KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 :)-D(tu) Helal. Okumak, üniversite ve hele bizim zamanımızdaki İTÜ her şeye rağmen güzel. 2 hafta önce eşimle bir işimiz düştü Taksim'e. Taşkışla Kampüsü'ne girdik. Çok duygulandık. Birkaç seçmeli ders almıştık zamanında Taşkışla'dan eşimle. Hele Berkin Elvan anfisini görünce inanılmaz duygulandık, "işte bizim İTÜmüze de bu yakışır" falan ruh haline girdik. ya aslında bizim kimya mühendisliğinin 10%u 4 senede, 30-35%i 5 senede, 30-35%i 6 senede, 10-15%i 7 senede, kalanı da birkaç afla bitirir(lerdi) okulu. Yani bizim bölüm biraz standart dışı idi ama şu kredili sistem falan , notların AA, BB, CC vs olması çok değiştirmiş her şeyi diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Kuddusi'nin hikayeyi okudukça ben sinirlendim şoföre ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Wishmaster said: Şu sıralar Ümraniye'de metro çalışması var. Yollar arasıra kapanıyor falan. Leş olurdu yolculuğun. baraj yoluna da bulaşma gg tüm yol. alternatif bir yol buldum nato yolundan yardırıom artık eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Adana madana lafları geçmiş de, 3 yıldır mersinde yaşayıp 1-1,5 yıl daha kalacak biri olarak söylüyorum yalan. Herşey istanbulda, buralarda büyümediğin sürece yaşamak sıkıcı, insan istanbulu özlüyor. Anca böyle 2 kişilik falan kompakt bi hayatın varsa ve sana yetiyorsa aynısını kurabilirsin, benim gibi nolifer bile diğer türlü bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar