. işyerindeyken web arayüzünden torrenti gömüyorum. akşama kadar indirmiş oluyor. akşam eve gidince ipad'i açıyorum, infuse diye bi app buldum, filmlerin açıklamalarına, kapak resimlerine kadar gösteriyor, imdb notlarını gösteriyor, çat stream edebiliyorsun DLNA - wifi üzerinden. böyle kafama göre takılıyorum. İşin güzel tarafı uygulama altyazıyı da otomatikman alıyor. Altyazı gömmekle falan uğraşmıyorsun yani. Seçiyorsun, hop geliyor. İnanılmaz iyi bir app yapmışlar. http://firecore.com/infuse Bir deneyin derim. File sharing protokollerini de destekliyor SMB falan. Gerekirse cihaza da indirebiliyorsun dosyayı, hani yola falan gideceksen. Infuse'i mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum HTPC'niz olmasa da. Epeydir bir uygulamayı bu kadar sevmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 vaay. iyi sistem oturtmuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar